מה פספסתי?

שנת חוזה… הפעם אין לי תלונות
אני מציג את המציאות כפי שהיא, ולא מנסה לעוות אותה.yossi כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 16:33שלא יובן לא נכון, יש לי לא מעט ביקורת על אלונה ועל הדרך שהיא מנהלת את המועדון.
אני לגמרי מסכים וחושב שבמשאבים הנוכחיים אפשר להשיג יותר, להיות תלוי פחות במזל ויותר בדרך סיסטמטית שמביאה תוצאות.
משה פשוט מציג מציאות שלטעמי היא מוטה באופן ברור משיקולים לא עניינים.
מה לעשות, גם אני אוהב את ברדה ומליקסון, אבל יש לא מעט ביקורת שהיא בכלל אליהם.
אם חס וחלילה יגיע למשל מישהו כמו אוחנה או בריהון, זה נטו עליהם ובטח לא על אלונה למשל.
אלה החתמות חסרות כל מעוף, יצירתיות, וצעד של נואשות לרכש כמו נרקומן שחייב מנה, גם אם האיכות *** והוא עלול לחטוף מנת יתר.
בסגל בו יש 2 כשרונות כמו סטויאנוב וג'אנח אז על אחת כמה וכמה.
אין צורך להביא רק כדי להגיד הבאתי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 21:18אני מציג את המציאות כפי שהיא, ולא מנסה לעוות אותה.
מה חשבתם שיקרה אם ספורי ילך? או שיגיע זר בעמדת ה-10 (ואז לא נתחזק בזר בעמדת ה-8 כלומר חוץ מגורדנה כניראה נהיה בלי שחקן אחד בקישור שמסוגל לשבור לחץ עם על המשמעות של זה), או שילכו על אופציה של ישראלי, ושם השוק בפשיטת רגל כל כך גדולה שהשמות שעולים הם דריבלסטים אגואיסטיים בלי שכל כמו בריהון או אוחנה או פרויקט אישי ברמת האספרייה פוגש את זוסואה פוגש את חטואל או שמו בישראל - ירדן שועה.
אתם דוחפים את סטויאנוב בכוח. אחרי שזה יכשל יעברו לדחוף את ג׳נאח בכוח.yossi כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 22:45אין צורך להביא רק כדי להגיד הבאתי.
סטויאנוב הוא 10 ושחקן טוב פי כמה משחקן כמו בריהון, או גופה מתפרקת כמו אוחנה.
מביך בכלל לחשוב על זה.
ברדה הביא לא מעט שחקני התקפה הקיץ, אין שום צורך להעמיס עוד בינוניים כמו שהוא אוהב.
שיביא עוד 8 איכותי ושישחררו אותנו מחארטות.
לטווח שמעבר לאף, לשחרר את ספורי זה מהלך מבורך. סוף סוף אפשר להעמיד קישור נורמלי.
״אז או שתשנה גישה או שתגדיר מטרות אחרות״.ForeverRed כתב: ↑16 אוגוסט 2023, 14:39לא מצליח להבין אותך.
חסרים בעלים ששפכו סכומים של כסף ולא השיגו כלום?
ניהול תקציב חשוב לא פחות מהתקציב עצמו, בטח לקבוצה שמתחילה מראש מעמדת נחיתות לעומת היריבות שלה.
ובסוף זה גם עניין של הגדרת מטרות.
מבטיח לך שאלונה לא מסתפקת במקום שלישי ואירופה. לא בשביל זה היא שמה מיליונים מכיסה מדי עונה.
גם הקהל לא מסתפק.
אז או שתשנה גישה, או שתגדיר מטרות אחרות.
בדרך של השנים האחרונות שום דבר לא ישתנה ומה שהיה הוא שיהיה. אם זה ימשך אגב, אני לא רואה אותה מאריכה כאן ימים.
נתניה זו דוגמה טובה למועדון צנוע שכן עומד ביעדים שהוא מציב לעצמו. תקרת זכוכית של מקום 4 + מלחמה במפעלי גביע וייצוא שחקנים לאירופה. קשה להאשים את האוהדים שלא מתחברים. גם כאן יש כאלה וזה מובן, הכל באופן יחסי כמובן.