ברגע שלא הגיעו זרים אחרים, לא הייתה סיבה לא להשאיר אותו. כנראה שהוא לא מה שציפו שיהיה, או שסתם הביאו אותו כדי שקינגס יהיה מבסוט.
בכל מקרה עשו עליו כמה שקלים אז בסופו של דבר מדובר בעסקה לא רעה.
ברור שהוא לא היה ברמה.
מספיק כמה דקות כדי לראות את זה, בטח בשלב הנוכחי בקרירה.
מסכים. אני מאוד אוהב את הקונספט של השאלות.
מי שקורץ מהחומר הנכון חוזר מהדלת הקדמית.
זה נכון גם לגבי חזות אגב. הילד חייב לראות דשא.
אני פחות מתחבר להשאלות בפועל מהתיאוריה. אין לנו מספיק מנופי לחץ על מועדונים והרבה פעמים קורה ששחקנים שלנו נשרפים מהר בהשאלה, במיוחד הצעירים.
וספציפית לגבי חזות - שחקן כמוהו צריך להתפתח בהפועל באר שבע ולא בהשאלות. כמו גנאח הוא מספיק כישרוני כדי להיות שחקן רוטציה לגיטימי ויש לזה גם משמעויות והשלכות נוספות שיהיה חבל מאוד לפספס.
אני פחות מתחבר להשאלות בפועל מהתיאוריה. אין לנו מספיק מנופי לחץ על מועדונים והרבה פעמים קורה ששחקנים שלנו נשרפים מהר בהשאלה, במיוחד הצעירים.
וספציפית לגבי חזות - שחקן כמוהו צריך להתפתח בהפועל באר שבע ולא בהשאלות. כמו גנאח הוא מספיק כישרוני כדי להיות שחקן רוטציה לגיטימי ויש לזה גם משמעויות והשלכות נוספות שיהיה חבל מאוד לפספס.
בהפועל באר שבע הוא לא ייראה פירורי דקות.
לא צריך מנופי לחץ יש מספיק קבוצות שבשבילן הוא מחליף לגיטימי או אפילו שחקן הרכב.
לא מבין מה חזות נופל משי אליאס או זאהי אחמד שגם שיחק באמצע השנה.
זה נטו עניין של יחסי ציבור וקיבעון על מה שמוכר.
אם מועדונים גדולים אחרים בליגה יכולים לשלב צעירים גם אנחנו יכולים, בטח שהאלטרנטיבות הם שחקנים מאוד מוגבלים. זה לא תקופת השושלת שאוגו, הובאן, ראדי ומליקסון נאבקו על שלושה מארבעת המקומות בהרכב.
היה אפשר להשתמש בחזות הרבה יותר העונה, בטח במשחק כמו בלומפילד למשל שהיינו צריכים לפרוץ קבוצה שמתגוננת ולא הייתה שום סיבה להכניס את שי אליאס ולא את חזות.
בהפועל באר שבע הוא לא ייראה פירורי דקות.
לא צריך מנופי לחץ יש מספיק קבוצות שבשבילן הוא מחליף לגיטימי או אפילו שחקן הרכב.
אין סיבה שלא ישחק מספיק לשחקן בגילו, 100 דקות אצלך שוות 500 בפחים של הליגה שרובם גם אנטי כדורגל. מה גם שנכון להיום הוא לא פחות טוב מאף 10 מחליף אחר בליגה.
בנוסף ונשים מקצועי בצד רגע - הוא עולה פחות (ומפנה לי משאבים לשחקנים שבאמת חשוב להשקיע בהם) ולא פחות חשוב עוזר לי לסמן דרך ממחלקת הנוער לבוגרים. חשוב למתג את הפועל באר שבע כמקום טוב לצעירים בשביל שהמחלקה הזו תוכל לשמור על הנכסים שלה ולא לאבד אותם לגדולות בגיל 15