yedidel כתב:
יש חוק שאוסר על להביא 2 בלמים זרים?
אני צועק מינואר שעבר שצריך עוד בלם זר
אין חוק כזה, אבל במציאות זה לא ממש קורה.
אם הייתי במקבלי ההחלטות הייתי מחכה לויטור ושופט בקיץ את מצבו, אך במקביל מתחיל לחפש בלם כבר עכשיו.
אי אפשר להעביר עוד עונה שהוא לא כשיר ללפחות 75% ממנה.
התפיסה שלי שמיגל ויטור הוא הטוני וואקמה של ההגנה.
יכול להיות שזו טעות ההמתנה שלו,אני אישית לא נתקלתי בבלם ברמה כזאת גבוהה ששיחק אי פעם בישראל.
אם הוא לא היה פציע סביר להניח שהוא לא מסתכל לכיוון שלנו,אחרי שהמתינו לו כלכך הרבה זמן לא הייתי מתייאש עכשיו.
קונה מעכשיו לראות אותו כשיר אפילו רק בעונה הבאה.
שמעון א כתב:
השאלה האם 8-5 משחקים בעונה זה שווה את השכר שהוא מקבל?(לא, אני לא משלם), אבל אולי השכר שלו "מפריע" לאלונה להשקיע ברכש אחר?
אין ספק שהוא אחד הגדולים שדרכו בארץ הקודש. אבל אם כל מה שקורה איתו עם הפציעות היה קורה במכבי או בחיפה היינו חוגגים על זה בלי סוף.
בכל מקרה, מתפלל שנרוויח אותו כשיר לעונה וחצי שנשארו לו בחוזה. לא נמצא בלם ברמתו.
בכל הנוגע למשכורת, יש למיגל ביטוח.
בכל הנוגע לכמות הופעות בכל המסגרות, בשנה שעברה 14 הופעות, לפני שנתיים 30 הופעות.
זה לא מספיק כמובן, במיוחד בשנתיים האחרונות אבל בואו לא נגזים ונדבר על 5 - 8 הופעות...
Sir Alex Ferguson כתב:
בכל הנוגע למשכורת, יש למיגל ביטוח.
בכל הנוגע לכמות הופעות בכל המסגרות, בשנה שעברה 14 הופעות, לפני שנתיים 30 הופעות.
זה לא מספיק כמובן, במיוחד בשנתיים האחרונות אבל בואו לא נגזים ונדבר על 5 - 8 הופעות...
בקשר לכמות ההופעות,עונה קודמת, 14 הופעות מתוך 55 הופעות בערך
לפני שנתיים, 30 הופעות מתוך 60 בערך
תסכים איתי שיש פה בעיה?
בקשר לביטוח, אם אני לא טועה, הביטוח לא מכסה 100% מהשכר. בטח לא בסכומים כאלה.
בשביל שיקרע גם אותה? לא תודה, רק שילך לי מהקבוצה.
חתימה על חוזה חדש עם שחקן שיש לו צולבות מצמר גפן זאת הגושפנקה להתנהלות הרעה של המועדון. לא מעניינת אותי הרומנטיקה אני רוצה תוצאות ויציבות וכרגע הוא לא מספק לא את זה ולא את זה.
וואלה כל תגובה שלך מוכיחה שאתה טרול חבל על המאמץ. לא הרבה שחקנים היו מקפיאים את עצמם בשביל שהמועדון יוכל לבצע מהלכים מסוימים.
שחקנים עם אופי כמו שלו זה משהו נדיר