מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
שחקן טוב אבל עדיין לא מבין איך אפשר לשכוח את התנהגות ואת האני לא מוכן להתנצל שלו. תודה על הבישול ועל המשחק המעולה אבל עדיין צריך להתנצל לפני שיבואו לקראתו עם חוזה חדש
בקאסבה בחצי היום כשהשוק פתוח, הייתי ככה סתם הולך והחזה מתוח...red guy כתב:שחקן טוב אבל עדיין לא מבין איך אפשר לשכוח את התנהגות ואת האני לא מוכן להתנצל שלו. תודה על הבישול ועל המשחק המעולה אבל עדיין צריך להתנצל לפני שיבואו לקראתו עם חוזה חדש
כולם היו יודעים אז טוב מאוד, למי למי, יש יותר כבודדדדדדד.
יש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קודם כל החלמה מהירה שתהיה, זה נראה מאוד לא טוב.
מעניין אם היה איזה שיחת הבהרה עם אוחנה ואלונה שככה פתאום הוא חוזר לסגל ולהרכב
מעניין אם היה איזה שיחת הבהרה עם אוחנה ואלונה שככה פתאום הוא חוזר לסגל ולהרכב
הספיק לי אחד שנה שעברה כן גם על הכבוד צריך לשמור. אם לא היה מבשל היום חצי פורום היה אומר את זה לא קונים אותי בבישול ולא בגולTotti כתב: בקאסבה בחצי היום כשהשוק פתוח, הייתי ככה סתם הולך והחזה מתוח...
יש.
גיבור טרגי, ותסלחו לי אבל זה מזכיר לי מאוד את הסיפור עם בוזגלו, רק שפה המועדון ואלונהצריכים לתת גב ולהחתים אותו במידה ובאמת קרע את הרצועה, על אף ההתעקשות שלו. ואני בטוח שהייתה התנצלות, אחרת לא היו חוזר ככה להרכב במשחק עונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
על מה יש להחתים אותו?shovalb9 כתב:גיבור טרגי, ותסלחו לי אבל זה מזכיר לי מאוד את הסיפור עם בוזגלו, רק שפה המועדון ואלונהצריכים לתת גב ולהחתים אותו במידה ובאמת קרע את הרצועה, על אף ההתעקשות שלו. ואני בטוח שהייתה התנצלות, אחרת לא היו חוזר ככה להרכב במשחק עונה.
הבן אדם חתום לעוד 3 שנים.
עכשיו יטפלו בו וקצת יעריך יותר את המועדון שהוא נמצא בו.
לאלונה יש קו ישיר לה׳ בתיבת תלונות.
איכשהו הוא לא יתן לאף אחד לעזוב בקומבינה
—-
החלמה מהירה למיכאל, אחלה משחק. כואב הלב
איכשהו הוא לא יתן לאף אחד לעזוב בקומבינה
—-
החלמה מהירה למיכאל, אחלה משחק. כואב הלב
צריך להודות כל יום שההגה נמצא בידיים הנכונות.Totti כתב: בקאסבה בחצי היום כשהשוק פתוח, הייתי ככה סתם הולך והחזה מתוח...
יש.
מהיציע היה נראה רע מאוד.
זה נראה כמו צולבת , לעומת בוזגלו שנפצע פה , עליו כאב לי ממש.
החלמה מהירה
החלמה מהירה
מסכים כמו שאלונה חושבת שישאר בתנאים שלה. יביא הצעה טובה ילך, יתן הודעה מלקקת גם לדעתי יפתח חוזה ודף חדש. אבא שלו מדבר בשמו ומדובר באותו אחד שאמר שבכר לא מקצועי כי דאהן קובע הכל, אלונה כוחנית ודורסת וביקש בינואר שחרור מיידי כי הייתה קומבינה והכל בניסיון בסך הכל לקבל עוד כסף. לדעתי התנצל בפני אלונה ובפני בכר ובגלל זה חזר, אבל ששחקנים לא ילמדו את השיטה חייב להוציא התנצלות פומבית. מבחינת כישרון הוא אחד הטובים יכול להנהיג בעתיד אבל שיכבד את המועדון קודם כל.yossi כתב: צריך להודות כל יום שההגה נמצא בידיים הנכונות.
הוכיח היום שוב שהוא מתעסק בדבר שהוא הכי יודע הוא פשוט מבורך ונחוץ לקבוצה שלנו , ההתנהגות הטיפשית שלו פוגעת בו ובנו .
ועכשיו מסכן הפציעה הזו , זה נראה רע , כמו רצועה .
ליבי איתו , מקווה שזה יגרום לו גם לעשות חושבים עם עצמו ושיוריד את הראש ויתנצל וישאר פה לעוד המון שנים טובות.
ועכשיו מסכן הפציעה הזו , זה נראה רע , כמו רצועה .
ליבי איתו , מקווה שזה יגרום לו גם לעשות חושבים עם עצמו ושיוריד את הראש ויתנצל וישאר פה לעוד המון שנים טובות.
זה ברור שקיים שם פוטנציאל אדיר של הרמות הכי גבוהות שיש
- red ultras
המהלך שלו בגול היה אדיר.
מקווה מאוד שיהיה חזלש והכל בסדר.
מקווה מאוד שיהיה חזלש והכל בסדר.
לא יאומן כמה מזל רע בעונה אחת. במיוחד אחרי אחד המשחקים הטובים שלו בקבוצה.