הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
ברקו בשער השבת קטל את רוני לוי (כמו שצריך).
״רוני לוי קיבל את כל מה שהוא רצה מאלונה, הקבוצה שלו נראית על הפנים. היא לא מאומנת, היא טקטית, היא משעממת, היא לא יוזמת.
דור מיכה כוכב כדורגל ולוי הורג אותו.
רוני לוי משעמם ומקובע״.
״רוני לוי קיבל את כל מה שהוא רצה מאלונה, הקבוצה שלו נראית על הפנים. היא לא מאומנת, היא טקטית, היא משעממת, היא לא יוזמת.
דור מיכה כוכב כדורגל ולוי הורג אותו.
רוני לוי משעמם ומקובע״.
הוא צודק.
פעם ראשונה שאיש תקשורת מעביר ביקורת על רוני לוי מאז שהגיע. וזה לא שהוא עם מאזן סביר, כן?
רק מראה כמה כוח יש לו בתקשורת(וכמה זה רע לנו).
רק מראה כמה כוח יש לו בתקשורת(וכמה זה רע לנו).
- dardasmiley
אחרי שחשבנו שלאלישע יש הרבה חברים בתקשורת ולוביסטים בכל מקום (היה גם אחד שהסתנן לפה ואיים בתביעות השתקה כמו אחרון המאפיונרים) מגיע אלישע2.0 מקובע יותר, פחדן יותר והרבה יותר מקושר בתקשורת....
כרגע עומד על 4 נצחונות ב18 משחקי ליגה
- simply-red
נהול משחק לא טוב, אבל אני חושב שיש הגזמה פראית בעליהום.
אפשר יהיה לשפוט אחריי הסיבוב הראשון או אחריי המחזור העשירי.
אפשר יהיה לשפוט אחריי הסיבוב הראשון או אחריי המחזור העשירי.
אם אחרי מכבי וחיפה שאני לא מאמין שנשיג שם יותר מנקודה לא יגיעו שני נצחונות בטרנר הולך להיות רועש מאוד
במילים אחרות, לזרוק עוד עונה עם השקעה לפח?
אני טענתי עוד מזמן(ולא שאני גאון כדורגל כן?) שרוני לוי לא יסיים את העונה הבאה(הנכחית) וכנראה שזה מה שיהיה.
מה היה בעשור האחרון עם החטייאר הזה שפתאום אצלנו משהו יתהפך אצלו? הוא מאמן מקובע ומיושן שלא מתאים לצפיות של העומדת בראש אצלנו וזה דבר תמוה כשלעצמנו ההחלטה שלה למנות אותו ולתת לו יד חופשית לבנות.
חבל.
כשלוי חתם היה ברור שזה שעון חול, בקיץ אלונה החליטה להוסיף לו חול (משום מה) שגם הוא ייגמר, אין לי ספק שזה לא יחזיק עוד הרבה ואני מקווה שעוד לפני ינואר, סביר להניח שנפסיד משחק או שניים ברצף הקרוב מול מכבי ת"א וחיפה, זה בטח לא יוסיף ללוי. בלבול הוא האופציה הישראלית הכי טובה לדעתי, ואם לפנטז אז פאקו אייסטראן שמאז מכבי מדשדש והוזכר כמועמד לבית"ר לפני הבאת קומאן. חבל שמההתחלה הבאנו את לוי שהיו את כל הסימנים לכישלון צפוי, הבן אדם אולי מורה לספורט לא מאמן כדורגל.