די אי אפשר לשמוע אותם יותר. כמו הזקנים מהחבובות רק לא מצחיקים. כבר חצי שנה, יום יום, אותה בדיחה על קואנקה. מעייףizguy83 כתב:רץ בפייסבוק "כל הנתונים האלו מרגיזים אותי... שמים על שחקנים ג'יפיאסים ושמיצ'יאסים... סתם בזבוז כסף... הגיעו גונבי דעת לכדורגל והביאו כל מני אנליסטים ושמנליסטים"
ש. שרף (היום ב-103fm)
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מוטי חביב:
"2 הנק' שאשדוד השיגו ב9 משחקים הם פחות מאחוז"
2 מתוך 27 זה קצת יותר מ7 אחוז
"2 הנק' שאשדוד השיגו ב9 משחקים הם פחות מאחוז"
2 מתוך 27 זה קצת יותר מ7 אחוז
יורם ארבל כפרה עליך
תפרוש בשיא ...
תפרוש בשיא ...
קצת צחוקים מה רעtaltal כתב:יורם ארבל כפרה עליך
תפרוש בשיא ...
עדיף על לא מעט שדרים אחרים, למרות הבלבולים הרבים
- The red one
רע מאוד. עושה צחוק מהעבודה. מגוחך. ומילא היה פה ושם מתבלבל אבל "חי את המשחק", משדר עם תשוקה. כלום. הוא ומכנס צוות מרדים. נכון, היה קשה להרים את המשחק הזה ולא להרדם, אבל זה התפקיד שלהם.CrazyRed7 כתב: קצת צחוקים מה רע
עדיף על לא מעט שדרים אחרים, למרות הבלבולים הרבים
לא רואה שום שדר ישראלי יותר טוב כיום מיורם ארבל. התבאסתי ממש לשמוע אותו בתחילת המשחק ולהבין שנאלצים לבלות איתו 90 דקות עכשיו.
זה לא ששדרים טובים מחכים בתור..כולם על הפנים..מאיר חסרThe red one כתב: רע מאוד. עושה צחוק מהעבודה. מגוחך. ומילא היה פה ושם מתבלבל אבל "חי את המשחק", משדר עם תשוקה. כלום. הוא ומכנס צוות מרדים. נכון, היה קשה להרים את המשחק הזה ולא להרדם, אבל זה התפקיד שלהם.
לא רואה שום שדר ישראלי יותר טוב כיום מיורם ארבל. התבאסתי ממש לשמוע אותו בתחילת המשחק ולהבין שנאלצים לבלות איתו 90 דקות עכשיו.
- The red one
אין שום שדר שיש לו רזומה כזה של טעויות כמו יורם ארבל ב2-3 שנים האחרונות. יורם הוא על הפנים. השאר נעים בין טובים מאוד ל-לא טובים. אבל לא על הפנים.CrazyRed7 כתב: זה לא ששדרים טובים מחכים בתור..כולם על הפנים..מאיר חסר
- dardasmiley
היום פשוט החזקתי את הבטן בכל הסיפור עם קוואנקה. בעיקר שהתמונה עברה לספסל והוא עובר שם שם ומדלג עליו.
חח לא יודע, הוא גורם לי להיקרע מצחוק לפעמים וזה נחמדThe red one כתב: אין שום שדר שיש לו רזומה כזה של טעויות כמו יורם ארבל ב2-3 שנים האחרונות. יורם הוא על הפנים. השאר נעים בין טובים מאוד ל-לא טובים. אבל לא על הפנים.
ושוב חוסר דיוק לא קטן, פשכצקי אומר בהתלהבות ש20 שנים כבר לא פתחנו עם הרכב רק של ישראלים, שנה שעברה נגד רעננה זה קרה ודיברנו פה על זה, כנראה שבתקשורת אם מישהו זורק לך נתון אתה לא בודק וישר אומר אותו בחדשות הספורט
יורם ארבל איבד את זה סופית.
הכי הרג אותי שכשהקהל שר את הפועל אני נשבע לך ש
בקטע של האגרופים כששרים הפועל עולה
יורם בתגובה
"הקהל מעודד עכשיו את בן אז'ובל"
שבר אתמול את השיאים של עצמו,
ויש לו רפורטאר לתפארת בשני האחרונות.
חוץ מפס הקול לא נשאר ממנו דבר
מכנס נתנייתי מסתמן כאחד משונאי באר שבע הגדולים השידור אתמול היה התעללות
בקטע של האגרופים כששרים הפועל עולה
יורם בתגובה
"הקהל מעודד עכשיו את בן אז'ובל"
שבר אתמול את השיאים של עצמו,
ויש לו רפורטאר לתפארת בשני האחרונות.
חוץ מפס הקול לא נשאר ממנו דבר
מכנס נתנייתי מסתמן כאחד משונאי באר שבע הגדולים השידור אתמול היה התעללות
השידור היה נוראי.
נדיר שיוצא לי לראות משחק בטלוויזיה וזה היה פשוט אסון.
זה לא מצחיק, זה מזמן לא מצחיק.
נדיר שיוצא לי לראות משחק בטלוויזיה וזה היה פשוט אסון.
זה לא מצחיק, זה מזמן לא מצחיק.
ארבל אומלל. באמת. זה כבר מביך ולא נעים. למה אנשים לא יודעים מתי לשים סטופ?