גביע המדינה | הגרלת סיבוב ח'
Re: גביע המדינה | הגרלת סיבוב ח'
תפסיקו לקשקש! שנה שעברה מכבי תא התארחה בגביע ברמלה, באו ניצחו , הלכו הביתה. מה היה קורה כאן אם היו מבקשים להעביר את זה לבלומפילד?! היו שורפים כאן את האינטרנט. אל תהיו צבועים, פתאום לכולם אכפת מהקופה של קרית גת. תתרמו לאבי צור שלהם בכניסה למגרש.
כל הגביע מבוסס על זה שקבוצות קטנות יכולות להפתיע גדולות, הנשק העיקרי שלהן- מגרשים מסריחים באילת ובתרשיחא. בלי זה אשפר לסגור את הגביע.
וכל זה לפני התקדים המסוכן. מה תגידו כשעכו יבקשו לארח את מכבי בבלומפילד? כשסכנין תעדיף לחסוך כאבי ראש ולארח את בית"ר בטדי?!
מספיק עם הקשקושים, אנחנו ננצח את ק. גת ונביא כמות קהל מכובדת גם לאשקלון/ אשדוד / ירח. לא מחליפים ביתיות בגביע!!!
כל הגביע מבוסס על זה שקבוצות קטנות יכולות להפתיע גדולות, הנשק העיקרי שלהן- מגרשים מסריחים באילת ובתרשיחא. בלי זה אשפר לסגור את הגביע.
וכל זה לפני התקדים המסוכן. מה תגידו כשעכו יבקשו לארח את מכבי בבלומפילד? כשסכנין תעדיף לחסוך כאבי ראש ולארח את בית"ר בטדי?!
מספיק עם הקשקושים, אנחנו ננצח את ק. גת ונביא כמות קהל מכובדת גם לאשקלון/ אשדוד / ירח. לא מחליפים ביתיות בגביע!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יודע מה מצידי שישחקו בהלומפילד!סניור כתב:תפסיקו לקשקש! שנה שעברה מכבי תא התארחה בגביע ברמלה, באו ניצחו , הלכו הביתה. מה היה קורה כאן אם היו מבקשים להעביר את זה לבלומפילד?! היו שורפים כאן את האינטרנט. אל תהיו צבועים, פתאום לכולם אכפת מהקופה של קרית גת. תתרמו לאבי צור שלהם בכניסה למגרש.
העניין הוא שאין להם מגרש ביתי לשחק בו אז הם משחקים בטרנר מה הבעיה פה??
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
כן והשאיפה של קריית גת העונה זה לזכות בגביע נכון?אדום בלב בנשמהההה כתב:מי שמפסידה עפה, מה לא קריטי בזה ?
א. יש להם, הם מארחים משחקי ליגה איפשהו, לא?!דר אדום בנשמה כתב: יודע מה מצידי שישחקו בהלומפילד!
העניין הוא שאין להם מגרש ביתי לשחק בו אז הם משחקים בטרנר מה הבעיה פה??
ב. אם לא מאשרים אז שיארחו באשקלון או אשדוד.
- דר אדום בנשמה
אולי באר שבע יותר קרובה אליהם?סניור כתב:
א. יש להם, הם מארחים משחקי ליגה איפשהו, לא?!
ב. אם לא מאשרים אז שיארחו באשקלון או אשדוד.
מה הבעיה בזה?
זה נראה כאילו סוף העולם הגיע מבחינת כמה אנשים פה...
היא לא יותר קרובה ומספיק עם הראש הקטן. מעבר לזה שזה לא ספורטיבי, לא תואם את מהות הגביע ולא יפה, זה יוצר תקדים מסוכן מאוד. כשאוהדים לא מחוברים שלנו הציעו בעונות הקודמות שמכבי יארחו אותנו בטדי כדי שיהיו כרטיסים לכולם אז היה ברור לכל בר דעת שזו שטות במיץ ולא יקרה. למה הפעם כן?דר אדום בנשמה כתב:אולי באר שבע יותר קרובה אליהם?
מה הבעיה בזה?
זה נראה כאילו סוף העולם הגיע מבחינת כמה אנשים פה...
לא רחוק היום שבו קבוצות שרוצות למקסם רווחים במשחק ליגה יארחו קבוצות עם קהל גדול במגרש הביתי שלהן. שיז-דיין הספורט, העיקר הכסף!
- דר אדום בנשמה
אבל הם רוצים את זה לא אנחנו...סניור כתב:
היא לא יותר קרובה ומספיק עם הראש הקטן. מעבר לזה שזה לא ספורטיבי, לא תואם את מהות הגביע ולא יפה, זה יוצר תקדים מסוכן מאוד. כשאוהדים לא מחוברים שלנו הציעו בעונות הקודמות שמכבי יארחו אותנו בטדי כדי שיהיו כרטיסים לכולם אז היה ברור לכל בר דעת שזו שטות במיץ ולא יקרה. למה הפעם כן?
לא רחוק היום שבו קבוצות שרוצות למקסם רווחים במשחק ליגה יארחו קבוצות עם קהל גדול במגרש הביתי שלהן. שיז-דיין הספורט, העיקר הכסף!
טוב די, כנראה שטיעונים רציונאליים הם לא הקטע החזק פה.
הם התחילו!!!
הם התחילו!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סניור כתב:טוב די, כנראה שטיעונים רציונאליים הם לא הקטע החזק פה.
הם התחילו!!!
היה כיף.
חבל שאביאל הפסיק ת'חגיגה - החזיר אותי לימי 'hbs' העליזים עם ניב כהן

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ברמת העיקרון אני מסכים עם אורי אבל רק שתדעו חברים- התקדים כבר נוצר, פעמיים. שני משחקי אליפות של מכבי תל אביב הועתקו לר״ג. אחד מהם במחזור האחרון כשהפסד בו יכול למנוע מהם אליפות
- אורי אדום בנשמה
dor69 כתב:ברמת העיקרון אני מסכים עם אורי אבל רק שתדעו חברים- התקדים כבר נוצר, פעמיים. שני משחקי אליפות של מכבי תל אביב הועתקו לר״ג. אחד מהם במחזור האחרון כשהפסד בו יכול למנוע מהם אליפות
אצטדיון ר"ג לא מגרשה הביתי של מכבי ת"א כבר 16 שנה.
פה מציעים לך להתארח בבית שלך נגד קבוצה שתנצח אותה בכל איצטדיון, מגרש, מתנ״ס או דשא בשכונה. אתה את שלך תעשה ממילא והם ימלאו את הקופה בכמה ג׳ובותאורי אדום בנשמה כתב:
אצטדיון ר"ג לא מגרשה הביתי של מכבי ת"א כבר 16 שנה.
מכבי תל אביב העבירה שני משחקים שקובעים אליפות בליגה הבכירה (מתוכם אחד קריטי לתואר לא רק לה) לאיצטדיון אחר לנוחיותה בלבד.
בית״ר ירושלים אגב, במקום לשחק בבית שאן במחזור האחרון ב97/98 הועבר המשחק לקריית אליעזר (לא טדי אבל גם לא ביתה של בית שאן ומאפשר לבית״ר למלא אותו באוהדים שלה) במשחק שקריטי גם להפועל תל אביב לאליפות.
תקדימים כבר קיימים בכל אופן. אני אישית בדעה שאין מה לפתוח תיבת פנדורה על המשחק הזניח הזה
- אורי אדום בנשמה
אלו לא תקדימים מאחר ולא מדובר במקרים זהים.
קבוצה שתנצח בכל מקרה? ממך ציפיתי ליותר.
לא טרנר הוא האישיו. האישיו הוא נוחות של מועדון גדול להעביר משחק תוך כדי ״תפיסה בביצים״ של הקטנה, זה תקף גם אם הקטנה מציעה.אורי אדום בנשמה כתב:אלו לא תקדימים מאחר ולא מדובר במקרים זהים.
אתה באמת חושב שנודח על ידי קריית גת? זה תרחיש לא סביר בעליל ולא ניתן לבסס עליו כלום
ושוב, למרות טיעוני הנגד אני דווקא בדעה שלך, חושב שצריך לשחק איפה שהוגרל לנו וזהו. (וגם לא שש להוסיף עוד משחק על הדשא של טרנר)
- אורי אדום בנשמה
dor69 כתב: לא טרנר הוא האישיו. האישיו הוא נוחות של מועדון גדול להעביר משחק תוך כדי ״תפיסה בביצים״ של הקטנה, זה תקף גם אם הקטנה מציעה.
אתה באמת חושב שנודח על ידי קריית גת? זה תרחיש לא סביר בעליל ולא ניתן לבסס עליו כלום
ושוב, למרות טיעוני הנגד אני דווקא בדעה שלך, חושב שצריך לשחק איפה שהוגרל לנו וזהו. (וגם לא שש להוסיף עוד משחק על הדשא של טרנר)
טרנר הוא ועוד איך האישיו.
נודח או לא ע"י קרית גת זה לא רלוונטי ומה עוד שכבר היו סנסציות גדולות יותר.