אופיר דודזאדה - סאגת החוזה
Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה
והסכומים שנרשמו באתר וואן ופה רחוקים מאוד מהמציאות... מאוד מאוד אפילו...
מפאת כבודו של גל אראל+חבר קרוב אני לא יגיד את הסכום האמיתי. אבל זה ממש לא מה שכתוב.. ממש לא.
מספיק שתשווה את גל לבוזגלו
הרי לא הגיוני שהפרש השכר שלהם יהיה כל כך קטן... בוזגלו בא מבלגיה על תקן כוכב וגל הגיע מהפועל חיפה על תקו פוטנציאל לקררת פריצה. 1+1=אין חצי אמת בסכומים שדיברת כאן.
מפאת כבודו של גל אראל+חבר קרוב אני לא יגיד את הסכום האמיתי. אבל זה ממש לא מה שכתוב.. ממש לא.
הרי לא הגיוני שהפרש השכר שלהם יהיה כל כך קטן... בוזגלו בא מבלגיה על תקן כוכב וגל הגיע מהפועל חיפה על תקו פוטנציאל לקררת פריצה. 1+1=אין חצי אמת בסכומים שדיברת כאן.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 21 יולי 2013, 23:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
התקשורת אוהבת לנפח וזה ידוע.אלדר כתב:והסכומים שנרשמו באתר וואן ופה רחוקים מאוד מהמציאות... מאוד מאוד אפילו...
הוא ממש לא שווה את מה שפורסם ואני יותר משמח לשמוע שזה לא הסכום הנכון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יגאל ברמן הוא כתב אמין ואני מאמין לדיווחים שלו.אלדר כתב:והסכומים שנרשמו באתר וואן ופה רחוקים מאוד מהמציאות... מאוד מאוד אפילו...
על בוזגלו לא שילמנו כסף עבור דמי השבחה וזה גם יקר את העיסקה של אראל.
ואם נדבר קצת מקצועית, אלישע לוי רצה קשר ישראלי דינמי כדי שיוכל לשחק 4-4-2. אחרי שהאופציה של רפי דהן נפלה הוא הלך לאופצית הגיבוי של גל אראל. אז מצד אחד מדובר בקשר דינמי שיכול לשחק גם כבלם. מצד שני, לא מדובר בשחקן של מספרים וזה בעיה כי אני לא רואה שום קשר אמצע אצלנו שיתן מספרים. כל העומס יפול על האגפים (בוזגלו, פלצ'וק, נאסר), כמו בשנה שעברה, וזה יכול להיות מסוכן.
יש גם צד שני לעניין של המספרים.Sir Alex Ferguson כתב: יגאל ברמן הוא כתב אמין ואני מאמין לדיווחים שלו.
על בוזגלו לא שילמנו כסף עבור דמי השבחה וזה גם יקר את העיסקה של אראל.
ואם נדבר קצת מקצועית, אלישע לוי רצה קשר ישראלי דינמי כדי שיוכל לשחק 4-4-2. אחרי שהאופציה של רפי דהן נפלה הוא הלך לאופצית הגיבוי של גל אראל. אז מצד אחד מדובר בקשר דינמי שיכול לשחק גם כבלם. מצד שני, לא מדובר בשחקן של מספרים וזה בעיה כי אני לא רואה שום קשר אמצע אצלנו שיתן מספרים. כל העומס יפול על האגפים (בוזגלו, פלצ'וק, נאסר), כמו בשנה שעברה, וזה יכול להיות מסוכן.
ק"ש לקחה אליפות עם גרזיצ'יץ' ואנג'ובו / גזל בהרכב.
לא בדיוק שחקנים של מספרים.
האחרים פשוט נתנו יותר שנקווה שזה מה שיקרה אצלנו.
יגאל ברמן אמין מאוד אפילו.
אבל בנושאי כספים אין לו אלא להסתמך על הסוכן או מקורות אחרים...
המדיניות של אלונה היא לא לדבר על שכר.
ואם היתי סוכן גם אני היתי מנפיץ סכום לנפח דברים
כי לעתיד זה משתלם...
בכל מקרה אחי עזוב שטויות אם דוידזאדה מסתכל על צלחת של אחרים הוא לא יגיע לכלום והעתיד שלו נמצא בערפל
שיסתכל מה מתאים לו לבית שלו ואיך הוא משתפר בהגנה ומתחיל לבשל ולא להעיף כדורים לשמיים... כשזה יקרה אני הראשון שיתעקש לתת לו 150 א״ד.. בינתיים שיעבוד במקום לבכות אכלו לי שתו לי ולמה יש לו יותר בצלחת.
אבל בנושאי כספים אין לו אלא להסתמך על הסוכן או מקורות אחרים...
המדיניות של אלונה היא לא לדבר על שכר.
ואם היתי סוכן גם אני היתי מנפיץ סכום לנפח דברים
כי לעתיד זה משתלם...
בכל מקרה אחי עזוב שטויות אם דוידזאדה מסתכל על צלחת של אחרים הוא לא יגיע לכלום והעתיד שלו נמצא בערפל
שיסתכל מה מתאים לו לבית שלו ואיך הוא משתפר בהגנה ומתחיל לבשל ולא להעיף כדורים לשמיים... כשזה יקרה אני הראשון שיתעקש לתת לו 150 א״ד.. בינתיים שיעבוד במקום לבכות אכלו לי שתו לי ולמה יש לו יותר בצלחת.
- ForeverRed
תודה רבה!!!אלדר כתב:והסכומים שנרשמו באתר וואן ופה רחוקים מאוד מהמציאות... מאוד מאוד אפילו...
אני בספק אם קיבל מעל 120 אלף דולר לעונה.
ואתה יודע מה משה? גם אם כן שיהיה לו לבריאות, הלוואי שישחק כמו גדול ויגרום לך לקחת את המילים שלך בחזרה, לראות קצת
מעבר לאג'נדות ולאינטרסים ולפרגן קצת.
- Sir Alex Ferguson
שיהיה לגל לבריאות, לא נכנס לכיס שלו וגם לא מתכוון להיכנס לכיס שלו.ForeverRed כתב:
תודה רבה!!!
אני בספק אם קיבל מעל 120 אלף דולר לעונה.
ואתה יודע מה משה? גם אם כן שיהיה לו לבריאות, הלוואי שישחק כמו גדול ויגרום לך לקחת את המילים שלך בחזרה, לראות קצת
מעבר לאג'נדות ולאינטרסים ולפרגן קצת.
אני כן חושב שלאור המיסוי הגדול על ישראלים, מבחינת הקבוצה שבונים הקיץ, היינו יכולים להביא זר יקר וטוב יותר שהיה עולה למערכת את אותו המחיר שמשלמים היום על גל.
וכן, אני גם חושב שמועדון שיכול להציע 150 אלף דולר וצפונה לעונה לשחקן רכש כמו גל אראל, צריך ויכול, מבחינה תקציבית, להציע סכומים ראויים לשחקן הבית הכי בולט שגדל באגודה בשנים האחרונות.
יכול להבין את התפיסה של חלק מהאוהדים, של ביטחון בעיניים עצומות בהנהלה, של מחשבה שאם הדברים לא נסגרו אז השחקן אשם, של מחשבה שההנהלה עשתה את כל המאמצים להחתים את השחקן. אבל כאחד ששמע את כל הצדדים (מקורבים לשני הצדדים) הרבה לפני שהפרשה התפוצצה וגם בשבועות האחרונים אני יכול להגיד בוודאות שהכל בידיים של ההנהלה.
איך אמר לי מישהו לאחרונה, לאופיר יש חוזה לעוד שנתיים, בעלות נמוכה, אין שום סיבה להנהלה למהר ולסגור איתו. זה כל הסיפור וזאת הסיבה למה אופיר לא חתם על חוזה חדש. אם החוזה של אופיר היה נגמר בקיץ או בינואר, הכל היה נראה אחרת...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משה אני לא יודע מה אתה יודע שהציעו לאופיר אבל אם אתה לא יודע מה הציעו לגל בטח שאתה לאי ודע מה הציעו באמת לאופיר אז חאלס, אני בטוח שהציעו לו שכר מכובד תמורת חתימה על הארכת החוזה ושהוא לא רצה אז החליטו להציע לו הלעאה קטנה למשך השנתיים הקרובות והוא רצה להשאר עם השכר העכשוי, שיהיה לו לבריאות עובדה שכל שאר השחקנים לא מתלוננים ואתם לא מתלוננים עליהם כמו שאתם מתלוננים על אופיר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משה אתה לא מדייק. בלשון המעטה.
אם היית "מקורב" להנהלה, היית יודע שאופיר סירב להאריך חוזה.
כשסירב להאריך חוזה, ההנהלה כמובן לא הסכימה לתנאי השכר שלו והציעה לו שכר נמוך יותר מתוך רצון טוב לאור היכולת שלו.
הדברים שכתבת לא מסתדרים עם העובדות בשטח. אופיר דוידזאדה רצה שידרוג בשכר עוד בעונה החולפת, כשלא קיבל את השדרוג שרצה, בטענה שעכשיו שיא העונה ועל חוזים ושידרוגים ישבו בסוף העונה, החליט לפתוח בשביתה איטלקית. מניירות של "כוכב".
ועכשיו, ה"כוכב" מגיע לפתיחת המו"מ, שומע את ההצעה הראשונה של הקבוצה ומחליט שהוא מפוצץ את המו"מ. שוב - הצעה אחת של המועדון, גרמה לו, לכוכב הגדול, להחליט שמגיע לו הרבה יותר בלי לנהל מו"מ.
הבחור רוצה שישדרגו לו את השכר בלי להאריך חוזה. טוב עשה אסי רחמים(שיש לי הרבה ביקורת כלפיו) שהחליט לא להגיש לו הצעה נוספת, ולו רק בגלל החוצפה הבלתי נסבלת הזאת.
אל תספר על אובייקטיביות ועל "שמעתי את כל הצדדים". אופיר דוידזאדה רוצה להיות שחקן חופשי בסוף החוזה הנוכחי - שחקן שרוצה להישאר כאן, ישאר. ראינו במשך כל השנים ובטח בהחתמות העונה שהבעיה האחרונה היא כסף.
הקישקוש הזה שאופיר קיבל הצעה עלובה ובגלל זה אופיר לא האריך את חוזהו חייב להיפסק כי זה שקר מוחלט.
כשסירב להאריך חוזה, ההנהלה כמובן לא הסכימה לתנאי השכר שלו והציעה לו שכר נמוך יותר מתוך רצון טוב לאור היכולת שלו.
הדברים שכתבת לא מסתדרים עם העובדות בשטח. אופיר דוידזאדה רצה שידרוג בשכר עוד בעונה החולפת, כשלא קיבל את השדרוג שרצה, בטענה שעכשיו שיא העונה ועל חוזים ושידרוגים ישבו בסוף העונה, החליט לפתוח בשביתה איטלקית. מניירות של "כוכב".
ועכשיו, ה"כוכב" מגיע לפתיחת המו"מ, שומע את ההצעה הראשונה של הקבוצה ומחליט שהוא מפוצץ את המו"מ. שוב - הצעה אחת של המועדון, גרמה לו, לכוכב הגדול, להחליט שמגיע לו הרבה יותר בלי לנהל מו"מ.
הבחור רוצה שישדרגו לו את השכר בלי להאריך חוזה. טוב עשה אסי רחמים(שיש לי הרבה ביקורת כלפיו) שהחליט לא להגיש לו הצעה נוספת, ולו רק בגלל החוצפה הבלתי נסבלת הזאת.
אל תספר על אובייקטיביות ועל "שמעתי את כל הצדדים". אופיר דוידזאדה רוצה להיות שחקן חופשי בסוף החוזה הנוכחי - שחקן שרוצה להישאר כאן, ישאר. ראינו במשך כל השנים ובטח בהחתמות העונה שהבעיה האחרונה היא כסף.
הקישקוש הזה שאופיר קיבל הצעה עלובה ובגלל זה אופיר לא האריך את חוזהו חייב להיפסק כי זה שקר מוחלט.
- Sir Alex Ferguson
בוא נדבר רגע על השמועות, אלה שקראנו באתר ONE לגבי גל ואלה ששמענו וקראנו לגבי אופיר. עד כמה המציאות לדעתך רחוקה מהם? גם אם יש הבדל לכאן או לשם, די ברור שמצד אחד ההנהלה שמה סכום גדול של כסף על גל אראל (מזכיר לכולם שהפרסומים באתרים דיברו על נטו, בברוטו הסכומים גבוהים יותר) בעוד עם אופיר מתנהל משא ומתן עיקש כבר שנה וחצי.דר אדום בנשמה כתב:משה אני לא יודע מה אתה יודע שהציעו לאופיר אבל אם אתה לא יודע מה הציעו לגל בטח שאתה לאי ודע מה הציעו באמת לאופיר אז חאלס, אני בטוח שהציעו לו שכר מכובד תמורת חתימה על הארכת החוזה ושהוא לא רצה אז החליטו להציע לו הלעאה קטנה למשך השנתיים הקרובות והוא רצה להשאר עם השכר העכשוי, שיהיה לו לבריאות עובדה שכל שאר השחקנים לא מתלוננים ואתם לא מתלוננים עליהם כמו שאתם מתלוננים על אופיר.
לגל אראל לא היה חוזה בהפועל באר שבע והיו לו הצעות נוספות מקבוצות אחרות ולכן הקבוצה לא שיחקה משחקים וסגרה את העיסקה איתו "תוך יומיים" כפי שהוא ציין באחד מהראיונות.
לעומת זאת לאופיר דוידזאדה יש חוזה, בעלות נמוכה, ואין כרגע הצעות רשמיות על השולחן, ולכן ההנהלה מרשה לעצמה לנהל משא ומתן עיקש ולמשוך אותו על פני זמן.
- Sir Alex Ferguson
אני יודע מכמה גורמים שהטענות שאופיר לא רוצה להאריך את החוזה או שהוא סירב להצעה של 100 אלף דולר הם פשוט לא נכונות.CrazyRed7 כתב:משה אתה לא מדייק. בלשון המעטה.
אם אופיר היה רוצה לעזוב הוא היה ניגש לוועדה למעמד השחקן, מראה את השכר שלו בשנים האחרונות ומקבל מהוועדה מחיר עבור הכרטיס שלו, מחיר יחסית נמוך, בטח בשוק הישראלי של היום.
אופיר לא פנה לוועדה למעמד השחקן וזה מלמד יותר מכל על כך שהוא רוצה להישאר.
מעולם לא נפגשתי עם אופיר דוידזאדה באופן אישי ומעולם גם לא דיברתי איתו, אבל כשמספר אנשים, מכיוונים שונים לגמרי, מספרים לך את אותם הדברים רק בצורה שונה, אתה מבין לאן הרוח נושבת.
אופיר דוידזאדה טעה בגדול כשיצא באמצע האימון בשנה שעברה. אבל ההנהלה טעתה במשא ומתן איתו גם לפני האירוע הזה וגם אחריו.
בסך הכל מדובר בשחקן הבית היחידי שיצא מהמערכת שלנו בשנים האחרונות, בפרוספקט הכי גדול שגדל במחלקת הנוער בשנים האחרונות. גם אם ההנהלה צודקת (ואני לא חושב כך) היא לא חכמה. האינטרס של כולנו צריך להיות שאופיר יחתום על הארכת חוזה.
אני דווקא יודע ושומע דברים אחרים. אבל לא משנה, אף אחד לא באמת יודע מה נכון ומה לא.
אופיר יכול לגשת עד מחר לוועדה למעמד השחקן אבל לא יצא לו מזה כלום. אופיר דוידזאדה חתם על חוזה ועל סעיף שיחרור שקיים על סך מיליון דולר.
לא מעניין אותי מי צודק ומי לא, אני פשוט לא מקבל דברים כאלה כמו שביתה איטלקית באמצע העונה, פיצוץ שיחות בלי לנהל מו"מ ופוזות של כריסטיאנו רונאלדו במשרדים ובדשא. אופיר גם מנצל את העובדה שרוב הקהל מאחוריו ומנסה למשתמש בזה נגד המועדון.
וכמו שאמרת, אופיר הוא שחקן הבית היחידי שצמח ונכנס להרכב הבוגרת - ודווקא בגלל זה אני לא רואה איך אלונה, שנתנה 120 אלף דולר לדג'אני ו125 אלף דולר לאראל ומעל חצי מיליון דולר(!!) לברדה ובוזגלו, תציע לאופיר סכומים כל כך נמוכים ששווים פיצוץ כזה. משהו מסריח לי בהתנהלות של דוידזאדה מאז שיחרורו מצה"ל, הרבה יותר מסריח מההתנהלות של המועדון בנושא.
אופיר יכול לגשת עד מחר לוועדה למעמד השחקן אבל לא יצא לו מזה כלום. אופיר דוידזאדה חתם על חוזה ועל סעיף שיחרור שקיים על סך מיליון דולר.
לא מעניין אותי מי צודק ומי לא, אני פשוט לא מקבל דברים כאלה כמו שביתה איטלקית באמצע העונה, פיצוץ שיחות בלי לנהל מו"מ ופוזות של כריסטיאנו רונאלדו במשרדים ובדשא. אופיר גם מנצל את העובדה שרוב הקהל מאחוריו ומנסה למשתמש בזה נגד המועדון.
וכמו שאמרת, אופיר הוא שחקן הבית היחידי שצמח ונכנס להרכב הבוגרת - ודווקא בגלל זה אני לא רואה איך אלונה, שנתנה 120 אלף דולר לדג'אני ו125 אלף דולר לאראל ומעל חצי מיליון דולר(!!) לברדה ובוזגלו, תציע לאופיר סכומים כל כך נמוכים ששווים פיצוץ כזה. משהו מסריח לי בהתנהלות של דוידזאדה מאז שיחרורו מצה"ל, הרבה יותר מסריח מההתנהלות של המועדון בנושא.
- Sir Alex Ferguson
מציע לך לבדוק את היחס של ההנהלה כלפי שחקני הבית. אחרי שתבין שלוקחים אותם במועדון כמובן מאליו אולי תתחיל להבין למה עם ברוכיאן/אראל סוגרים חוזים תוך יומיים (וחוזים גבוהים ראוי לציין) בעוד עם אופיר דוידזאדה העניין נמשך לאורך הרבה מאוד זמן.CrazyRed7 כתב:אני דווקא יודע ושומע דברים אחרים. אבל לא משנה, אף אחד לא באמת יודע מה נכון ומה לא.
אגב, עושים כאן עוול גדול לאופיר. הוא טעה כשעזב את האימון באמצע, אבל מדובר במקצוען מהשורה הראשונה, אחד שמתאמן חזק, שנותן הכל במגרש, שהמשיך לשחק בשנה שעברה עם זעזוע מוח כי הקבוצה הייתה צריכה את זה, וגם אחד שעד לפיצוץ של החוזה לא שמענו שאמרו עליו אפילו מילה אחת רעה במועדון.
בקשר לנושא הכספי, דיברנו על זה מספיק, לפי מה שאני הבנתי (וכמו שראית אני לא היחידי ששמע את הדברים) ההצעות של המועדון היו נמוכות מאוד וגרמו לאופיר להבין שלא מעריכים אותו כראוי ושלא באמת רוצים אותו וזה למה אופיר החליט לא להמשיך במשא ומתן.
לא מבין את ההתנהלות של דוד זאדה, מזה להפגע ממהצעה ..
מציעים לך 80? תבקש 150 ותגיעו לעמק השוווה, הקבוצה רוצה שדוד זאדה ישאר, דוד זאדה נראלי רוצה לגמור חוזה ולעבור לאירופה.
אם הוא היה רוצה להשאר הוא לא היה מפוצץ פעמיים מו"מ אחרי הצעה כספית אחת.
בכל אופן יש לו חוזה עד 2015 אז ככה ששנה הבאה עדיף שיתעסקו עם זה
מציעים לך 80? תבקש 150 ותגיעו לעמק השוווה, הקבוצה רוצה שדוד זאדה ישאר, דוד זאדה נראלי רוצה לגמור חוזה ולעבור לאירופה.
אם הוא היה רוצה להשאר הוא לא היה מפוצץ פעמיים מו"מ אחרי הצעה כספית אחת.
בכל אופן יש לו חוזה עד 2015 אז ככה ששנה הבאה עדיף שיתעסקו עם זה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משה דווקא מתאים לך להצטרף לסטטוס הבא של יאיר לפיד: https://www.lapidomator.com/posts/8dVE" onclick="window.open(this.href);return false;
ועכשיו ברצינות דיי כבר לדבר על הנושא הזה, בין אם ההנהלה טעתה או אופיר טעה או שניהם טעו דיי, מי יודע מה יקרה בעונה הבאה מי יודע מה יקרה עוד חודש, אולי אופיר כן יחתום על חוזה חדש או שאולי הוא יעזוב, דיי לדבר כבר ולחפור על זה...
ועכשיו ברצינות דיי כבר לדבר על הנושא הזה, בין אם ההנהלה טעתה או אופיר טעה או שניהם טעו דיי, מי יודע מה יקרה בעונה הבאה מי יודע מה יקרה עוד חודש, אולי אופיר כן יחתום על חוזה חדש או שאולי הוא יעזוב, דיי לדבר כבר ולחפור על זה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!