אם אתה נהנה מכדורגל כזה זה בעיה שלך.. אני לא יכול לסבול משחק כזה.. 800 פסים בחצי של ברסה.. יאללה חלאס זה לא כדורגל..לפני פפ הייתי רואה משחקים של ברסה ואפילו נהנה לפעמים אבל בארסה של פפ פשוט בלתי נסבלת, כמה אפשר לראות פויול-פיקה-אלבס-פיקה-פויול-צאבי-פויול-פיקה-אלבס ככה בלי סוף עד שההגנה מפעקת ונותנים גול.. אולי לדעתך זה יפה אני לא יכול לראות כדורגל ככה..izguy83 כתב: היה ברור שזה יגיע מתישהוא (5 שנים ליתר דיוק).
קבוצה מגעילה? הכי טובה שנראה במו עינינו ואולי הכי טובה בהיסטוריה.
תמשיך עם השחצנות המגעילה של הקבוצה השנואה שלך, את מה שעשתה בארסה ב-3 העונות הקודמות לא אתה ולא עוד אלף כמוך ייקחו ממנה.
מוריניו ופפ 2 מאמנים מהגדולים בהיסטוריה וכל פעם אחד מפתיע את השני, כך שממש לא נכון להגיד שלפפ יש עוד מה ללמוד (בטח לא אחרי שהוא קיבל חמישייה בבית לפני לא הרבה זמן).
בניגוד לאוהדי ריעל (אין שגיאת כתיב) שלא יודעים לפרגן, אני מברך אותם, הם עשו עונה מדהימה וניצחו בקאמפ נואו והאליפות מגיעה להם בזכות (למרות הנבדל הקטנצ'יק...).
פפ אפילו לא יכול להיות מושווה למוריניו.. איזה עוד מאמן לקח אליפות באנגליה(*2) באיטליה(*2) ובספרד?! ותוסיף לזה גם 2 אליפויות בפורטוגל וזכיה בליגת האלופות..מה פפ עשה? כולה הצליח בבארסה שיצליח בעוד מקום אולי הוא יתקרב למוריניו.. ובגלל זה גם לדעתי מסי לא יותר טוב מרונאלדו.. תוציא את מסי מבארסה והוא אפילו לו בעשריה הטובה בעולם.. רונאלדו לעומת זאת לא רק שזכה באליפות אנגליה וספרד שמעטים יכולים להגיד שזכו הוא גם היה השחקן המוביל בהרבה ולא רק זה באנגליה הוא לקח את מנצסטר לאליפות מול צלסי בשיאה ןליברפול וארסנל חזקות בהרבה.. ובספרד, אתה אומר שהם הכי טובים בעולם לא? אז זה רק מראה כמה רונאלדו גדול שהוביל אותם לזכיה מול הטובה בעולם כביכול..