נבחרת ישראל נושא מתעדכן
Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן
אם הייתם צריכים עוד הוכחה לדיון שהיה פה מוקדם יותר קיבלתם אותה.. כל דבר טוב שהנבחרת הפח הזאת עשה (והיו בודדים) עבר דרך זהבי. הוא היה היחיד שהיווה סוג של אתגר מולם בכל מאבק על הכדור והיחיד שהוציא התקפות.
החיסרון היחיד שאני מוצא בו הוא שהוא לפעמים מעדיף בעיטה מ30 מטר על מסירה לשחקן במצב מעט יותר טוב
החיסרון היחיד שאני מוצא בו הוא שהוא לפעמים מעדיף בעיטה מ30 מטר על מסירה לשחקן במצב מעט יותר טוב
הצוות המקצועי רץ מהספסל לבקש חולצות מהשחקנים של ספרד יותר מהר ממה שהנבחרת רצה על המגרש, סיפורה של נבחרת.
מרציאנו מביך הקטע אחר. שוער חובבן. כרגיל אלישע בלי שום טביעת עין לכלום.
בכל מקרה, משחק עם אפס הכנה, הרגיש שהספרדים שיחקו מול סן מרינו לא מול שחקנים שמרוויחים מיליוני שקלים בשנה. רק מדגיש את החוסר בהכנה למשחק.
מודה לבורא כל יום שהפטרייה המביכה עזבה אותנו לפני שנתיים.
בכל מקרה, משחק עם אפס הכנה, הרגיש שהספרדים שיחקו מול סן מרינו לא מול שחקנים שמרוויחים מיליוני שקלים בשנה. רק מדגיש את החוסר בהכנה למשחק.
מודה לבורא כל יום שהפטרייה המביכה עזבה אותנו לפני שנתיים.
את ה14 לחודש מאי
אנלא אשכח עד סוף ימי חיי
אנלא אשכח עד סוף ימי חיי

- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
פטריית הזייה
אמנם סתם השאלה היפותטית שאין סיכוי שתתגשם. אבל מאז שבכר הגיע לא התבטלנו מול שום קבוצה. גם נגד פראג בחוץ, שלטנו במגרש.The red one כתב: התלבטנו בערך ככה מול פראג אז נוטה להאמין שהיינו נראים ככה נגד נבחרת ספרד
אני לא מבין איך האנשים שמנהלים את הכדורגל שלנו לא סוגרים את המאמן הזה במוסד סגור אחרי ראיון שכזה.
כנראה שגם אם בופון היה משחק במקומו היינו מפסידים ואפילו באותה תוצאה, הם פשוט לא היו מורידים את הרגל מהגזyedidel כתב:
שאר השחקנים כמו סימסו לכתבים ציטוט בעילום שם "עם הרוש היינו מוציאים נקודה"
אבל אי אפשר להתעלם מההופעה העלובה שלו,זה נראה כאילו הרחיקו לנו את השוער ונגמרו החילופים אז שחקן שדה נכנס לשער
כל התהיות סביב מרציאנו הם סוג של אפקט הפרפר, אם לא היינו סופגים את השערים המביכים שהוא ספג כנראה שהכדור היה מוצא את עצמו ברשת בדרך כזו או אחרת, אבל עדיין לספוג ארבעה שערים ששלושה מהם באשמתו הישירה זה לא מתקבל על הדעת מול שום נבחרת טובה ככל שתהיה.
זה לא מהנהלת הערוץ אלא מהעובדיםyedidel כתב:קצת אוףטופיק, אבל מרתיח אותו מאוד שערוץ שממומן מהמיסים שלנו מריץ פה קמפיינים נגד ניסנקורן (לא שהוא כוס התה שלי) באמצע השידור
- yanivnew91
אם הייתי צריך להמר לפני המשחק על שחקן של מכבי שיפצע הייתי הולך על דסה משיקולי קארמה
וזה משנה כי?Noam98 כתב: זה לא מהנהלת הערוץ אלא מהעובדים
- ForeverRed
בחייאת, לא צריך בכוח.dor69 כתב:אם הייתם צריכים עוד הוכחה לדיון שהיה פה מוקדם יותר קיבלתם אותה.. כל דבר טוב שהנבחרת הפח הזאת עשה (והיו בודדים) עבר דרך זהבי. הוא היה היחיד שהיווה סוג של אתגר מולם בכל מאבק על הכדור והיחיד שהוציא התקפות.
מבטיח לך שבלעדיו ההרכב היה יותר מאוזן והיינו נראים הרבה יותר טוב.
על האגואיסטיות שלו אני אפילו לא מדבר.
כי הם עושים את זה על דעת עצמם, הם לא קיבלו את ההוראה הזאת ממי שאנחנו משלמים להם מיסיםyedidel כתב:
וזה משנה כי?
זה לא משנה. ערוץ שממומן מכספי מיסים צריך להיות נטול אג׳נדה פוליטיתNoam98 כתב: כי הם עושים את זה על דעת עצמם, הם לא קיבלו את ההוראה הזאת ממי שאנחנו משלמים להם מיסים