CrazyRed7 כתב:בשער הרביעי, לפני שמאשימים את השוער, צריך להאשים את אלה שהשאירו 3 שחקני סלטיק חופשיים לגמרי לנגוח.
האשמה של גורש גדולה יותר.
CrazyRed7 כתב:בשער הרביעי, לפני שמאשימים את השוער, צריך להאשים את אלה שהשאירו 3 שחקני סלטיק חופשיים לגמרי לנגוח.
לגמרי אשמת השוער, יציאה מזעזעת, כל כדור גובה אצלו זה חצי גול.CrazyRed7 כתב:בשער הרביעי, לפני שמאשימים את השוער, צריך להאשים את אלה שהשאירו 3 שחקני סלטיק חופשיים לגמרי לנגוח.
וביחד עם זה אולי המשחק הכי חלש של שיר צדק אצלנו, למליקסון לקח המון זמן להיכנס למשחק ודודו גורש לדעתי קיבל שלוש גולים שיכל למנוע.yossi כתב:משחק מעולה של ביטון ואופיר.
חבל על הבלגן במרכז הרחבה שפשוט החריב לנו את המשחק.
מוגזם מה שעושים לגורש. בקרן לדוגמא 3 עליו חופשיים לחלוטין.
בשער החמישי וובה היה חייב להוריד את השחקן בפאול, משהו שלא קרה בכל המשחק.
סלטיק לא וואו אבל סלטיק משחקים בקצב פי שניים מאיתנו והם יותר פיזים מאיתנו והשחקנים שלהם הרבה יותר מהירים מהשחקנים שלנו וכנראה שזה מספיק בשביל ליצור עליונות מוחלטת. אם במקרה נעפיל לליגת האלופות אז גם תקבל קבוצות וואו שממש אין לך מה למכור מולן.The red one כתב: איך אתה אומר שאתה לא ברמה? איך?? תגיד לי מה סלטיק שטפו לנו את המגרש ולא שמתי לב?
במחצית הראשונה - קרסת!
במחצית השנייה - חטפת 2 שערים מאשמה ישירה של השוער שלך.
סלטיק לא היו כאלה וואו. ברור שאנחנו לא ברמה של ברצלונה וריאל, אבל אחרי משחק כזה? אני בגאווה אגיד שביום נתון אחר התוצאה הייתה הפסד מקסימום בפער של גול.
אני בטוח שאפילו מבקרי הספה הדגולים של הכדוגרל הישראלי יסכימו ש2-5 זו תוצאה לא משקפת.
ביציעים לפחות זה היה נראה ככהאני איתך באש ובמיים כתב:מליקסון וראדי חושבים שזה בני סכנין
לא היה פנדל בבעיטה החופשית.yossi כתב:מילה על השופט, פח ***.
נתן להרביץ חופשי ולא שרק לפאולים ברורים. פנדל קל מהחופשית שפגעה ביד של גריפת'ס (?).
אכןCrazyRed7 כתב: לא היה פנדל בבעיטה החופשית.
היה פנדל ברור לפני זה מנגיעת יד די מכוונת וברורה של בראון של סלטיק.
וואלה? היה כאן רפש? דווקא הפעם לא ציפיתי שיהיה.RedHell כתב:אפסים, כפויי טובה, סמרטוטים ועוד שלל ברכות שיש לי להגיד לכם.
אוהדי טרנר טרנדים שלא שווים כלום.
להקיא על כל אחד ואחד מכם, אתם לא אוהדים של הקבוצת גברים הזו.
לא מכיר אותך אבל בא לחבק אותך.RedHell כתב:אפסים, כפויי טובה, סמרטוטים ועוד שלל ברכות שיש לי להגיד לכם.
אוהדי טרנר טרנדים שלא שווים כלום.
להקיא על כל אחד ואחד מכם, אתם לא אוהדים של הקבוצת גברים הזו.
לא היה משהו יוצא דופן.Noam98 כתב: וואלה? היה כאן רפש? דווקא הפעם לא ציפיתי שיהיה.
אין לי כוח לדפדף 13 עמודים, אם מישהו יכול לאמלק את הלכלוך בשביל שנהיה מעודכנים אני אשמח.