ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
- The red one
Re: ספרטה פראג - דילים, מעקב, ציטוטים וכו...
אני לא רואה שום בלאגן.
המשחק עוד חודשיים פחות יומיים ולא מחרתיים. פעם ראשונה שקורה דבר כזה, עד סוף השבוע בוודאי יודיעו לכולם מה מי מו. זה שאתם יושבים להם על הראש לא הכי יעזור לדעתי.
המשחק עוד חודשיים פחות יומיים ולא מחרתיים. פעם ראשונה שקורה דבר כזה, עד סוף השבוע בוודאי יודיעו לכולם מה מי מו. זה שאתם יושבים להם על הראש לא הכי יעזור לדעתי.
מי שרוצה מוזמן ללכת לשפע עם צילום דרכון וכרטיס טיסה ולהזמין כרטיסים למשחק.
לדעתי ייקח לעובדת שלהם (רק אחת) כמה ימים ליצור קשר עם כולם.
יש 2 סוגי כרטיסים:
מאחורי השער עליון ותחתון - 50 ש"ח
לאורך המגרש - 125 ש"ח.
יש 2 סוגי כרטיסים:
לאורך המגרש - 125 ש"ח.
גבר זה לא משחק בבלומפילד שאתה מניע אוטו ונוסע.The red one כתב:אני לא רואה שום בלאגן.
אנשים בצדק רוצים לסגור טיסות,בתי מלון,זה עלויות של אלפי שקלים וככל שעובר הזמן המחירים רק עולים.
לא מבין מה הייתה הבעיה לגמור את העניין לאור הביקוש הגדול.
תתקשרו לוודא, הם הצליחו לפספס את המייל שלי
נווה, עכשיו אתה מבין למה צריך לשבת להם על הראש?yedidel כתב:תתקשרו לוודא, הם הצליחו לפספס את המייל שלי
תודה חבר.אריק כתב:מי שרוצה מוזמן ללכת לשפע עם צילום דרכון וכרטיס טיסה ולהזמין כרטיסים למשחק.
יש 2 סוגי כרטיסים:
לאורך המגרש - 125 ש"ח.
מצטרף להמלצה.
5 דקות ואתם בפנים.
לא יודע, נורא מפחיד אותי לקנות טיסה ומלון בלי לדעת בכלל אם יש לי כרטיס מובטח למשחק.
אני לא יכול לחשוב על דרך טובה יותר למכור את הכרטיסים, אבל גם זה לא אידאלי.
חבל שלא נשארתי לגור בעתיקהdelta7 כתב: תודה חבר.
מצטרף להמלצה.
5 דקות ואתם בפנים.
הזמנתי היום טיסה לי ולחבר, עוד לא קיבלנו כרטיס טיסה..
מאיפה אפשר להזמין כרטיסים ואיך?
- The red one
כל האנשים שמדברים כאן על מיילים ולא מיילים הם כבר אנשים שסגרו את הטיסות והמלונות.אדום זקן כתב: גבר זה לא משחק בבלומפילד שאתה מניע אוטו ונוסע.
אנשים בצדק רוצים לסגור טיסות,בתי מלון,זה עלויות של אלפי שקלים וככל שעובר הזמן המחירים רק עולים.
לא מבין מה הייתה הבעיה לגמור את העניין לאור הביקוש הגדול.
כדי בכלל לשלוח מייל אתה צריך שיהיה לך כרטיס טיסה.
רוני - צודק...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המועדון קיבל אתמול 500 כרטיסים לפראג.Noam98 כתב:לא יודע, נורא מפחיד אותי לקנות טיסה ומלון בלי לדעת בכלל אם יש לי כרטיס מובטח למשחק.
סתם שתבין, לקח למועדון 9 ימים למכור את ה1,200 כרטיסים הקודמים שהתקבלו, וזה כולל את כל הכרטיסים שהלכו לסוכני הנסיעות למיניהם, ואת כל הכמות הראשונית שבאה מההתלהבות ורצתה פראג וכרטיסים שהלכו לכל מיני גורמים כאלה ואחרים.
מה לדעתך הסיכוי שתוך יום 500 איש סגרו חבילות?
יותר מזה, המועדון הודיע בהודעה הרשמית שהוציא כי יש כרטיסים וכשיגמרו הוא יודיע על זה. ראית הודעה של המועדון שנגמרו הכרטיסים? אז תעשה את החישוב לבד.
ושוב אני כותב כמישהו שסגר רק אתמול את החבילה והגיע לשפע בשעה 17:59 כשאנחנו הלקוחות האחרונים שלהם.
"אוהדים יקרים,-שלומי- כתב:הזמנתי היום טיסה לי ולחבר, עוד לא קיבלנו כרטיס טיסה..
בעקבות מאמצי הנהלת הקבוצה, קיבלנו הקצאה נוספת של כרטיסים למשחק החוץ מול ספרטה פראג.
המעוניינים לרכוש כרטיסים יבצעו הרשמה הכוללת כרטיס טיסה ודרכון בתוקף פרונטאלית במשרדי שפע הפקות או במייל info@sheffa.co.il (גם בפייסבוק של המועדון - בצירוף צילום דרכון בתוקף וכרטיס טיסה).
כאשר תסתיים הקצאת כרטיסים זו נעדכן על כך בנפרד."
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://www.sparta.cz/en/tickets/" onclick="window.open(this.href);return false;
היציע שלנו בפראג...

היציע שלנו בפראג...

יש כרטיסים פשוט סלחו לי על הביטוי רמת הסנכרון בשפע בין המנהלים לעובדים שואפת לאפס.
לכל מי שסגר חבילה עצמאית או סוכנות יש כרטיסים!
הבעיה שהם מלחיצים את האוהדים עם חצאי תשובות ועל ריק !
חידדתי את הנושא שוב עם אבישי משפע ואסי ולטענת אבישי מהיום לא יהיו חצאי תשובות, אגב יש גם כרטיסים במשרדים עצמם אז מי שבא לו להירגע מהלחץ יכול פשוט ללכת עם צילום דרכון וכרטיס ולרכוש.
מי שלא מתאפשר לו מסיבה כזו או אחרת יחזרו אליו מחר גג מחרותיים כל המיילים אצלם וכולם בטיפול.
חידדתי את הנושא שוב עם אבישי משפע ואסי ולטענת אבישי מהיום לא יהיו חצאי תשובות, אגב יש גם כרטיסים במשרדים עצמם אז מי שבא לו להירגע מהלחץ יכול פשוט ללכת עם צילום דרכון וכרטיס ולרכוש.
מי שלא מתאפשר לו מסיבה כזו או אחרת יחזרו אליו מחר גג מחרותיים כל המיילים אצלם וכולם בטיפול.
אורן אני עדיין מציע להתקשר לבדוק. אם לא הייתי מתקשר היום לא בטוח שהם היו מוצאים את המייל. מסתבר שיש להם כמה רשימות שם וכל אחת אצל מישהו אחרoranu כתב:יש כרטיסים פשוט סלחו לי על הביטוי רמת הסנכרון בשפע בין המנהלים לעובדים שואפת לאפס.
תשמע אני לא מתפלא כבר מזה שאתה אומר לי את זה הם לא מסודרים שם.yedidel כתב:
אורן אני עדיין מציע להתקשר לבדוק. אם לא הייתי מתקשר היום לא בטוח שהם היו מוצאים את המייל. מסתבר שיש להם כמה רשימות שם וכל אחת אצל מישהו אחר
מי שלא התקשרו אליו שיתקשר לבדוק ולחפור ומי שיכול להגיע פרונטאלית שיגיע פרונטאלית.
מתנצל שזה המצב אבל אין שם סדר וזה מעבר לשליטתי.
למי שעדיין תהיה בעיה ולא יצליח לרכוש בטלפון ולא יכול להגיע פרונטלית שידבר איתי אפתור לו פרטנית את הבעיה.