רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי שיש »

הוא אחראי לזה שהוא לא מאמין בספסל , אם הם גרועים למה לא להחליף?
למה להתעקש על אלמוג, סאבובו, גאנח, אחמד, אליאס?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ForeverRed כתב:
20 דצמבר 2025, 22:24
הסכומים הם בעיה של כולנו כי למועדון יש תקרת תקציב.
ואני לא רוצה מאמן אחר. אני חושב שקוזוך הוא האיש הנכון בעת הנוכחית עבור הפועל באר שבע.
אבל בדרך שבה הוא צועד, בעקשנות שלו, בחוסר הפרגמטיות, הוא מציב לעצמו תקרה נמוכה שסופה להתרסק. הוא לא ישרוד שתי מסגרות. ספק אם ישרוד אפילו אחת. אם הוא לא מביא אליפות העונה אין לו מה לחפש פה.
לא יהיו שתי מסגרות בעידן הזה, אנחנו לא מספיק טובים לשלב בתים כלשהו

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

ForeverRed כתב:
20 דצמבר 2025, 22:24
הסכומים הם בעיה של כולנו כי למועדון יש תקרת תקציב.
ואני לא רוצה מאמן אחר. אני חושב שקוזוך הוא האיש הנכון בעת הנוכחית עבור הפועל באר שבע.
אבל בדרך שבה הוא צועד, בעקשנות שלו, בחוסר הפרגמטיות, הוא מציב לעצמו תקרה נמוכה שסופה להתרסק. הוא לא ישרוד שתי מסגרות. ספק אם ישרוד אפילו אחת. אם הוא לא מביא אליפות העונה אין לו מה לחפש פה.
בסגל הנוכחי מלבד חזרה אמיתית של כנעאן לא רואה שינוי משמעותי ברוטציה. קשה לי להאשים אותו אין אף אחד שם ששווה יותר ממה שמקבל.
אין מנוס מלצרף 3 זרים בינואר. עדיף בהשאלה עם אופציה, אין מה להפסיד במקרה כזה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הוא כרגע האוייב הכי גדול של עצמו בדיוק מהסיבות שמנו כאן.
כולנו רוצים שיצליח,הצלחתו הצלחתנו הלוואי שיפנים הוא באמת יכול להגיע רחוק.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

זה לא קשור למתווה העברה או השאלה, גם ספסל קצר וחף מאיכות כמו שיש לנו זה לא סיבה להמר על רכש שהמאמן לא מאמין בו וזה לא קשור לקוזוק או להפועל ב״ש, ככה זה צריך להיות בכל מועדון כדורגל.
מה ייתן לנו איזה תורג׳מנוביץ׳ חוץ מעוד דרכון זר?

מה שכן צריך לקרות זה שרן ישתדל מאוד מאוד להחליף את הדיסקט מ״אם נצליח להביא״ ל״נביא״, הייתה לו חצי עונה ויש לו עוד חודש להפוך כל ליגה אפשרית עד שיימצא זרים שמסוגלים להוסיף איכות בליגה האימתנית שלנו.

ועוד משחק שכנאען לא יפתח כי הוא ״לא מוכן״ ואליאס כן זה עילה לזיקוקים מול הבית.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בסוף זה מאוד פשוט, אי אפשר לקחת אליפות ש:
1. יש לך 0 תרומה מהספסל.
2. הנייחים שלך זה מתפרצת ליריב ו0 סיכוי למשהו טוב בשבילך.

אפשר לדבר עד מחר שהגישה במחצית הראשונה הייתה מחורבנת, זה לגמרי נכון.
זה קרה גם בגלל ההרכב, וגם אם היה כל כך מחורבן, למה לא לעשות חילוף בדקה 30?
זרק מחצית לפח, הזריקה הצפויה בהיסטוריה.
ברגע ששינה עוד התחלנו לשחק, אבל רק דן ואיגור מסוגלים לעשות משהו, מעט מדי, וכשאתה טועה בדקה 60 זה לא כמו לטעות בדקה 15.

אנחנו קבוצה מוגבלת ובינונית, בכל פעם שנזרוק חצי משחק לפח או נעלה בצורה יהירה, אנחנו נשלם על זה במזומן.
ורן הוא האחראי הישיר שזרקנו חצי משחק לפח. וף

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

לא כל פעם שמבקרים מאמן זה אומר שהוא צריך ללכת הביתה. אנחנו לא במצב הזה תתאפסו רגע.
בואו, כרגע הוא המאמן הכי טוב בארץ, מה גם שיש פה מאמנים כל כך גרועים.
אבללל, אם הוא לא יפסיק עם השחצנות אובר שלו זה מה שיקריס אותנו בסוף, חאלס אחי מי אתה ומה אתה ומה עשית בכדורגל חוץ מ-2 גביעים,
רד רגע לקרקע ותחזור למה שאפיין את הקבוצה במחצית הראשונה של העונה שעברה. איפה משחק הלחץ האדיר שלנו? איפה הטירוף על הקווים?
אתה לא יכול להתהלך מחצית שלמה שמחרבנים לך במגרש ועושים טובה שרצים ולא להגיב. כן גם חילוף במחצית ראשונה זה לא בושה.
אז בסדר הגיב הפעם מוקדם מהצפוי והפתיע עם 2 חילופים על המחצית, אבל הגישהה אוי הגישה, האדישות. למה תמיד שאנחנו מקבלים אדום זה הופך לסקנדל
וכשמכבי מקבלת אדום אנחנו תמיד בחשש מול הטלוויזיה כי יודעים שהם יחזרו למשחק איכשהו? תתעורר אחי, אתה צריך להעיר את השחקנים שלך ומהר.

אחרי עונה שעברה אין שום מקום ושום רגע דל אחד שבו מותר לנו להוריד רגל מהגז. אני רוצה לראות שחקנים ששורפים את הדשא כל דקה במשחק ומי שלא לספסל!
זה מתחיל מהשוער עם החורים בידיים, עד לונטורה שעושה טובה שמשחק וסיים את המשחק באקט שערורייתי שהיית מטיס אותו לספסל לחודש, ממשיך באליאל עם עצלנות/עייפות כבר חודשיים מאז הנבחרת,
ממשיך בגנאח עם החוסר יציבות ועוד ועוד שחקנים. היום בלטקסה הזכיר לי למה לא התגעגעתי אליו ולמה לא סבלתי אותו לפני הפציעה. מעיף סתם כדורים ללא כתובת, כל מתפרצת הופכת לגול, כמה חשובה המהירות של בלוריאן
שמדביק את הפער במתפרצות עם המהירות שלו ומציל את הגולים האלה. אני מבקש שתזכרו את זה כשאתם רושמים בלטקסה לפני ויטור בהמשך. ויטור רק חייב להיכנס לכושר משחק דחוף.

ינואר, אם אין כבר שמות ומו״מ אפשר לקפל גם את העונה הזאת.
אין לנו יצירתיות בהתקפה, אין לנו דריבל, הכל שבלוני ומשעמם.
ואני לא מדבר על זה רק בגלל שהובסנו היום, זה משהו שרואים אותו קבוע.
יש משחקים שנראה שאין לנו שום פתרונות ושום שיטת משחק. במשחקים מהסוג כמו היום לרוב רק דריבל פותח את המשחק, אין לנו אחד כזה (כן גם לא גנאח כי בצפיפות אין לו שום ערך).
3 זרים אנחנו יכולים להביא, לא רוצה לשמוע יותר את הבלבול ביצים של לדייק, תנחיתו פה דחוף 3 זרים, או תשכיבו חבילה על זרים מהליגה שיכולים לתת לנו רעננות ובוסט להמשך (יש כאלה העונה!).
אין לנו ספסל, אני אומר את זה כאן לא מעט, כל פעם שנכנסים לספסל אנחנו נפגעים ועם כל החיסורים בתקופה הקרובה של אדומים ופציעות ואליפות אפריקה אנחנו ניכנס לא מעט לספסל, אוטוטו גם נכנסים לרצף קשוח מאוד,
הפער למעלה יכול בקלות להתהפך עלינו תוך חודש. שחררו מקובעות ותחתימו פה 3 שחקנים, ראינו כבר איך דייקו בינואר שעבר, להביא דחוף ולהעמיק את הסגל באיכות, אני אומר את זה הפעם בלי להתבלבל, בלי רכש ברמה אנחנו לא ניקח אליפות!
המשחקים רק יילכו ויהיו קשים יותר בסיבוב ה-2, היום כל הליגה ראתה את הצפיפות וההכנה של טבריה שהיא אחת מהקבוצות הכי גרועות בליגה לדעתי, ואם היינו נותנים גז בראשונה היינו שוברים להם את הצורה, קבוצות ילמדו מהם תתכוננו למשחקי לחץ.

שורה תחתונה ומסכמת, על איכות שחקנים כרגע אין לנו יותר מדי פתרונות עד ינואר. אבל הגישה לא יכולה בחיים להיות יותר כמו הגישה הזאת. זה היה בק״ש, זה היה בפתח תקווה והיה היום, זה היה בעוד משחקים שניצחנו בשיניים.
ניצחנו את כל קבוצות הפליאוף העליון העונה, אבל על חשבון איבודי נקודות מטופשים נגד הכי קטנות שיש. דמיינו איפה היינו עם עוד 8 נקודות שהפסדנו על גישה בלבד. אם הקבוצות האלה היו משחקות טוב הייתי אומר בסדר קורה. אבל לא, אסור לזה לקרות יותר.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
20 דצמבר 2025, 23:10
לא כל פעם שמבקרים מאמן זה אומר שהוא צריך ללכת הביתה. אנחנו לא במצב הזה תתאפסו רגע.
בואו, כרגע הוא המאמן הכי טוב בארץ, מה גם שיש פה מאמנים כל כך גרועים.
אבללל, אם הוא לא יפסיק עם השחצנות אובר שלו זה מה שיקריס אותנו בסוף, חאלס אחי מי אתה ומה אתה ומה עשית בכדורגל חוץ מ-2 גביעים,
רד רגע לקרקע ותחזור למה שאפיין את הקבוצה במחצית הראשונה של העונה שעברה. איפה משחק הלחץ האדיר שלנו? איפה הטירוף על הקווים?
אתה לא יכול להתהלך מחצית שלמה שמחרבנים לך במגרש ועושים טובה שרצים ולא להגיב. כן גם חילוף במחצית ראשונה זה לא בושה.
אז בסדר הגיב הפעם מוקדם מהצפוי והפתיע עם 2 חילופים על המחצית, אבל הגישהה אוי הגישה, האדישות. למה תמיד שאנחנו מקבלים אדום זה הופך לסקנדל
וכשמכבי מקבלת אדום אנחנו תמיד בחשש מול הטלוויזיה כי יודעים שהם יחזרו למשחק איכשהו? תתעורר אחי, אתה צריך להעיר את השחקנים שלך ומהר.

אחרי עונה שעברה אין שום מקום ושום רגע דל אחד שבו מותר לנו להוריד רגל מהגז. אני רוצה לראות שחקנים ששורפים את הדשא כל דקה במשחק ומי שלא לספסל!
זה מתחיל מהשוער עם החורים בידיים, עד לונטורה שעושה טובה שמשחק וסיים את המשחק באקט שערורייתי שהיית מטיס אותו לספסל לחודש, ממשיך באליאל עם עצלנות/עייפות כבר חודשיים מאז הנבחרת,
ממשיך בגנאח עם החוסר יציבות ועוד ועוד שחקנים. היום בלטקסה הזכיר לי למה לא התגעגעתי אליו ולמה לא סבלתי אותו לפני הפציעה. מעיף סתם כדורים ללא כתובת, כל מתפרצת הופכת לגול, כמה חשובה המהירות של בלוריאן
שמדביק את הפער במתפרצות עם המהירות שלו ומציל את הגולים האלה. אני מבקש שתזכרו את זה כשאתם רושמים בלטקסה לפני ויטור בהמשך. ויטור רק חייב להיכנס לכושר משחק דחוף.

ינואר, אם אין כבר שמות ומו״מ אפשר לקפל גם את העונה הזאת.
אין לנו יצירתיות בהתקפה, אין לנו דריבל, הכל שבלוני ומשעמם.
ואני לא מדבר על זה רק בגלל שהובסנו היום, זה משהו שרואים אותו קבוע.
יש משחקים שנראה שאין לנו שום פתרונות ושום שיטת משחק. במשחקים מהסוג כמו היום לרוב רק דריבל פותח את המשחק, אין לנו אחד כזה (כן גם לא גנאח כי בצפיפות אין לו שום ערך).
3 זרים אנחנו יכולים להביא, לא רוצה לשמוע יותר את הבלבול ביצים של לדייק, תנחיתו פה דחוף 3 זרים, או תשכיבו חבילה על זרים מהליגה שיכולים לתת לנו רעננות ובוסט להמשך (יש כאלה העונה!).
אין לנו ספסל, אני אומר את זה כאן לא מעט, כל פעם שנכנסים לספסל אנחנו נפגעים ועם כל החיסורים בתקופה הקרובה של אדומים ופציעות ואליפות אפריקה אנחנו ניכנס לא מעט לספסל, אוטוטו גם נכנסים לרצף קשוח מאוד,
הפער למעלה יכול בקלות להתהפך עלינו תוך חודש. שחררו מקובעות ותחתימו פה 3 שחקנים, ראינו כבר איך דייקו בינואר שעבר, להביא דחוף ולהעמיק את הסגל באיכות, אני אומר את זה הפעם בלי להתבלבל, בלי רכש ברמה אנחנו לא ניקח אליפות!
המשחקים רק יילכו ויהיו קשים יותר בסיבוב ה-2, היום כל הליגה ראתה את הצפיפות וההכנה של טבריה שהיא אחת מהקבוצות הכי גרועות בליגה לדעתי, ואם היינו נותנים גז בראשונה היינו שוברים להם את הצורה, קבוצות ילמדו מהם תתכוננו למשחקי לחץ.

שורה תחתונה ומסכמת, על איכות שחקנים כרגע אין לנו יותר מדי פתרונות עד ינואר. אבל הגישה לא יכולה בחיים להיות יותר כמו הגישה הזאת. זה היה בק״ש, זה היה בפתח תקווה והיה היום, זה היה בעוד משחקים שניצחנו בשיניים.
ניצחנו את כל קבוצות הפליאוף העליון העונה, אבל על חשבון איבודי נקודות מטופשים נגד הכי קטנות שיש. דמיינו איפה היינו עם עוד 8 נקודות שהפסדנו על גישה בלבד. אם הקבוצות האלה היו משחקות טוב הייתי אומר בסדר קורה. אבל לא, אסור לזה לקרות יותר.
אתה לא יכול לצפות מאותו הרכב שמשחק כל הזמן לעלות עם סכין בין השיניים בכל משחק.
אין מה לעשות, יש משחקים עם אנרגיות חרא.
משחקים כאלה מנצחים עם נייח, מנצחים עם יכולת אישית. לנו אין מזה.

התרשלו בקיץ וסיפרו סיפורים על אלמוג שהוא ראוי, ועל זר להתקפה שלא הגיע כי לא מצאו משהו משדרג.
וכל הכסף הלך ל2 שחקנים לא כשירים למשחק כדורגל.
זה בסוף התוצאה.

זה נטו על ספסל ועל עבודה חובבנית בנייחים. כשאתה עם 0 עגול בשניהם, לקחת אליפות זה בגדר נס.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

עוד משהו, לא סתם כתבתי שאני מפחד יותר מהסיבוב השני, וזה כי יש לנו את טבריה, ריינה, אשדוד וסכנין חוץ.
כל אחד מאלה הוא איבוד נקודות פוטנציאלי מאוד וראינו היום מצוין למה.

ברגע שאנחנו לא מצליחים להביא את האנרגיות ואת המשחק שלנו, אנחנו פשוט רעים.
ובמגרשים האלה קשה מאוד להביא את זה.
זה מגרש מסריח, יריבה שבאה להרוס את המשחק ולרוב שופטים שנותנים לה.

בשורה התחתונה, רכש בינואר, השילוב של לוי וכנעאן. על זה תקום ותיפול העונה.
מנייחים איבדתי תקווה. בלי תרומה מאוד משמעותית מלוי, כנעאן והרכש שיגיע, אני פסימי לגבי הסיכוי לעשות משהו העונה.
כרגע אנחנו הקבוצה היחידה בליגה עם 0 זערים מהספסל. לדעתי גם עם 0 בישולים.
נמשיך ככה, אין סיכוי לכלום. פה רן חייב לשנות דיסקט.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

נפלתם על הראש?
מתעסקים במחליף למאמן שמוביל קבוצה(משחק עודף) למקום ראשון מחזור 15 עם פער של 5 ו-7 נקודות מהיריבות.
ורובכם כאן לא אוהדי טרנר. אתם כמוני, אכלתם מספיק חרא בשנות ה-90 ותחילת 2000. תהנו מתקופה אדירה של הקבוצה, עם כל העצבים והאכזבות שיש מידי פעם.
אז שוב המאמן טעה? איזה מאמן בעולם לא עושה טעויות?
סומך עליו ועל השחקנים שיידעו לצאת מהמשחק הנוראי של אתמול.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

M.I.O.E כתב:
21 דצמבר 2025, 08:12
נפלתם על הראש?
מתעסקים במחליף למאמן שמוביל קבוצה(משחק עודף) למקום ראשון מחזור 15 עם פער של 5 ו-7 נקודות מהיריבות.
ורובכם כאן לא אוהדי טרנר. אתם כמוני, אכלתם מספיק חרא בשנות ה-90 ותחילת 2000. תהנו מתקופה אדירה של הקבוצה, עם כל העצבים והאכזבות שיש מידי פעם.
אז שוב המאמן טעה? איזה מאמן בעולם לא עושה טעויות?
סומך עליו ועל השחקנים שיידעו לצאת מהמשחק הנוראי של אתמול.
מה גורם לך לסמוך עליו?
הוא גילה מתישהו למידה מטעויות ופרגמטיות?
למדת משהו מק"ש או הפועל פ"ת?
אין לי ספק שאם המשחק מחר בבוקר הוא עולה שוב באותו הרכב.
זה החבילה של רן לטוב, ויש הרבה ממנו, ולרע, וגם בו יש לא מעט.

אני לא הייתי ממהר עם חוזה מפוצץ. ההתנהלות שלו בעייתית וזה לא מאמן שמסוגל לסחוב קבוצה עם 2 מפעלים.
בסוף אליפות נקווה לקחת פעם בכמה שנים, אבל אירופה בתדירות גבוהה בהרבה. והוא לא יודע לעשות את זה. לא בניהול סגל ולא ברוטציות.
גם אפשר לחשוב איזה אופציות כבר יש לו שרצים להעניק חוזה מפוצץ לכל אחד שעוד לא עשה כלום.
יצחקי בתקציב קטן ממנו לקח קבוצה שכמעט ירדה ליגה למצב שמחר היא 2 נקודות מאיתנו. במה הוא פחות טוב מקוזוך?

סמל אישי של משתמש
Melikson24

יצחקי לא עשה יותר ממה שהקבוצה שווה. סיים מקום 4.
בעונה שעברה עם אצילי ושועה והתקפה מוכשרת הם כבשו הרבה פחות מאיתנו. על הגנה אין מה לדבר הם לא משחקים הגנה.

מגוחך להשוואת. קוז'וך רמה מעל לפחות בשלב הזה של הקריירה.
אני חושב שאתם קצת לוקחים את מה שקוזוך עושה כמובן מאליו ופה אתם עושים טעות קשה שתחזיר אותנו די מהר למעגל האינסופי של המימרים והרוני לויים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

המאזן בדצמבר פחות רלוונטי. עונה שעברה הם היו במצב דומה וסיימו את העונה עם 20+ הפרש.
בחצי שנה האחרונה ברוב הזמן אוהדי בית"ר רצו את הראש של יצחקי, רק עכשיו הדברים מסתדרים שוב. יצחקי זה עוד מאמן עם עקשנות מעיקה שעולה בנקודות, גם אם הוא קצת יותר גמיש חשבתית בחשיבה מקוזוק.
לא יעזור כלום, הישועה לא תגיע מהמאמנים הישראלים. כולם מכה.
Melikson24 כתב:
21 דצמבר 2025, 09:46
יצחקי לא עשה יותר ממה שהקבוצה שווה. סיים מקום 4.
בעונה שעברה עם אצילי ושועה והתקפה מוכשרת הם כבשו הרבה פחות מאיתנו. על הגנה אין מה לדבר הם לא משחקים הגנה.

מגוחך להשוואת. קוז'וך רמה מעל לפחות בשלב הזה של הקריירה.
אני חושב שאתם קצת לוקחים את מה שקוזוך עושה כמובן מאליו ופה אתם עושים טעות קשה שתחזיר אותנו די מהר למעגל האינסופי של המימרים והרוני לויים.
רק אלונה תחזיר אותנו למעגל הזה.
משקיעה עשרות מיליונים בכל שנה אבל לא מוכנה לעבוד עם זרים.
האנשים האלה לא היו מזלזלים ככה בעסקים הפרטיים שלהם, אבל כשזה נוגע לקבוצת כדורגל הם מתנהלים כאילו זה קיוסק.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הפועלעולה כתב:
21 דצמבר 2025, 09:49
המאזן בדצמבר פחות רלוונטי. עונה שעברה הם היו במצב דומה וסיימו את העונה עם 20+ הפרש.
בחצי שנה האחרונה ברוב הזמן אוהדי בית"ר רצו את הראש של יצחקי, רק עכשיו הדברים מסתדרים שוב. יצחקי זה עוד מאמן עם עקשנות מעיקה שעולה בנקודות, גם אם הוא קצת יותר גמיש חשבתית בחשיבה מקוזוק.
לא יעזור כלום, הישועה לא תגיע מהמאמנים הישראלים. כולם מכה.
או שהציפיות שלכם ממאמן מעט מוגזמות?אין מאמן שלא עושה טעויות.

אני עוקב אחרי אוהדי היריבות לא מעט ברשתות ובפורומים שלהם. אם אתה חושב שהזרים שהגיעו לשם לאורך השנים ולא גרמו לאוהדים להתלונן על אותם דברים בדיוק אתה טועה. גם על המעט מוצלחים מביניהם.
אני לא נגד מאמנים זרים אבל לא חושב שיגיע מישהו ברמה של קוז'וך וגם אם כן ניכנס ללופ של החלפת מאמן כל עונה כי מי שמצליח בורח מכאן גג תוך עונה.

יש סיבה שגם לאזטיץ' "מקובע" בהרכבים וממעט ברוטציות. הוא לא היה כזה בהתחלה.
אני משוכנע שזה כי הם לא מאמינים בישראלים שמחכים על הספסל. הם באמת לא נתנו שום סיבה להאמין בהם.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

עם כל מגרעותיו הבנאדם עדיין מוליך את הליגה עם תקציב שלישי בגודלו, ושנה שעברה היה צריך לקחת דאבל לולא בית הדין.

הביקורת במקום אבל הפרופורציות מה איתן?

דווקא אתמול הגיב נכון ומוקדם והגול והאדום הגיעו משום מקום בדקות שהגול שלנו היה באוויר.

הקבוצה הזו חייבת חיזוק כדי ללכת עד הסוף, הספסל לא מספיק טוב ומציאות שבה גנאח באנקר ההרכב לא תביא אותנו לשום מקום.

יש לנו מקום לשלושה זרים. זה המון.

שלח תגובה