דר אדום בנשמה כתב:שהוא מאמן שמתקדם עם השנים...
הוא תקוע בתחילת שנות ה2000 מכל הבחינות.
לא שייך...
תפסיק להשתמש במושגים בלי קשר לסיטואציה.
דר אדום בנשמה כתב:שהוא מאמן שמתקדם עם השנים...
זה עובדה שהוא הולך ומתקדם. ממאמן של קבוצות קטנות , הפך למאמן של גדולות.דר אדום בנשמה כתב:שהוא מאמן שמתקדם עם השנים...
איזה ציוד מתקדם בדיוק?זה שלמשחק מול איטליה הם השאילו את המערכות GPS הם השאילו מקריית שמונה!!!yakar כתב: זה עובדה שהוא הולך ומתקדם. ממאמן של קבוצות קטנות , הפך למאמן של גדולות.
ועכשיו הפך למאמן של הנבחרת.
ותהיה בטוח שהוא כן משתמשים בכלים טכנולוגים. איך נראה לך מביאים זרים? יש תוכנות סקאוט. ומה נראה לך שבנבחרת אין ציוד מתקדם וצוות רחב?
כן התקדמות מדהימה, ראינו איך הוא קידם אותנו מבחינת כושר גופני ואיך הוא קידם את הצוות המקצועי שלו אצלנו.yakar כתב: זה עובדה שהוא הולך ומתקדם. ממאמן של קבוצות קטנות , הפך למאמן של גדולות.
ועכשיו הפך למאמן של הנבחרת.
ותהיה בטוח שהוא כן משתמשים בכלים טכנולוגים. איך נראה לך מביאים זרים? יש תוכנות סקאוט. ומה נראה לך שבנבחרת אין ציוד מתקדם וצוות רחב?
קשה לי להאמין.שמעון א כתב:מישהו יודע אם יהיו מחר שאטלים למשחק של הנבחרת הצעירה בטרנר?
הכבישים יהיו סגורים?
אם לא יתנו להיכנס, תבוא לחניה הצפונית.שמעון א כתב:אין לי בעיה לבוא עם האוטו, השאלה אם יתנו לי להיכנס עם הרכב לחניה
אתה יודע שאתה הרבה יותר מקובע מאלישע , כן?דר אדום בנשמה כתב: כן התקדמות מדהימה, ראינו איך הוא קידם אותנו מבחינת כושר גופני ואיך הוא קידם את הצוות המקצועי שלו אצלנו.
וברור שבנבחרת יהיה לו את כל הציוד הדרוש הנבחרת נכנסה למודרניזיציה עוד לפניי שאלישע הגיע בכלל.
אלישע מאמן מיושן ומקובע שאם היה צריך הוא היה מעדיף להיות עם מחברת ועט בלי כל הטכנולוגיה הזאת.
וראינו אצלנו איך הוא משנה מערכים תוך כדיי משחק, מ4-4-2 ל4-6...
איזה שינוי מערכים מדהימים.
וגם שהוא שינה מערכים זה היה נראה שהקבוצה בכלל לא מאומנת לשחק במערכים הללו ככה שעל איזה מאמן מתקדם בדיוק אתה מדבר פה?
והתקדמות מבחינת הלמידה שלו ולא מבחינת לעבור מקבוצה קטנה לקבוצה גדולה.
לזה התכוונתי.
ועל זה גם הייתה הפסקה הזאת שהעלתי בדף הקודם שבו הוא אומר שהוא מתקדם עם הכדורגל...
מי שמדבר על מקובע...yakar כתב:
אתה יודע שאתה הרבה יותר מקובע מאלישע , כן?
אלישע הוא מאמן הנבחרת . התקדמות מקצועית יפה. נקודה.
אוחנהThe red one כתב:מי בא היום לצעירה ?