מחנה אימון 24/25

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: מחנה אימון 24/25

שליחה על ידי shovalb9 »

לא להתפשר על זרים גם אם יגיעו באיחור לסוכה
פשוט לא.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
11 יולי 2024, 08:29
האמת צריכה להיאמר, המאמן הזה לא תהיה לי חצי טענה אליו אם לא יקבל את הכלים או לפחות חלקם.
שאלונה הלכה למהלך הזה של להזיז את אליניב היא ידעה בדיוק את המצב,שיש מלחמה שיהיה קשה להביא שחקנים ושיש מאמן חדש שהחליף חתיכת קונצנזוס בקרב הקהל והוא מגיע שהאוהדים ברמת חשדנות אש.
ולכן כמו בכל מערכת שאתה מחליף מנהל אם לא תיתן לו את הכלים הסיכוי שלו להצליח יורד משמעותית.
אני מאמין שלבסוף כך יהיה ואם לא אז הביקורת צריכה להיות מופנית למקום אחד בלבד.
טובת הפועל בש תמיד לנגד עיננו וחשוב תמיד להעביר ביקורת בצורה עיניינית ולא לשפוך את התינוק עם המים.
מדויק

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
11 יולי 2024, 02:05
כמה אפשר לטמון את הראש בחול?
זה לא מבחן ולא בטיח, המחנה הזה הוא בגדר הזייה, מהסגלים היותר לא מוכנים שיצאו אי פעם למחנה בהפועל באר שבע.
חלק משמעותי מהשחקנים במחנה לא יישארו, חלק אחר יהיה חייב להגיע. המחנה הזה אמור לגבש כבר קבוצה ולא רק בקטע החברתי של המושג, וכמובן גם להכניס לכושר, בפועל המחנה יצא לשחקנים שלא באמת יהיו הפנים של הקבוצה בעונה הבאה (אוי ואבוי אם כן).
מאיפה הערכה (למרות שאמרת שאתה לא מזלזל) שהיריבה "עבירה בהחלט" בסגל הזה? למה עוד לא הופנם פה אצל האוהדים שאם לא מגיעים לשלבי בתים באירופה לקבוצה הזאת לא יהיה מה למכור בשנים הבאות מבחינה תקציבית? אצל ההנהלה ברור לי שלא הופנם אם
הכל תקוע ולא מתקרבים אפילו למוכנות בסיסית כשבסוף החודש מתחילים המשחקים באירופה. למה שנעבור קבוצה מקום 2 בבולגריה כשאנחנו לא מצליחים לנצח קבוצות מליגה פולנית שנייה. במה יהיה שונה המצב עוד שבועיים כשגם אם יגיעו שחקנים לא יהיה להם מספיק זמן להתחבר לקבוצה ולהיכנס לכושר. בינתיים אני קורא רק שמחפשים תירוצים למה שחקנים לא מגיעים, כל קיץ אותם לוקשים. כדי להביא שחקנים צריך לשים כסף, כששמים מעט אז יותר קשה להביא, כשלא שמים בכלל
זו הופכת למשימה כמעט בלתי אפשרית, או אפשרית אבל בלי איכות, על זה נוסיף את הסיבות של המלחמה והתירוצים של נחכה לראות אם נתקדם באירופה וכל זה. משהו פה מקולקל ותפסיקו להאשים רק את המאמנים כבר, זה מה שהם מקבלים והתקרה כל פעם נהיית נמוכה יותר.
67 מליון זה מרשים, איך זה מחולק ומה באמת עושים עם זה, זה העניין. אני באמת מקווה שתהיה פה הפתעה ופתאום נראה גל רכש מסיבי כי אין ברירה אחרת לסגל הזה, אבל קשה לי לראות את זה קורה, אופתע מאוד.
עובדתית מי שיצא למחנה זה מי שנותר משנה שעברה + מושאלים שחזרו מינוס שחקנים שעזבו + מזרחי .
איך תקרא למחנה כזה אם לא בחינת החומר הקיים ?

הקבוצה חזרה להתאמן ב-23.6 וב-1.7 כבר טסה למחנה בפולין .
עם כל המלחמה , יורו , אולימפיאדה וכד' - מה ציפית שיקרה ?
אתה רוצה שיגיע שחקן שרוצים אותו או שאתה רוצה שיגיע שחקן כלשהו לא משנה מי העיקר שיהיה ?
וראינו שנה שעברה איזה סגל מלא ושלם יצא למחנה ואיך הוא חזר .
אין חוקיות להצלחה ולא הכל תלוי בך . יש שוק העברות מלא אינטרסים שמתנהל ברקע ואנחנו רק פסיק בו .
המחנה אמור לגבש את מי שנמצא באותה נק' זמן וכמובן להיכנס לכושר ולהכיר את דרישות צוות האימון .
אני חושב שגם למי שלא יהיה פה בהמשך אתה מחוייב חוזית להעניק מסגרת אימון וכמו שאמרו פה בכמה מקומות וגם ברשת - מי שלא מעוניין להישאר ( שושנאצ׳ב , ספר , אליאס ) שיביא הצעה , אין שיחרורים חינם . בינתיים הם חלק מהסגל . יש לך פיתרון אחר ?
שלב בתים בקונפרנס זה must בשבילנו כל עונה .
למרות ששני המשחקים יערכו בחו"ל אני חושב שגם עם הסגל הזה ( ויהיו עוד 2 חיזוקים עד אז - עוד שבועיים ) אנחנו חייבים לעבור והיריבה בהחלט עבירה , זו לא משימה בלתי אפשרית . הסיכויים 60:40 לנו לדעתי . עם טרנר הייתי אפילו בטוח יותר .
לגבי התקציב - לקחת אליפויות עם תקציב קטן יותר . אז חלוקת התקציב כן הייתה בסדר ?
סבלנות - המילה האחרונה לגבי הסגל עוד לא נאמרה .
כרגע התבשרנו שאליאל פרץ בדרך לחתום , פוקו ושושנאצ׳ב כנראה בדרך החוצה וזה משאיר לך מקום ל-3 זרים ( אם קוליבאלי יירשם בנוער זה יוריד לנו הקצאה , לא ? ) .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
11 יולי 2024, 17:42
עובדתית מי שיצא למחנה זה מי שנותר משנה שעברה + מושאלים שחזרו מינוס שחקנים שעזבו + מזרחי .
איך תקרא למחנה כזה אם לא בחינת החומר הקיים ?

הקבוצה חזרה להתאמן ב-23.6 וב-1.7 כבר טסה למחנה בפולין .
עם כל המלחמה , יורו , אולימפיאדה וכד' - מה ציפית שיקרה ?
אתה רוצה שיגיע שחקן שרוצים אותו או שאתה רוצה שיגיע שחקן כלשהו לא משנה מי העיקר שיהיה ?
וראינו שנה שעברה איזה סגל מלא ושלם יצא למחנה ואיך הוא חזר .
אין חוקיות להצלחה ולא הכל תלוי בך . יש שוק העברות מלא אינטרסים שמתנהל ברקע ואנחנו רק פסיק בו .
המחנה אמור לגבש את מי שנמצא באותה נק' זמן וכמובן להיכנס לכושר ולהכיר את דרישות צוות האימון .
אני חושב שגם למי שלא יהיה פה בהמשך אתה מחוייב חוזית להעניק מסגרת אימון וכמו שאמרו פה בכמה מקומות וגם ברשת - מי שלא מעוניין להישאר ( שושנאצ׳ב , ספר , אליאס ) שיביא הצעה , אין שיחרורים חינם . בינתיים הם חלק מהסגל . יש לך פיתרון אחר ?
שלב בתים בקונפרנס זה must בשבילנו כל עונה .
למרות ששני המשחקים יערכו בחו"ל אני חושב שגם עם הסגל הזה ( ויהיו עוד 2 חיזוקים עד אז - עוד שבועיים ) אנחנו חייבים לעבור והיריבה בהחלט עבירה , זו לא משימה בלתי אפשרית . הסיכויים 60:40 לנו לדעתי . עם טרנר הייתי אפילו בטוח יותר .
לגבי התקציב - לקחת אליפויות עם תקציב קטן יותר . אז חלוקת התקציב כן הייתה בסדר ?
סבלנות - המילה האחרונה לגבי הסגל עוד לא נאמרה .
כרגע התבשרנו שאליאל פרץ בדרך לחתום , פוקו ושושנאצ׳ב כנראה בדרך החוצה וזה משאיר לך מקום ל-3 זרים ( אם קוליבאלי יירשם בנוער זה יוריד לנו הקצאה , לא ? ) .
עמוק עמוק בקונספציה
תתפכח

רק לגבי השאלה שלך על איזה זר אתה רוצה שיגיע, איך אתה עדיין תקוע בזה? שנה שעברהאליה כיסנץה על זה יפה בסיסמאות על גיוק ופינצטה . זה לא מחזיק מים
בסוף בסוף מגיע החלש על הבאזר......ולא איזה תותח שהיה שווה לחכות לו

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

שיש כתב:
11 יולי 2024, 18:30
עמוק עמוק בקונספציה
תתפכח

רק לגבי השאלה שלך על איזה זר אתה רוצה שיגיע, איך אתה עדיין תקוע בזה? שנה שעברהאליה כיסנץה על זה יפה בסיסמאות על גיוק ופינצטה . זה לא מחזיק מים
בסוף בסוף מגיע החלש על הבאזר......ולא איזה תותח שהיה שווה לחכות לו
אז אתה אומר שאליה שנתיים וחצי כיסה על אלונה ?
וואלה .
אם אתה יודע את זה בוודאות אז אליה אמנם היה לויאלי והסתדר עם מה שקיבל אבל זו לא טובת הקבוצה .
עבודה תחת תנאים כאלה לא יכולה להצליח לאורך זמן .
אז למה הוא לא שם את המפתחות ?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
67 מליון זה מרשים, איך זה מחולק ומה באמת עושים עם זה, זה העניין. אני באמת מקווה שתהיה פה הפתעה ופתאום נראה גל רכש מסיבי כי אין ברירה אחרת לסגל הזה, אבל קשה לי לראות את זה קורה, אופתע מאוד.
דרך אגב גם על זה אלונה ענתה לא מזמן :

תקציב המועדון בעונה האחרונה עמד על 68 מיליון ש"ח, כאשר 37 מיליון ש״ח מתוכו הוקצו לשכר שחקנים וכללו גם פיצויים לשחקנים שלא התאימו מקצועית.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

4 לב אדום כתב:
11 יולי 2024, 19:44
אז אתה אומר שאליה שנתיים וחצי כיסה על אלונה ?
וואלה .
אם אתה יודע את זה בוודאות אז אליה אמנם היה לויאלי והסתדר עם מה שקיבל אבל זו לא טובת הקבוצה .
עבודה תחת תנאים כאלה לא יכולה להצליח לאורך זמן .
אז למה הוא לא שם את המפתחות ?
מניח שמאהבה לקבוצה ולמועדון רצה והאמין שיכול לשנות . ברגע שהבין שלא הטיל פצצה וקיבל אחת בחזרה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

כל הזמן אני קורא את זה למה ברדה נשאר אם הנחיתו לו.
כן חד משמעית הוא כיסה על אלונה ובנוסף לזה גם האהבה שלו לקבוצה והרצון להמשיך פה הכריעו אותו.
בואו הבנאדם לקח סיכון בניגוד למה שהמשפחה שלו אמרה לו ובחר לאמן למרות המצב הרפואי שלו, כמו הוא גם המון עובדים במועדון שמתנדבים ועושים את זה מאהבה.
לפעמים אנשים יעדיפו לבלוע רוק ולהישאר במועדון של חייהם רק כדי ליהנות מהחוויה הזאת. והנה ראינו בפעם הראשונה שברדה עמד על הרגליים האחוריות כמו שאתם מבקשים (דבר שהוא לטובת המועדון ולטובת הקהל לא?) אז הוא קיבל את הברקס מאלונה.

לגבי מחנה אימונים, אני חותם על 30 מחנות אימון עם סגל מוכן ולא קיץ כמו זה שרוב השחקנים שאמורים להיות ב-11 העונה לא באמת יצאו למחנה הזה, בין אם זה רכש שיגיע או פצועים.
נכון אין הבטחה שנצליח אם נעמיד סגל מלא למחנה, אבל מתוך 30 פעמים כנראה 20 יצליחו בסיטואציה כזאת. לעומת זאת להעמיד למחנה סגל שברובו לא רלוונטי ב-30 פעמים כנראה יצליח כמה פעמים בודדות בפוקס ובהבלחה.
בשורה התחתונה, אנחנו מגיעים במצב לא אופטימלי לאירופה, אני מרגיש דז'וו, כל העונה מתבכיינים שלא הגענו לשלבי בתים ושאין כסף ושלמכביות יש אצטדיון של 30 אלף והכנסות גבוהות ובלה בלה בלה ואנחנו בכלל לא עושים את שלנו, לא מגיעים מוכנים לאירופה,
בלי שחקנים נורמליים, בלי זרים. ואל תגידו לי יש זרים, הזרים שיש פה מתוכננים לעזוב! בקיצור אם נעוף מאירופה אפשר לזרוק את העונה הזאת לפח וכנראה גם את השנים הבאות. בלי הכסף של אירופה לא נצליח להעמיד כלום, יש גם את עניין הפייר פליי ואירופה זו הכנסה קריטית.
אגב אף אחד לא אמר סגל מלא, הגיוני מאוד לא להיות בסגל מלא במחנה אימון, כל הקבוצות הגדולות בעולם (שמתחילות מאוחר יותר אמנם את אירופה) לא עם סגל מלא בהכנה. אבל כן להעמיד כבר קבוצה על סף המוכנה לשלבים האלה. מועדון רציני מתכונן לקיץ כבר במהלך העונה הקודמת, רק אצלנו שמענו ש"הכל הוקפא" במהלך העונה. כאילו מישהו עושה לנו טובה. זו בדיוק הסיבה שצריך מנהל מקצועי שימשיך דרך מסויימת גם כשמפטרים מאמנים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Melikson24 כתב:
11 יולי 2024, 12:40
הם עם זר אחד כרגע. הבלם החדש.
מילסון היה אמור לחזור אתמול ולא חזר. הקיצוני שהביאו בינואר לא אמור להישאר.

בנוסף יש להם את תורג'מן, רביבו, דוידה, מדמון ושחר שנמצאים עם הנבחרת האולימפית.
יש להם סגל ישראלי שמספיק לסיבוב ראשון
מה לנו יש?
סגל ישראלי בינוני להחריד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ran כתב:
11 יולי 2024, 23:41
בשורה התחתונה, אנחנו מגיעים במצב לא אופטימלי לאירופה, אני מרגיש דז'וו, כל העונה מתבכיינים שלא הגענו לשלבי בתים ושאין כסף ושלמכביות יש אצטדיון של 30 אלף והכנסות גבוהות ובלה בלה בלה ואנחנו בכלל לא עושים את שלנו, לא מגיעים מוכנים לאירופה
פה קבור הכלב.
הגעה לאירופה היא מטרה חשובה מאוד, עובדים עליה עונה שלמה ואז עושים מעט מאוד (או רע מאוד) מהנדרש כדי להנות מהדיבידנדים שההגעה הזו אמורה להניב.
חשוב גם לזכור כי בטווח הבינוני הניקוד היפה שצברנו באירופה בעבר ילך ויישחק ואז זה רק יהיה קשה יותר.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
מאיפה הערכה (למרות שאמרת שאתה לא מזלזל) שהיריבה "עבירה בהחלט" בסגל הזה?
למה שנעבור קבוצה מקום 2 בבולגריה כשאנחנו לא מצליחים לנצח קבוצות מליגה פולנית שנייה.
בבקשה , ספיישל בשבילך :

הונדוארה מהליגה השנייה הרומנית, שהגיעה למוקדמות הליגה האירופית אחרי שזכתה בגביע הרומני, היממה עם 0:4 את פאקסי סגנית אלופת הונגריה .

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

4 לב אדום כתב:
12 יולי 2024, 10:45
בבקשה , ספיישל בשבילך :

הונדוארה מהליגה השנייה הרומנית, שהגיעה למוקדמות הליגה האירופית אחרי שזכתה בגביע הרומני, היממה עם 0:4 את פאקסי סגנית אלופת הונגריה .
כרגע נראה יותר שאנחנו על תקן פאקסי בדוגמא הזאת

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

4 לב אדום כתב:
12 יולי 2024, 10:45
בבקשה , ספיישל בשבילך :

אם אתה הולך על עיקרון של מזל זה משהו אחר. אני פחות בונה על מזל, מעדיף קבוצה טובה.
סיבוב כזה שאתה מדורג אתה חייב לעבור, נכון לעכשיו אני חושב שאנחנו מגיעים למצב שספק אם אנחנו הפייבוריטים.
הקנה מידה שלי הוא כי שיחקנו והודחנו נגד קבוצה בולגרית בעונה שעברה שסיימה מקום יותר נמוך מזו שנפגוש העונה וזה עוד כשאחד מהמשחקים היה בטרנר והפעם 2 משחקים בבולגריה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
10 יולי 2024, 18:59
כמה מסקנות ונחרצות אחרי משחק אימון מול מתקיני מזגנים פולנים.
אפשר לחשוב הוא פתח עם בדש נגד מכבי בבלומפילד.
ילדים, לא לשכוח לעשות שיעורי בית.

נאיביים, יש פה מאמן שלא בא מוכן.
https://sports.walla.co.il/item/3678815

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

סומסום סימנת אותו עוד לפני המשחק הראשון. חבל מאוד.

כמות ההודעות שכתבת כאן בחודש האחרון, בעיקר נגד המאמן והבעלים, זה יותר ממה שכתבת בכל העונה שעברה.

שלח תגובה