ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: ג'וזף סאבובו בנדה חתם ל4 שנים

שליחה על ידי הראל »

וואלה באליפות אפריקה בדקות שהוא שיחק הוא הראה שיש בו משהו,עשה שם דברים שפה הוא לא העיז.

אם מבחינת המאמן הוא עדיין לא מספיק טוב הוא חייב לצאת בהשאלה ולשחק. שלא יגידו לנו שהוא שחקן טוב ויש בו דברים ובסוף הוא לא משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
14 ינואר 2026, 08:16
לא קוליגיאלי חחח
מישהו התחייב לתת לו דקות? ככה זה עובד בכל מועדון בעולם, מחתימים צעירים במחשבה על העתיד. אם זה היה שחקן ישראלי היו צוחקים עליו ובצדק, שיעבוד קשה ויוכיח למאמן שלו במקום לבכות כמו ילד באינסטגרם.

רק שלא יתנו לו דקות ויאשימו את רן בחילופים חברתיים.
כשאתה מוביל בפער מבטיח ולא משתף מחליפים/מעלה אותם בדקה 85, כן, זה לא קולגיאלי. והם לא יהיו שם בשבילך כשתצטרך אותם.

אני לא מדבר רק על סאבובו, שאגב, אני ביקרתי בחריפות את ההחתמה שלו בזמן שאתה ועוד כמה אחרים סיפרתם לנו סיפורים בשם הפוזיציה, כהרגלכם בקודש.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני יושב במזרחי. קצת קשה לי לראות מרחוק.
הוא התחמם אתמול? היה נראה לי שהוא עומד להיכנס

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
14 ינואר 2026, 11:33
כשאתה מוביל בפער מבטיח ולא משתף מחליפים/מעלה אותם בדקה 85, כן, זה לא קולגיאלי. והם לא יהיו שם בשבילך כשתצטרך אותם.

אני לא מדבר רק על סאבובו, שאגב, אני ביקרתי בחריפות את ההחתמה שלו בזמן שאתה ועוד כמה אחרים סיפרתם לנו סיפורים בשם הפוזיציה, כהרגלכם בקודש.
גם אז וגם היום אמרתי (ורן בעצמו טען את זה) שהוא רכש על טיקט פרוספקט לעתיד אז לא יודע מה אתה רוצה.

הם לא יהיו שם בשבילי כשצריך אותם? עם איך שהם נראים אני גם לא בונה עליהם, פחות מתחבר לשחקנים שצריכים 500 דקות בשביל להתחיל לשחק כדורגל, מי שמתבזה מול שדרות לא מגיע לו לראות דשא ואין לי ספק שזו הסיבה ללמה לוי ואלמוג נמחקו החודש.

הפוש שלנו לינואר יצטרך להיות כנאען,הזרים שיגיעו ואולי לוי אם יתאפס על עצמו. כל היתר סותמי חורים.

שלח תגובה