אתה עדין מאודForeverRed כתב:מרכז ההגנה שלנו הוא לא מהחכמים שידעה הקבוצה, ואני באמת משתדל להיות עדין.
הפנדל שנשרק היה גבולי, חצי לפה חצי לשם. אפשר לשרוק ואפשר גם לוותר עם נטייה לאפשרות השנייה.
העבירה של חאתם על וארן הייתה פנדל ושם ביתר אכן קופחה (אנחנו קופחנו הרבה יותר לאורך כל המשחק).
לואי טאהא
Re: לואי טאהא
אמנם השופט היה לרעתנו לגמרי בשריקות הקטנות ובצהובים, אבל להשוות פנדל 100% שאתה לא מקבל בפיגור 1-0 לגול חוקי שנפסל במצב של 3-1 זו הזיה.Guevara כתב:2 הפנדלים היו גבוליים על אחד הוא שרק על השני לא. לא רואה פה קיפוח מיוחד. בטח כשלנו נפסל גול חוקי לגמרי.
לגבי הפנדל שכן נשרק, אתם לא מבדילים בין שחקן שעומד והכדור פוגע ביד לבין שחקן שרץ לכדור ופוגע בו עם היד. 2 מקרים שונים לחלוטין. המקרה השני (כמו של טאהה) לא משאיר מקום לשיקול דעת.
מספיק עם הסטיגמות. מה הקשר לחוכמה ולזה שהכדור פגע במקרה ביד (שהייתה צמודה...)?
אני ימני אבל גאה בזה שראדי וטהאה ענדו את סרט הקפטן.
אם נזכה באל.... הגבורים האמיתיים יהיו טהאה ואלחמיד, שאף אחד לא האמין שיצליחו לייצב את ההגנה אחרי המשברים עם ויטור ושיר. אוהבים לרדת עליהם, תראו כמה שערים חטפנו...
אני ימני אבל גאה בזה שראדי וטהאה ענדו את סרט הקפטן.
אם נזכה באל.... הגבורים האמיתיים יהיו טהאה ואלחמיד, שאף אחד לא האמין שיצליחו לייצב את ההגנה אחרי המשברים עם ויטור ושיר. אוהבים לרדת עליהם, תראו כמה שערים חטפנו...
ההגנה מאז המשחק נגד מכבי מעולה ולראייה ב-7 משחקים ספגנו רק 2 שערים.
אז נכון שהשמות הם לא נוצצים ואף אחד מהם זה לא מיגל או צדק, אבל בשבוע בו אני רואה את כחילה אוכל השפלה מזריהן, את באבין עד עכשיו מחפש את ספורי, את סבע מגיע מול ראיקוביץ' 3 פעמים חופשי ומאושר או את הפועל חיפה מקבלים בראש מבני יהודה אז אני מבין שצריך להעריך אותם ואת ההגנה שלנו באופן כללי. הם נותנים עונה גדולה, עם כל הביקורות, ואם נזכה באליפות לפחות בעיניי טאהא יהיה בטופ 3 של שחקני העונה.
דרך אגב, שניהם (טאהא ואלחמיד) משחקים עם פציעות כבר תקופה כשאלחמיד כנראה יצטרך ניתוח בפגרה. עוד סיבה לתת להם קרדיט.
אז נכון שהשמות הם לא נוצצים ואף אחד מהם זה לא מיגל או צדק, אבל בשבוע בו אני רואה את כחילה אוכל השפלה מזריהן, את באבין עד עכשיו מחפש את ספורי, את סבע מגיע מול ראיקוביץ' 3 פעמים חופשי ומאושר או את הפועל חיפה מקבלים בראש מבני יהודה אז אני מבין שצריך להעריך אותם ואת ההגנה שלנו באופן כללי. הם נותנים עונה גדולה, עם כל הביקורות, ואם נזכה באליפות לפחות בעיניי טאהא יהיה בטופ 3 של שחקני העונה.
דרך אגב, שניהם (טאהא ואלחמיד) משחקים עם פציעות כבר תקופה כשאלחמיד כנראה יצטרך ניתוח בפגרה. עוד סיבה לתת להם קרדיט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה קרה לטאהא?הפועלעולה כתב:ההגנה מאז המשחק נגד מכבי מעולה ולראייה ב-7 משחקים ספגנו רק 2 שערים.
איזו פציעה יש לו?
על אלחמיד אני יודע אבל מה יד לטאהא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בלם מעולה לליגה, בתור מחליף אין מישהו טוב ממנו שיכול לבוא.
אין מה לדבר על הבלמים העונה כי אין עוד אופציות חוץ מהם
לא שייך, ממתי זה פנדל רק כשהכדור בכיוון השער/מאיים על השער???eitam כתב: והכדור לא היה ממש בכיוון השער, בטח לא איום על השער
ומה יש לאלחמיד?דר אדום בנשמה כתב: מה קרה לטאהא?
איזו פציעה יש לו?
על אלחמיד אני יודע אבל מה יד לטאהא?
פציעה בשרירי הבטן - בקע.delta7 כתב: ומה יש לאלחמיד?
מה שהיה לבוזגלו וגדיר.
ולי, לא נעים, אבל טיפול והחלמה מהירים יחסית.izguy83 כתב: פציעה בשרירי הבטן - בקע.
מה שהיה לבוזגלו וגדיר.
תודה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קפטן אמיתי.
העונה הנוכחית שלו סתמה הרבה פיות.
העונה הנוכחית שלו סתמה הרבה פיות.
זה חברים וחברות בלם אירופאי
עמה
עמה