אוביידו הובאן
Re: אוביידו הובאן
הפעם הקודמת שהזלתי דמעה בטרנר, היתה בדיוק לפני שנה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+64787533579443זה שי ! כתב:לוקסוס גדול לוותר על שחקן כזה
אישיות אדירה שחקן מדהים שיכול לשחק בכמה עמדות שקט בטוח משחק בשתי הרגלים
שחקן נבחרת
לא השחקן שיעשה בלאגן עם ישב בספסל (עדיין לא מבין איך הסתכסך עם המאמן שלו בקבוצה הרומנית)
במילה אחת נכס
לדעתי להשאיר אותו יהיה חבל לאבד אותו
זה שי !
אחד הרגעים המצמררים שהיו לי
שחקן אגדה אולי החכם ביותר שנחת בליגה שלנו
ובגלל זה אני חושב שבזכות החכמה שלו הוא יכול לתת עוד עונה לפחות
הכל שאלה של מה מקבלים במקומו.
אני לא דוגל בדעה שצריך להחליף אותו "על עיוור" רק בגלל שצריך לעשות ריענון.
החבילה של הובאן: אישיות שמחברת את כולם, בלם במקרה הצורך, קשר 50-50 נהדר, זר שמורגל לעלות מהספסל.
החבילה של איינבינדר: קשר 50-50 סביר פלוס, פינוי למשבצת זר.
אם אין לסקאוטינג שלנו בקנה זר איכותי לכנף או לקישור, שווה להשאיר אותו עוד עונה.
אני לא דוגל בדעה שצריך להחליף אותו "על עיוור" רק בגלל שצריך לעשות ריענון.
החבילה של הובאן: אישיות שמחברת את כולם, בלם במקרה הצורך, קשר 50-50 נהדר, זר שמורגל לעלות מהספסל.
החבילה של איינבינדר: קשר 50-50 סביר פלוס, פינוי למשבצת זר.
אם אין לסקאוטינג שלנו בקנה זר איכותי לכנף או לקישור, שווה להשאיר אותו עוד עונה.
אוהב אותו מאוד, לא היה זר אחר שהתחבר לעיר כמוהו. ועדיין, צריך להשתדרג, ולכן צריך להיפרד. הקהל נתן לו היום את
הכבוד שלו הוא ראוי. מעניין אם הצוות המקצועי מחפש מישהו על הבלטה שלו - בלם שהופך לקשר בדקה 30
הכבוד שלו הוא ראוי. מעניין אם הצוות המקצועי מחפש מישהו על הבלטה שלו - בלם שהופך לקשר בדקה 30
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
חלקכם מסתכלים על הסיטואציה בצורה לא נכונה.
אייבינדר לא יגיע (אם יגיע) כדי להוות שדרוג בעמדה של הובאן אלא נטו כדי לפנות מקום של זר לעמדה אחרת.
לפי איך שאני רואה את הדברים, אם לא היינו בבעיה של מחסור בשני זרים חדשים (כנף ימין וחלוץ), הובאן היה ממשיך בודאות.
אייבינדר לא יגיע (אם יגיע) כדי להוות שדרוג בעמדה של הובאן אלא נטו כדי לפנות מקום של זר לעמדה אחרת.
לפי איך שאני רואה את הדברים, אם לא היינו בבעיה של מחסור בשני זרים חדשים (כנף ימין וחלוץ), הובאן היה ממשיך בודאות.
מסכים עם הצורת חשיבה.ReDo כתב:חלקכם מסתכלים על הסיטואציה בצורה לא נכונה.
איינבינדר לא באמת מחליף להובאן ברמת משחק.
ודווקא לפי המשחק היום, אני לא יהיה מופתע אם המחליף של הובאן באמצע יהיה לא אחר מאשר ברדה.
היה רגע קשה..אחרי היום אני כבר לא החלטתי לגבי העזיבה שלו, הרגש משתלט עליי
היא עוד לא החתימה אבל הכיוון הוא יפה.אדום זקן כתב: כי אתה אומר דברים שהם היסטריים ולא מציאותיים.
מה נחמד בדיוק באלי אלבז ומתי הוא נהיה כוכב?
אנחנו מדברים על פאקן ביתר י"ם.
לבדוק עלויות להובאן לא אומר שום דבר.
אפרופו אלי אלבז, יש לו פוטנציאל גדול ובקבוצה טובה הוא יכול לשים 15 שערים לעונה.
יש לבית"ר שלד טוב ועם הרוח הבית"רית של אלי אוחנה ופגיעות נכונות בזרים היא יכולה להיות חזק בתמונת הצמרת הגבוהה
די נו... פרשן עצלן שכבר נכשל שם פעם אחת והוריד ליגה קבוצה אחרת. סוג של קלינגר מקומיE.H.A כתב: ועם הרוח הבית"רית של אלי אוחנה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרגע אחרי הגול ששרנו להובאן והוא לא יכול היה לעצור את הדמעות תוך כדי משחק, אחד הגדולים שהיו מבחינתי השנה.
שחקן מרגש, סליחה, אדם מרגש.
שחקן מרגש, סליחה, אדם מרגש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אל תגמור אותו, הוא רחוק מלהיות ניר קלינגר.אסי, דגים כתב:
די נו... פרשן עצלן שכבר נכשל שם פעם אחת והוריד ליגה קבוצה אחרת. סוג של קלינגר מקומי
להיות כושל כמו ניר קלינגר זה כבר כישרון!
מקווה מאוד שסוארס ייחשב כישראלי בעונה הקרובה או יעזוב.
לדעתי זו תהיה טעות איומה להיפרד מהובאן ולהשאיר את סוארס לתפוס משבצת של זר.
לדעתי זו תהיה טעות איומה להיפרד מהובאן ולהשאיר את סוארס לתפוס משבצת של זר.
אני לא מצליח להבין למה קושרים בין ההחתמה של איינבינדר לשחרור של הובאן (מופיע בכל האתרים).
השאלה האם להשאיר את הובאן צריכה להיות קשורה רק למצבת הזרים. יש כאן שחקן נהדר
בלי אגו ופוזות שאוהב את המועדון ורוצה להישאר, לא תהיה איתו בעיה של לעלות מהספסל או
לשחק פחות, מה גם שראדי לא ילד והעונה ארוכה. איינבינדר הוא לא תחליף להובאן, הוא אך ורק
הצערת הקישור האחורי. מקווה שיצליחו למשוך קצת זמן עם הובאן כדי לראות לאיזה כיוון הולכים
עם סוארס וקורהוט, יהיה חבל להפסיד שחקן כזה.
בלי אגו ופוזות שאוהב את המועדון ורוצה להישאר, לא תהיה איתו בעיה של לעלות מהספסל או
לשחק פחות, מה גם שראדי לא ילד והעונה ארוכה. איינבינדר הוא לא תחליף להובאן, הוא אך ורק
הצערת הקישור האחורי. מקווה שיצליחו למשוך קצת זמן עם הובאן כדי לראות לאיזה כיוון הולכים
- ForeverRed
יותר תלוי באצילי לדעתי.אריק כתב:אני לא מצליח להבין למה קושרים בין ההחתמה של איינבינדר לשחרור של הובאן (מופיע בכל האתרים).