אתה יודע שביתר י״ם מכרה מעל 100,000 כרטיסים בסיבוב?
על מה אתה מדבר?
לא סתרת את הטענות שלי. הקהל שלהם גדול פי כמה ומפוזר פי כמה. כל ישראלי שלישי אוהד ביתר.
הם מכרו 100000 כרטיסים כי יש להם כמות עלובה של מנויים ביחס לכמות האוהדים ויש הייפ סביב הקבוצה. מכירת הכרטיסים הזאת זה הנתון הכי משקר שיש.
בפועל כמות הקהל שהגיעה למשחקים שלהם לא גבוהה ממכבי או מחיפה.
לא סתרת את הטענות שלי. הקהל שלהם גדול פי כמה ומפוזר פי כמה. כל ישראלי שלישי אוהד ביתר.
הם מכרו 100000 כרטיסים כי יש להם כמות עלובה של מנויים ביחס לכמות האוהדים ויש הייפ סביב הקבוצה. מכירת הכרטיסים הזאת זה הנתון הכי משקר שיש.
בפועל כמות הקהל שהגיעה למשחקים שלהם לא גבוהה ממכבי או מחיפה.
למה כל הזמן צריך תירוצים?
לך יש 10000 מנויים שחלקם גם לא מגיעים ואוהדים שמוכרים כרטיסים לאוהדי היריבה, לך יש עיר שלמה שהיא טוענת שהיא עיר של כדורגל שבפועל 4% מהם מגיעים למגרש בלחץ.
לא חייב לסנגר איפה שלא צריך,
על מנת שמועדון כדורגל יהיה לו ביקוש צריך שלושה דברים מרכזיים.
קבוצת כדורגל אטרקטיבית
מגרש ביתי עם אווירה מחשמלת
וביקוש גדול על ההיצע
כרגע יש לך רק את הראשון וזה המצב.
יש טענות נכונות ויש כאלה שלא.
ביתר בעונת שיא אחרי שנים בתחתית.
הרעב וההייפ סביב הקבוצה לא דומה לשום דבר שקשור אלינו. כמו חיפה באליפויות שלה, וכמונו באליפויות שלנו.
יש טענות נכונות ויש כאלה שלא.
ביתר בעונת שיא אחרי שנים בתחתית.
הרעב וההייפ סביב הקבוצה לא דומה לשום דבר שקשור אלינו. כמו חיפה באליפויות שלה, וכמונו באליפויות שלנו.
אני מבקש לא יותר מלממש את הפוטנציאל.
על משחקי החוץ כבר ויתרתי למרות שבעבר ב״ש הייתה ידועה כאחת כזאת שמביאה המון קהל חוץ ביחס לעובדה שרובם מגיעים מב״ש,מניח שזה קשור בעיקר בעובדה שטיול כזה יכול להגיע גם ל800 שח קל.
בבית אני לא מקבל שום תירוץ בטח לא בעונה כזאת.
אני מבקש לא יותר מלממש את הפוטנציאל.
על משחקי החוץ כבר ויתרתי למרות שבעבר ב״ש הייתה ידועה כאחת כזאת שמביאה המון קהל חוץ ביחס לעובדה שרובם מגיעים מב״ש,מניח שזה קשור בעיקר בעובדה שטיול כזה יכול להגיע גם ל800 שח קל.
בבית אני לא מקבל שום תירוץ בטח לא בעונה כזאת.
אני לא מנסה להצדיק, שלא יובן לא נכון.
מדברים על הסיבות. ההשוואות חלקן רלוונטיות וחלקן ממש לא. בסוף כל הקהלים בארץ די אותו דבר. הדבר היחיד שמשתנה זה הרעב והמומנטום.
למה כל הזמן צריך תירוצים?
לך יש 10000 מנויים שחלקם גם לא מגיעים ואוהדים שמוכרים כרטיסים לאוהדי היריבה, לך יש עיר שלמה שהיא טוענת שהיא עיר של כדורגל שבפועל 4% מהם מגיעים למגרש בלחץ.
לא חייב לסנגר איפה שלא צריך,
על מנת שמועדון כדורגל יהיה לו ביקוש צריך שלושה דברים מרכזיים.
קבוצת כדורגל אטרקטיבית
מגרש ביתי עם אווירה מחשמלת
וביקוש גדול על ההיצע
כרגע יש לך רק את הראשון וזה המצב.
אני לא מסנגר. אני בסה"כ טוען שכל הקהלים בארץ אותו שיט.
מנטליות של אוהד ישראלי. כשיש הייפ הוא בא. לא המצאנו אף אחת מהתופעות שאתה מתאר.
אז אני מסביר לך שגם שיש הייפ סביב הקבוצה היא לא מצליחה למלא את המגרש ולכן לא כל הקהלים אותו הדבר,מה קשה לקבל?
זאת הטעות שלך.
יש קבוצת כדורגל מעולה, אין שום הייפ.
כשהיינו לכלוכית מהדרום שרצה לאליפות והכל היה חדש לנו הפועל באר שבע הייתה טרנדית ולא היה צריך לעבוד כדי להביא קהל. היום חייבים לעבוד ולעבוד קשה מאוד בשביל זה.
אני לא מקבל את הקשקוש הזה שזה צריך לקנות מאליו, אפילו המותגים הכי גדולים ובטוחים שיש מוציאים הון עתק על פרסום גם בשווקים שהם לא קרובים לאבד
זאת הטעות שלך.
יש קבוצת כדורגל מעולה, אין שום הייפ.
כשהיינו לכלוכית מהדרום שרצה לאליפות והכל היה חדש לנו הפועל באר שבע הייתה טרנדית ולא היה צריך לעבוד כדי להביא קהל. היום חייבים לעבוד ולעבוד קשה מאוד בשביל זה.
אני לא מקבל את הקשקוש הזה שזה צריך לקנות מאליו, אפילו המותגים הכי גדולים ובטוחים שיש מוציאים הון עתק על פרסום גם בשווקים שהם לא קרובים לאבד
מסכים מאוד לגבי השורה התחתונה,במועדון שלנו אין באמת עבודה שמקרבת ומכניסה אוהדים חדשים
בהמשך לנושא הקהל- הפועל ת״א (פרימור) במהלך מעניין:
״אנחנו נגד שיימינג ברשת, אבל כנראה שאין ברירה…
תייגו את החברה, החבר, הלא הם אוהדי הכורסא הידועים לשמצה (since…), העייפים, שמעדיפים לשבת בבית - ותכתבו לנו את התירוצים שהם ממציאים בכל פעם מחדש. אנחנו כבר ניקח את זה משם…
בשישי הזה - אין תירוצים, יש כרטיסים״
מעניין מה הם מתכננים לעשות בנושא כדי למלא עוד יותר את בלומפילד, גם סתם שיווקית זה פוסט מעורר.
מעניין איפה פרימור היה עם הפוסטים האלה בתקופה שלו כאן.