מחנה אימון 16/17
Re: מחנה אימון 16/17
שבתאי ככל הנראה יפתח לצד אוגו והובאן ולעיתים יהיו משחקים שבהם מליקסון יפתח עם אוגו והובאן
- אני איתך באש ובמיים
צריך לשים לב שאוגו סובל מפציעה עוד מהעונה שעברה,ורק בסוף העונה הוא חשף את זה..
מראה על כמה הוא מקצוען ואכפתי כלפי הקבוצה..
ונראה שאחרי העומס שהפעיל על המקום הרגיש על הפציעה שלו - זה רק החמיר... וזה התוצאות.
מקווה שיחלים,הגרזן שלנו באמצע
ונראה שאחרי העומס שהפעיל על המקום הרגיש על הפציעה שלו - זה רק החמיר... וזה התוצאות.
אני לא רואה את הובאן כזה באנקר.E.H.A כתב:שבתאי ככל הנראה יפתח לצד אוגו והובאן ולעיתים יהיו משחקים שבהם מליקסון יפתח עם אוגו והובאן
חוליית קישור של אוגו שבתאי ומליקסון יכולה להיות מעניינת במשחקים מסויימים.
נראה לי אתה מתבלבל.אני איתך באש ובמיים כתב:צריך לשים לב שאוגו סובל מפציעה עוד מהעונה שעברה,ורק בסוף העונה הוא חשף את זה..
אוגו סחב פציעה וכולם ידעו. בגלל זה הוא קיבל הרבה מנוחה מאימונים.
מה שהוא הסתיר זה את המחלה של אימו, כשהביא אותה לארץ לטיפולים שעלו לו הרבה כסף(אפרופו כסף, מה עם החוזה?).
שבתאי מאוד מאוד מאוד נייד.
לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא השחקן שהיה הכי הרבה בשתי הרחבות במגרש. עשה המון התקפה והגנה והיה מאוד מעורב במשחק.
לא נראה לי שבכר יוותר עליו.
לא בדקתי, אבל אני חושב שהוא השחקן שהיה הכי הרבה בשתי הרחבות במגרש. עשה המון התקפה והגנה והיה מאוד מעורב במשחק.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לסוארס היו כמה פעולות טובות במהלך המשחק, אבל בלם זה לא חלוץ, הוא לא יכול לטעות כמה פעמים ואז לעשות פעולה או שתיים טובות שישכיחו תטעויות.
סוארס לא נראה מרוכז היום, פעם אחת איבד כדור במקום מסוכן עם מסירה לא מדויקת, פעם אחת ניסה לעבור תשחקן התקפה של היריבה ולא ראה שיש עוד שחקן באזור וחטפו לו תכדור ועברו אותו (עצר אותם בעבירה שזיכתה אותו בצהוב), פעם אחת עשה עבירה ממש על סף הרחבה, ולאחר מכן עשה פנדל סופר טיפשי, ולדעתי אם זה היה משחק רשמי הוא גם היה רואה צהוב שני שכן גם נגע ביד ברחבה וגם עשה עבירה של צהוב על סף הרחבה כשכבר היה לו צהוב.
אם הראש של סוארס לא כאן, לא רק שהייתי פותח עם מיגל וטאהה מול שריף, גם הייתי חושב על לתת לו תשחרור שהוא רוצה כבר עכשיו.
סוארס לא נראה מרוכז היום, פעם אחת איבד כדור במקום מסוכן עם מסירה לא מדויקת, פעם אחת ניסה לעבור תשחקן התקפה של היריבה ולא ראה שיש עוד שחקן באזור וחטפו לו תכדור ועברו אותו (עצר אותם בעבירה שזיכתה אותו בצהוב), פעם אחת עשה עבירה ממש על סף הרחבה, ולאחר מכן עשה פנדל סופר טיפשי, ולדעתי אם זה היה משחק רשמי הוא גם היה רואה צהוב שני שכן גם נגע ביד ברחבה וגם עשה עבירה של צהוב על סף הרחבה כשכבר היה לו צהוב.
אם הראש של סוארס לא כאן, לא רק שהייתי פותח עם מיגל וטאהה מול שריף, גם הייתי חושב על לתת לו תשחרור שהוא רוצה כבר עכשיו.
כן מסכים לגבי סוארז, ממש רציתי שיישאר או לפחות ישחק מול שריף, אבל היום נתן הופעה גרועה על גבול הרמיזה עבה.
אפשר לשחרר, שיהיה בהצלחה ווילייאם, תודה על האליפות.
אפשר לשחרר, שיהיה בהצלחה ווילייאם, תודה על האליפות.
אני מניח שהוא לא יפתח מול שריף וכבר במשחק האימון הבא ויטור יפתח לצד טאהה
- ForeverRed
הוא הגיע מאוד רעב להוכיח ורואים את זה.izguy83 כתב:שבתאי מאוד מאוד מאוד נייד.
שבתאי זה תחליף ראוי כשאוגו יעזוב מתישהו לאירופה
ובינתיים בהחלט מוכיח עצמו כרכישה טוב כנ''ל חיימוב
סוארז לשחרר אחרי מולדובה
מתי הבלם החדש ישחק ?? אולי במשחק האימון השלישי והאחרון ???
סוארז לשחרר אחרי מולדובה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שבתאי תחליף לאוגו? WTF?שימי כתב:שבתאי זה תחליף ראוי כשאוגו יעזוב מתישהו לאירופה
סוארז לשחרר אחרי מולדובה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
למה לא? כנראה שלא תצליח להנחית מישהו ברמה של אוגו..פוקס של החיים..דר אדום בנשמה כתב: שבתאי תחליף לאוגו? WTF?
כי שבתאי ואוגו שחקנים שונים בעמדות שונות. אם כבר וובה בראון.
שבתאי ממש לא על העמדה העמדה של אוגו.
וובה על העמדה של אוגו ושבתאי יותר בעמדה של הובאן/ראדי.
תחושה שלי- שבתאי הולך לדחוק את ראדי לקצה הרוטציה.
וובה על העמדה של אוגו ושבתאי יותר בעמדה של הובאן/ראדי.
תחושה שלי- שבתאי הולך לדחוק את ראדי לקצה הרוטציה.
כהרגלכם בקודש אתם ממהרים להכתיר מלכים ולהעיף שחקנים לקצה הספסל על סמך משחק אימון ורבע במחנה אימונים.
ככה בשליפה קלה אני נותן לכם 10 שמות של שחקנים שבמחנה אימון נתנו הצגות ובליגה נראו רע.
תמתינו בסבלנות,כרגע זה לא מדד לכלום.
להזכירכם גם הובאן נתן שנה שעברה הצגות בטרום עונה ובמהלכה היה בינוני מאוד.
ככה בשליפה קלה אני נותן לכם 10 שמות של שחקנים שבמחנה אימון נתנו הצגות ובליגה נראו רע.
תמתינו בסבלנות,כרגע זה לא מדד לכלום.
להזכירכם גם הובאן נתן שנה שעברה הצגות בטרום עונה ובמהלכה היה בינוני מאוד.