נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
רק מקווה שצדק וגורש לא מתכננים לנו מצבים נייחים כאלה חודש הבא
יגידו שיש חבורה של שחקנים על הדשא
אבל מנבחרת שמשחק בה אלמוג כהן באמצע אין חיר
נבחרת בושה וחרפה אין דרך אין שום דבר
רק במצב שבכר יהיה שם ישתנה משהו
עד אז באר שבע
זה שי !
עד אז באר שבע
זה שי !

בנבחרת שלנו כל שחקן ייראה לפחות דרגה אחת פחות ממה שהוא הרגיל אותנו לראות. ככה זה כשהנבחרת חלשה והמאמן עציץ.yedidel כתב:רק מקווה שצדק וגורש לא מתכננים לנו מצבים נייחים כאלה חודש הבא
שכחת איך צדק מעד מול איטליה אחרי ניעור יפה של החלוץ ושבועיים אחר כך הוא התמודד יפה יפה בסן סירו?
הגנה זה לא רק צדק וגורש אצלנו כולם עושים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחחחhb7 כתב:הגנה זה לא רק צדק וגורש אצלנו כולם עושים
אצל אלישע הגנה עושה הגנה והתקפה עושה התקפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כבר כתבתי לאורך העונה שאלישע לוי לא בא לראות משחקים של באר שבע בטרנר וכמעט לא מגיעים למשחקים שלנו, אולי עדין כועס שאלונה העדיפה עליו את בכר.
כתוצאה מזה שחקני הרכב כמו חיימוב, בן ביטון, מליקסון וראדי לא נספרים אצל אלישע לוי, ואחד כמו בן שהר שכן נספר, מוצא את עצמו בתפקיד שכל מי שראה אותנו השנה יודע שהוא לא מתאים לו - שחקן אגף.
אני מאוד מחזיק מקלטינס, אבל להעדיף אותו כמגן הימני המחליף על בן ביטון, כמו ההצבה של שהר, זה תוצאה של מאמן לא מקצוען שלא רואה משחקים של הקבוצה הכי טובה בישראל בשנתיים האחרונות.
כתוצאה מזה שחקני הרכב כמו חיימוב, בן ביטון, מליקסון וראדי לא נספרים אצל אלישע לוי, ואחד כמו בן שהר שכן נספר, מוצא את עצמו בתפקיד שכל מי שראה אותנו השנה יודע שהוא לא מתאים לו - שחקן אגף.
אני מאוד מחזיק מקלטינס, אבל להעדיף אותו כמגן הימני המחליף על בן ביטון, כמו ההצבה של שהר, זה תוצאה של מאמן לא מקצוען שלא רואה משחקים של הקבוצה הכי טובה בישראל בשנתיים האחרונות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
וואלה מעדיף מאמן מונגולי שלא יודע לדבר באנגלית ועברית מאשר לשמוע את החרטות של מאמני הנבחרת
אנשים פה עדיין עוקבים?
- The red one
הזויים תאמין לישיש כתב:אנשים פה עדיין עוקבים?
אנגוליhb7 כתב:וואלה מעדיף מאמן מונגולי שלא יודע לדבר באנגלית ועברית מאשר לשמוע את החרטות של מאמני הנבחרת
מי שמכיר את אלישע טוב יודע שתחת החזות היעני נחמדה מסתתר אדם נקמן מאוד.Sir Alex Ferguson כתב:כבר כתבתי לאורך העונה שאלישע לוי לא בא לראות משחקים של באר שבע בטרנר וכמעט לא מגיעים למשחקים שלנו, אולי עדין כועס שאלונה העדיפה עליו את בכר.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. שמע, אתה הזיה שי!!!!זה שי ! כתב:יגידו שיש חבורה של שחקנים על הדשא
עד אז באר שבע
זה שי !

2. הנבחרת הצליחה להמאיס את עצמה על האחרונים שנשארו נאמנים לה. לא מעניינת, לא מקצועית, לא רלוונטית.
אמת החולצה הפכה לבדיחהRedRock כתב:
1. שמע, אתה הזיה שי!!!!![]()
2. הנבחרת הצליחה להמאיס את עצמה על האחרונים שנשארו נאמנים לה. לא מעניינת, לא מקצועית, לא רלוונטית.
פעם ההית רץ עם אותו סגל גג מחליף שחקן 2 בהרכב היום הכל תקשורתי ומגעיל
אם שחקן ברמה של אלמוג כהן הוא באנקר כמעט בהרכב זה מראה תרמה של הנבחרת
לזה היתה הכוונה.
עד שלא יפסיקו עם השטות הזאת שרק מי שיהודי או מי שלא עשה צבא לא יכול לשחק הנבחרת תמשיך להיות כמו שהיא
זה שי !

הנבחרת בשפל היסטורי, היא לא מעניינת
אם חבר שלי באירוע לא מעדכן אותי על התוצאה נשבע שלא ידעתי שיש משחק
אם חבר שלי באירוע לא מעדכן אותי על התוצאה נשבע שלא ידעתי שיש משחק
מי לא עונה על הקריטריונים האלו וחסר לך?זה שי ! כתב: עד שלא יפסיקו עם השטות הזאת שרק מי שיהודי או מי שלא עשה צבא לא יכול לשחק הנבחרת תמשיך להיות כמו שהיא
זה שי !
ודרך אגב יהודי הוא לא קריטריון לכניסה לנבחרת, אין צורך למנות כי היו רבים ששיחקו ולא היו יהודים. אפילו היה אחד במשחק נגד מולדובה. הקריטריון הנכון הוא ישראלי וזה הקריטריון הבסיסי...