לך תחפש את ה5 נקודות הודאיות ששדדו לך בבלומפילד ואשדוד ואחרי זה את כל הטעיות האחרות כמו האדום לגארסיה. זה מציב אותך באותן נקודות איתם אם לא מעליהם.
מובטח ״אמרתי לך״ למוצא הישר
dor69 כתב:
לך תחפש את ה5 נקודות הודאיות ששדדו לך בבלומפילד ואשדוד ואחרי זה את כל הטעיות האחרות כמו האדום לגארסיה. זה מציב אותך באותן נקודות איתם אם לא מעליהם.
מובטח ״אמרתי לך״ למוצא הישר
חפש אותם מול רעננה 5 נק
אשדוד 2 נק
עכו 2 נק
ואני לא צריך להמשיך
די כבר לחפש אשמים בזה שמכבי קבוצה טובה מאיתנו. רוצים אליפות?? בואו ננצח אותם בהלומפילד!!
bs war כתב:
לא שאתה לא צודק, ו עדיין תן לי החלטת שיפוט משמעותית אחת - אחת!! - שנשרקה נגדם העונה.
די אחי די
הורידו להם נקודה
ביטלו להם משחק
יש להם מאמן שעושה הכל הפוך וכל האוהדים שונאים אותו
ואתה ואני וכל האוהדים עדיין משתינים מהמכנסיים רק מלחשוב עלינו בבלומפילד עוד שבועיים.
שמעון א כתב:
די אחי די
הורידו להם נקודה
ביטלו להם משחק
יש להם מאמן שעושה הכל הפוך וכל האוהדים שונאים אותו
ואתה ואני וכל האוהדים עדיין משתינים מהמכנסיים רק מלחשוב עלינו בבלומפילד עוד שבועיים.
מי שלא יודע להפסיד בחיים לא ידע לנצח!
אין ספק שהם עוצמתיים,בדיוק בגלל זה הם לא צריכים לקבל עזרה מהשופטים.ץואתה לא יכול להמשיך להתכחש לזה שהם מקבלים.ץעל כל טעות מפצים אותם בשתיים.
גראסייה היה צריך לקבל צהוב שני,לא פחות מבן ביטון שקיבל אדום,אבל זה בלומפילד וזה מכבי וזה משיח וזה כל ההבדל.
OMERREMO33 כתב:
ועדיין....
הם משחקים נהדר שלוש שנים, אם לא זהבה על 20-30 שערייה הם מגרדים מקום שלישי
תסתכל על הסגל שלהם ותשאל את עצמך שוב אם אתה מאמין למה שכתבת.
הוא מפלצת ומגמד את כל מי שמשחק לידו, אבל גם אם לא היה ערן זהבי, מישהו אחר היה לוקח את המושכות. התלות היא עצומה, אבל זה לא שהוא משחק לבד.