+1אלדר כתב:אני חושב שאתם צדקנים מידי לגבי אלקרנאווי.
קודם כל, התגובה של סאבו חמורה פי כמה ואף אחד לא אומר ״גמר את הסיפור״ ״לא יחזור יותר לב״ש״.
אז כן, הוא יצא ילד חרא אבל עדיין אמוציות של כדורגל וזה לפעמים קורה. לא חושב שהוא צריך להיות שרוף או מנודה.
צדקנים2
סאבו קיבל אדום, ויוענש במסגרת הקבוצה.
הצדקנות שלכם מובילה לגרום לבית הדין לתת לנו פסיקות כואבות ומסוכנות לפחות באווירה הכללית או יצירת ״דעת קהל״). אפ זה היה אוגו מישהו היה מדבר ככה? או לחלופין לא נלחם כדי שבכלל לא יעמידו לדין?
הפוליטקלי קורקט שלכם כלכך מאוסה וכבר יצאה מהאופנה כשטראמפ נבחר.
סאבו קיבל אדום. השופט ראה = בחוץ משחק אחד.
אלקרנאווי עשה טעות = ילמד ואולי יום אחד יחזור לבש בוגר יותר.
ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יותר מזה, כשאלקרנואי עם הכדור יש לו חוצפה חיובית, אם כבר מחפשים בינואר לקדם צעירים תוצרת בית, הייתי מחזיר אותו, יכול לעלות כמחליף בדקה ה-70 עם ההתלהבות שלו והמהירות שלו ולעשות הרבה בלאגן, ובוודאות יהיה מחויב יותר מהרבה שחקנים שיש לנו היום בספסל.אלדר כתב:אני חושב שאתם צדקנים מידי לגבי אלקרנאווי.
קודם כל, התגובה של סאבו חמורה פי כמה ואף אחד לא אומר ״גמר את הסיפור״ ״לא יחזור יותר לב״ש״.
אז כן, הוא יצא ילד חרא אבל עדיין אמוציות של כדורגל וזה לפעמים קורה. לא חושב שהוא צריך להיות שרוף או מנודה.
צדקנים2
סאבו קיבל אדום, ויוענש במסגרת הקבוצה.
הצדקנות שלכם מובילה לגרום לבית הדין לתת לנו פסיקות כואבות ומסוכנות לפחות באווירה הכללית או יצירת ״דעת קהל״). אפ זה היה אוגו מישהו היה מדבר ככה? או לחלופין לא נלחם כדי שבכלל לא יעמידו לדין?
הפוליטקלי קורקט שלכם כלכך מאוסה וכבר יצאה מהאופנה כשטראמפ נבחר.
סאבו קיבל אדום. השופט ראה = בחוץ משחק אחד.
אלקרנאווי עשה טעות = ילמד ואולי יום אחד יחזור לבש בוגר יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם עמראן לא נולד בסורוקה הייתם מכנים אותו בצדק כעוד שחקן שרץ כמו חמור עם כיסוי עיניים שלא רואה מה מימינו ומה משמאלו.
לא פעם ראשונה שאני רואה אותו, מתאים מאוד לעדר הדריבליסטים חסרי המוח והיכולת באשדוד.
שיהיה להם בהצלחה בלאומית.
לא פעם ראשונה שאני רואה אותו, מתאים מאוד לעדר הדריבליסטים חסרי המוח והיכולת באשדוד.
שיהיה להם בהצלחה בלאומית.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאוהדי ב״ש היקרים ערב טוב, קראתי את כל התגובות וההודעות שלכם ומגיע לכם התנצלות ממני לכן אני מתנצל לכם מעומק ליבי, ברור לכם שאני כמו כל אדם טועה וכמו כל שחקן שתוך כדי המשחק רוצה לנצח בכל מחיר למען הקבוצה שהוא משחק בה, מה שקרה אתמול היה טעות ולא היה במכוון, אוהב את כולכם
“.
אלקרנוואי.
אלקרנוואי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בדיוק באתי להזכיר את זה.Sir Alex Ferguson כתב:לאוהדי ב״ש היקרים ערב טוב, קראתי את כל התגובות וההודעות שלכם ומגיע לכם התנצלות ממני לכן אני מתנצל לכם מעומק ליבי, ברור לכם שאני כמו כל אדם טועה וכמו כל שחקן שתוך כדי המשחק רוצה לנצח בכל מחיר למען הקבוצה שהוא משחק בה, מה שקרה אתמול היה טעות ולא היה במכוון, אוהב את כולכם“.
אלקרנוואי.
כל הכבוד לו, לא מובן מאליו.
עשיתם מזבוב פיל
אמוציות של משחק...לא נראה שלמישהו שבאמת אוהב את המשחק אכפת אם אתה נגד באר שבע או צלסי.
אלא אם אתה דור פרץ או ברק לוי.
אלא אם אתה דור פרץ או ברק לוי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עשה מעשה מגעיל ולא ספורטיבי שאין צורך לייפות אותו. כמו עם סאבו.
הגיע הזמן שנתחיל לצפות מכדורגלנים לקצת יותר קלאס. בסוף הם אמורים להוות דוגמה לילדים.
טוב ויפה שהתנצל
הגיע הזמן שנתחיל לצפות מכדורגלנים לקצת יותר קלאס. בסוף הם אמורים להוות דוגמה לילדים.
טוב ויפה שהתנצל
- The red one
מפה לשם נחזיר את הדיון לנושא שמו -
ממחר אוגו יכול לחתום בכל קבוצה שיחפוץ
מחדלThe red one כתב:מפה לשם נחזיר את הדיון לנושא שמו -
ככל הנירטה עוזב לטורקיה..
זה שיר פרידה....? 

רק שלא יספרו לנו שלא היה מה לעשות.
נשאר לנו רק לקוות שיחתום בטורקיה, ולא בקבוצה אחרת בארץ.
הלוואי ויצטרף לטוני בטרבזונספור ושניהם יביאו תואר לקבוצה.
הלוואי ויצטרף לטוני בטרבזונספור ושניהם יביאו תואר לקבוצה.