אז אולי פעם אחת נעלה מולם סגור ונסגור עניין ב2 מתפרצות?אדום זקן כתב: זה כי הם אלופי העולם בלהיות אנדרדוג.
תן להם ליזום ותראה איך כל מכבי חיפה הזאת קורסת.
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
זה מטמטם לי את המוח איך רק נגדנו הבני זונות האלה נהיים קבוצה, מה הם שותים לפני משחקים נגדנו?
קבוצה עלובה, למרות שזה טוב לנו התבאסתי מהתיקו.
לגמרי לגמרי לגמרי.South Boy כתב:זה מטמטם לי את המוח איך רק נגדנו הבני זונות האלה נהיים קבוצה, מה הם שותים לפני משחקים נגדנו?
היה לי ברור שהם לא מנצחים היום ןהיו קרובים להפסד אפילו
יש לשחקנים שלהם אחווה עם מכבי השנייה
שיל
אין מה לעשות.יש להם מאצ' אפ טוב מולנו. אין הסבר אחר.South Boy כתב:זה מטמטם לי את המוח איך רק נגדנו הבני זונות האלה נהיים קבוצה, מה הם שותים לפני משחקים נגדנו?
כמו לבית"ר נגד מכבי.
אגב, ואצ'ק שחקן מדהים. מזכיר לי את הובאן בסגנון.
בכלל, בניגוד לשנים קודמות, ממש לא הייתי ממהר להספיד אותם. יש להם אחלה סגל. עשו רכישות טובות ולא בינוניות.
- ForeverRed
הם בתהליך שיפור. זה ייקח עוד זמן.izguy83 כתב: אין מה לעשות.יש להם מאצ' אפ טוב מולנו. אין הסבר אחר.
כמו לבית"ר נגד מכבי.
בכלל, בניגוד לשנים קודמות, ממש לא הייתי ממהר להספיד אותם. יש להם אחלה סגל. עשו רכישות טובות ולא בינוניות.
לגבי היכולת נגדנו, אני לא חושב שהם הראו משהו יוצא דופן.
גם ביכולת בינונית היינו טובים יותר עד שנפלנו מהרגליים.
לפעמים יש לכם נטייה להאדיר שחקנים ע"ב משחק שניים,להיות קצת מושפעים מהתקשורת ולבנות על זה תיאוריות,ע"ע עומר אצילי שנכנס היום בדקה ה45 ויצא דקה 70.izguy83 כתב: אין מה לעשות.יש להם מאצ' אפ טוב מולנו. אין הסבר אחר.
כמו לבית"ר נגד מכבי.
אני מסתכל על המכלול שנקרא מכבי חיפה ולא פר שחקן.
והיום שאני מסתכל על מכבי חיפה,היא לא יותר מקבוצה בינונית בהשוואה כמובן אלינו ולמכבי.
הקישור שלהם סביר,התקפה סבירה והגנה חלשה מאוד.
מעבר לזה,אין להם עומק בספסל ברמה שמגיעה לרמה שלנו ושל מכבי.
ככל שיעבור הזמן וככל שנגיע לשלבים האחרונים,מכבי חיפה תאבד הרבה נקודות והיא תאבד אותם בעיקר נגד הקבוצות הקטנות שנגדם לוקחים אליפות.
אי אפשר לקחת אליפות על שאתה לא לוקח נקודות בכוח.
שמישהו יעדכן כמו השחקן האירופאי ואצק רץ אמש? סיים חצי מרתון או הסתפק ב-19 קילומטר.
#מת אבא שלכם, רק נגדנו יקופים מטונפים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה ציפית?Totti כתב:שמישהו יעדכן כמו השחקן האירופאי ואצק רץ אמש? סיים חצי מרתון או הסתפק ב-19 קילומטר.
כמו כל שחקני חיפה גם הוא אוהב להתאמץ נגדנו ואז לקבל בראש מול מכבי ת"א.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מאדיר ולא נעלי פילה.אדום זקן כתב: לפעמים יש לכם נטייה להאדיר שחקנים ע"ב משחק שניים,להיות קצת מושפעים מהתקשורת ולבנות על זה תיאוריות,ע"ע עומר אצילי שנכנס היום בדקה ה45 ויצא דקה 70.
אני מסתכל על המכלול שנקרא מכבי חיפה ולא פר שחקן.
והיום שאני מסתכל על מכבי חיפה,היא לא יותר מקבוצה בינונית בהשוואה כמובן אלינו ולמכבי.
הקישור שלהם סביר,התקפה סבירה והגנה חלשה מאוד.
מעבר לזה,אין להם עומק בספסל ברמה שמגיעה לרמה שלנו ושל מכבי.
ככל שיעבור הזמן וככל שנגיע לשלבים האחרונים,מכבי חיפה תאבד הרבה נקודות והיא תאבד אותם בעיקר נגד הקבוצות הקטנות שנגדם לוקחים אליפות.
אי אפשר לקחת אליפות על שאתה לא לוקח נקודות בכוח.
יש להם סגל הרבה יותר טוב משנים קודמות. לא אמרתי שזה יספיק למשהו העונה, אבל יש שם שינוי. עלה לכם האף למעלה יותר מדי מאליפות אחת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עלה לאנשים האף מההצלחה עד כה באירופה.izguy83 כתב: לא מאדיר ולא נעלי פילה.
יש להם סגל הרבה יותר טוב משנים קודמות. לא אמרתי שזה יספיק למשהו העונה, אבל יש שם שינוי. עלה לכם האף למעלה יותר מדי מאליפות אחת.
אם ניצחנו את אינטר אז מי זאת מכבי חיפה? (כמובן שאני לא באמת מתכוון לזלזול בהם ומסכים איתך לגמריי).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קשקוש. למי עלה האף? ומה זה משנה אם לנו עלה האף- אנחנו לא משחקים על הדשא.
למכבי חיפה יש מץ' אפ טוב אחד נגד הקבוצות החזקות בליגה, וזה נגדנו, ככה יצא. כמו שבית"ר שטיחים שלנו ומוציאים נקודות ממכבי על בסיס קבוע.
למכבי חיפה יש מץ' אפ טוב אחד נגד הקבוצות החזקות בליגה, וזה נגדנו, ככה יצא. כמו שבית"ר שטיחים שלנו ומוציאים נקודות ממכבי על בסיס קבוע.
דור אלו נראה כמו מגן עם המון פוטנציאל, יכול להוות אחלה של פייט לבן ביטון.
אם אנחנו באים נגדם בגישה המתאימה ( כמו נגד מכבי ובאירופה), אנחנו נותנים להם חמישייה קלה. ראינו את זה במחצית השנייה באלוף האלופים.South Boy כתב:זה מטמטם לי את המוח איך רק נגדנו הבני זונות האלה נהיים קבוצה, מה הם שותים לפני משחקים נגדנו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
zivmay כתב:
אם אנחנו באים נגדם בגישה המתאימה ( כמו נגד מכבי ובאירופה), אנחנו נותנים להם חמישייה קלה. ראינו את זה במחצית השנייה באלוף האלופים.
אתה לא יודע להגזים, אה?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עוד לא החלטתי מה אתה,התוכי מהפרסומת של בזק,שממחזר הודעות של אחרים או היונה המטומטת מהפרסומת של ביטוח ישיר.דר אדום בנשמה כתב:עלה לאנשים האף מההצלחה עד כה באירופה.
אם ניצחנו את אינטר אז מי זאת מכבי חיפה? (כמובן שאני לא באמת מתכוון לזלזול בהם ומסכים איתך לגמריי).
מה קשור להרים את האף? אנחנו בניגוד אליך מדברים עובדות מקצועיות.
יאללה לך לישון מאוחר לך.