זה לא דיון על רב"ש ולא על גיא לוי ואני למען האמת לא צריך שתסקור לי את הקרירה של קלינגר- הסיפור הוא הנזילות בעמדת המאמן.
קורצקי- לפני שנה גאון כדורגל, היום בלאומית
עטר- לפני מכבי חיפה מאמן גדול, היום מובטל
רוני לוי- בקיץ שני רק לפפ, בנובמבר ראש בראש עם מומי זעפרן.
וכן הלאה והלאה...
שגיא כהן של הפורום.
מנפח תשכל ברמות,לא פלא שהוא מעריץ שלו
אדום זקן כתב:
שגיא כהן של הפורום.
מנפח תשכל ברמות,לא פלא שהוא מעריץ שלו
אני לא מעריץ שלו, אל תוציא לי מילים מהפה, אני חושב שהוא פרשן טוב.
וטוטי תעשה לי טובה אף אחד לא חשב שקורצקי גאון כדורגל, ואף אחד לא הפך אתרוני לוי שני רק לפפ.
וכן הלאה וכן הלאה...
אף אחד לא עושה מהמאמנים יותר ממה שהם אז תפסיק כבר עם הבולשיט הזה...
סטויקוביץ' האריך את החוזה שלו בחיפה וירוויח עכשיו 500 אלף יורו (!).
מצטער, אבל אף שוער בארץ לא שווה סכום כזה, גם לא סטויקוביץ'. ראינו כבר עם מכבי שאפשר לקחת אליפויות עם שוער פחות טוב מהרגיל, ככה שההתאבדות שלהם עליו לא ברורה, בטח אחרי כל הפוזות שהוא עשה. לא היה עדיף להם לשלם את הכסף הזה על קשר תותח ברמה של בואטנג שיסדר להם את הקישור ולהביא את מרציאנו בהשאלה?
הם מחפשים יציבות. מנסים להימנע מהרפקתנות כדי לייצב את
הספינה הזאת, ובשביל זה משלמים הרבה. סה״כ זה השחקן היחיד שם שיש לגביו קונצנזוס, וחצי מיליון יורו זה לא הרבה בשביל שחר.
אגב איתן טיבי הודיע שיעזוב בסוף העונה. מעניין מה דבר כזה גורם לחדר הלבשה שמישהו חצי שנה לפני תום החוזה מחליט שהוא עוזב.
יציבות? הם הולכים להעיף 6-7 שחקנים בינואר. את היציבות הם יחפשו מינואר, לא לפני. ובינואר לדעתי הם היו צריכים להיפרד ממנו. בכללי אני לא חושב שהוא שוער כ-זה טוב.
ולדעתי טיבי מיצה, בדומה לייני. לא חושב שזה משהו שקשור לחדר הלבשה.
הפועלעולה כתב:סטויקוביץ' האריך את החוזה שלו בחיפה וירוויח עכשיו 500 אלף יורו (!).
מצטער, אבל אף שוער בארץ לא שווה סכום כזה, גם לא סטויקוביץ'. ראינו כבר עם מכבי שאפשר לקחת אליפויות עם שוער פחות טוב מהרגיל, ככה שההתאבדות שלהם עליו לא ברורה, בטח אחרי כל הפוזות שהוא עשה. לא היה עדיף להם לשלם את הכסף הזה על קשר תותח ברמה של בואטנג שיסדר להם את הקישור ולהביא את מרציאנו בהשאלה?
מה התאבדות בזה?זה השכר של בניון וראיוס כשהגיע(ואידריסו, אם אני זוכר נכון). אל תשכחו שהתקציב של חיפה גבוה משלנו בכ20 מיליון.
מבחינת חיפה הוא שווה את הכסף. זה לא בא על חשבון משהו אחר.
הוא מרוויח הכי הרבה (יותר מיוסי) והולך לשחק שם עד גיל 36 (?) עם שכר כזה. התאבדות. בטח ובטח כשעל שחקנים כמו ריקן ושהר הם התקמצנו לשלם שכר של 350 אלף דולר. לא חושב שראיוס ואידריסו הרוויחו ככה.
המדיניות שלהם ממש לא מובנת לי בנוגע לרכש.
דר אדום בנשמה כתב:
אני לא מעריץ שלו, אל תוציא לי מילים מהפה, אני חושב שהוא פרשן טוב.
וטוטי תעשה לי טובה אף אחד לא חשב שקורצקי גאון כדורגל, ואף אחד לא הפך אתרוני לוי שני רק לפפ.
וכן הלאה וכן הלאה...
אף אחד לא עושה מהמאמנים יותר ממה שהם אז תפסיק כבר עם הבולשיט הזה...
הפועלעולה כתב:הוא מרוויח הכי הרבה (יותר מיוסי) והולך לשחק שם עד גיל 36 (?) עם שכר כזה. התאבדות. בטח ובטח כשעל שחקנים כמו ריקן ושהר הם התקמצנו לשלם שכר של 350 אלף דולר. לא חושב שראיוס ואידריסו הרוויחו ככה.
הפועלעולה כתב:הוא מרוויח הכי הרבה (יותר מיוסי) והולך לשחק שם עד גיל 36 (?) עם שכר כזה. התאבדות. בטח ובטח כשעל שחקנים כמו ריקן ושהר הם התקמצנו לשלם שכר של 350 אלף דולר. לא חושב שראיוס ואידריסו הרוויחו ככה.
זר שמרוויח חצי מיליון יורו עולה לקבוצה הרבה פחות מישראלי שמרוויח את אותו הסכום
1. יש מיסוי על ישראלי. על זר המיסוי הרבה יותר נמוך.
2. סטויקוביץ' שחקן הרבה יותר משמעותי מריקן ושהר.
שוב, 500 אלף יורו לשחקן ברמתו זה בסדר.
אג'ידה לצורך העניין, אם היה נשאר ומקבל שדרוג בשכרו היה עולה לאלונה יותר מסטויקוביץ' בגלל שהמיסוי על זר הסתיים אצלו.
Totti כתב:אם זה ניסיון סחיטה נדע בהמשך, אבל נכון לעכשיו טיבי הודיע למכבי שלא יאריך חוזה בקיץ.
זו מכה לא פשוטה עבורם
קשה לי להאמין שזה ניסיון סחיטה כי הם אפילו לא ישבו למו״מ.
בכל אופן זה אכן מכה בשבילם, אבל שנה הבאה הם כנראה בכל מקרה היו הולכים על לפחות 2-3 שינויים בהגנה. גם בלם במקום גרסיה, גם לפי דעתי יביאו מישהו לשמאל כי בן הרוש לא באמת ברמה וטבח הבלם כבר די מבוגר