אלון תורגמן - חתם לשנתיים
Re: אלון תורגמן
ויסלה קראקוב מועמדת לירידה בליגה הפולנית. בקשיים כלכליים ככה שקשה לי להאמין ששפכו יותר מדי עליו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כבש בבכורה, גול קבוצתי יפה במתפרצת -
https://twitter.com/SzybkiBill1906/stat ... 1909017602" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/SzybkiBill1906/stat ... 1909017602" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כתבה ב one
כמה באמת היית קרוב לחזור לארץ ולחתום בהפועל באר שבע?
"האמת, לא הכי רציתי לחזור לארץ. חיפשתי את הנקודה ואת התשובה הנכונה לאן אני יכול ללכת בזמן הנכון וקיבלתי אותה. ברגע שזה הגיע, חשבתי על זה וראיתי את הרצינות של ויסלה, הדרך הייתה קצרה ולא חשבתי כבר על לחזור לישראל".
כמה באמת היית קרוב לחזור לארץ ולחתום בהפועל באר שבע?
"האמת, לא הכי רציתי לחזור לארץ. חיפשתי את הנקודה ואת התשובה הנכונה לאן אני יכול ללכת בזמן הנכון וקיבלתי אותה. ברגע שזה הגיע, חשבתי על זה וראיתי את הרצינות של ויסלה, הדרך הייתה קצרה ולא חשבתי כבר על לחזור לישראל".
בלי קשר לכתבה, לדעתי טוב עשו שלא נתנו חוזה ארוך טווח לליגיונר שחוזר לארץ אחרי סיבוב קצר בחו"ל.
רוב אלו שחוזרים מהר (וגם חלק מאלו שלא) ומקבלים חוזים שמנים וארוכי טווח לא מספקים את הסחורה, כנראה כי מבינים שאין באמת כבר טעם להתאמץ כי הם לא יגיעו יותר רחוק.
רוב אלו שחוזרים מהר (וגם חלק מאלו שלא) ומקבלים חוזים שמנים וארוכי טווח לא מספקים את הסחורה, כנראה כי מבינים שאין באמת כבר טעם להתאמץ כי הם לא יגיעו יותר רחוק.
- Sir Alex Ferguson
תורג׳מן עם שער רביעי בשלושת המשחקים האחרונים במדי ויסלה.
סה״כ 6 שערים ב-10 הופעות...
סה״כ 6 שערים ב-10 הופעות...
- Sir Alex Ferguson
הוא יהיה מועמד אלינו עד שיפרוש.
לא תופס ממנו כ"כ למרות שהבקיע 6 מ9 בויסלה.
בן 29, יבוא על תקן לגיונר בכיר בשכר גבוה. עוד חלוץ עייף שיתן את ה10 שלו בעונה, מעדיף את שבירו ואגודלו עליו, ובכלל חלוץ ישראלי צעיר זה עמדה שיש ממנה, לא כמו מגן שמאלי או כנף מהיר שיותר נדיר למצוא.
לא תופס ממנו כ"כ למרות שהבקיע 6 מ9 בויסלה.
בן 29, יבוא על תקן לגיונר בכיר בשכר גבוה. עוד חלוץ עייף שיתן את ה10 שלו בעונה, מעדיף את שבירו ואגודלו עליו, ובכלל חלוץ ישראלי צעיר זה עמדה שיש ממנה, לא כמו מגן שמאלי או כנף מהיר שיותר נדיר למצוא.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
אני מחזיק ממנו בהשוואה לחלוצים הישראלים שיש היום בשוק. הייתי שמח אם היה מגיע.
גם כבש היום כך שיכול להיות שלא יחזור לארץSir Alex Ferguson כתב: ↑13 דצמבר 2020, 16:44אני מחזיק ממנו בהשוואה לחלוצים הישראלים שיש היום בשוק. הייתי שמח אם היה מגיע.
אחלה שחקן.Sir Alex Ferguson כתב: ↑13 דצמבר 2020, 16:44אני מחזיק ממנו בהשוואה לחלוצים הישראלים שיש היום בשוק. הייתי שמח אם היה מגיע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחלה שחקן.
אבל מצבת החלוצים שלנו זה הדבר האחרון שצריך לגעת בו.
חושש שמתכננים מהלך על אגודלו. מקווה מאוד שאני טועה
אבל מצבת החלוצים שלנו זה הדבר האחרון שצריך לגעת בו.
חושש שמתכננים מהלך על אגודלו. מקווה מאוד שאני טועה
- Sir Alex Ferguson
מקווה שהוא יגיע בנוסף לאגודלו ולא במקומו.
חתם בה. חיפה
נגמרה הסאגה.
נגמרה הסאגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה בשוק כאילו לא מדברים על זה כבר שבוע.
אני לא מבין הוא בא בדרישות מצחיקות כלפינו(חוזה ארוך - לפחות שנתיים וחצי, שכר גבוה - 250 אלף יורו), אנחנו יורדים ממנו ואז הוא חותם בהפועל חיפה לעונה וחצי ובשכר, אני מניח, הרבה יותר נמוך?