ניב זריהן
Re: ניב זריהן
לפעמים יוצא לי לקרוא פה ואני פשוט מתבייש במה שאני קורא...כל אחד חושב שהוא מנהל מקצועי/רפואי וחורץ גורלות של שחקנים.
לאף אחד פה אין מושג מה באמת קורה בתוך המועדון וחבל שאתם זורעים כל כך הרבה רעל על שחקן שלנו, סתם כי הוא החליט לנצל את החופשה השנתית שלו(!!!!)
מי פה היה מוותר על החופשה השנתית שלו מהעבודה?
שחקנים שכן פועלים כך ראויים להערכה מרובה..מי שלא - חובת ההוכחה עליו..אבל בשום אופן זה לא פתח ללכלך על שחקנים..מגעיל
לאף אחד פה אין מושג מה באמת קורה בתוך המועדון וחבל שאתם זורעים כל כך הרבה רעל על שחקן שלנו, סתם כי הוא החליט לנצל את החופשה השנתית שלו(!!!!)
שחקנים שכן פועלים כך ראויים להערכה מרובה..מי שלא - חובת ההוכחה עליו..אבל בשום אופן זה לא פתח ללכלך על שחקנים..מגעיל
- simply-red
קודם כל אתה צודק וגם הצדק איתך, אבל מה עם איזה "גילוי נאות"?gilcohen כתב:לפעמים יוצא לי לקרוא פה ואני פשוט מתבייש במה שאני קורא...כל אחד חושב שהוא מנהל מקצועי/רפואי וחורץ גורלות של שחקנים.
יש אחד שקרע רצועות בברך ולבש בעבר הלא רחוק את המס' 11 בקבוצה שלנו , לא ראיתי אותו באיזה חופשה או משהו כזה , אני רואה אותו יותר שעות בחדר כושר/פיזותרפיה/שיקום מאשר עם המשפחה .gilcohen כתב:לפעמים יוצא לי לקרוא פה ואני פשוט מתבייש במה שאני קורא...כל אחד חושב שהוא מנהל מקצועי/רפואי וחורץ גורלות של שחקנים.
הוא ויתר על החופשה השנתית כדי להשתקם ולהחלים.
כי הוא מעלה את זה כל דקה לפייס?!הראל כתב:
יש אחד שקרע רצועות בברך ולבש בעבר הלא רחוק את המס' 11 בקבוצה שלנו , לא ראיתי אותו באיזה חופשה או משהו כזה , אני רואה אותו יותר שעות בחדר כושר/פיזותרפיה/שיקום מאשר עם המשפחה .
מה עם מסיבת רווקים עם אבא שלו בבגרד או איפה שזה לא יהיה? מה עם צילומי פרסומות? מה עם תיעוד יומיומי של חייו לאיזה ריאליטי בשקל תשעים?!
אני העלתי השבוע שלוש תמונות שלי ברכב. משמע כל מה שאני עושה בחיי זה לנהוג.
עצלן..סניור כתב:
הבנאדם מכונת יח"צ מהלכת, מצחיק שאתה לוקח את זה ברצינות.הראל כתב:
יש אחד שקרע רצועות בברך ולבש בעבר הלא רחוק את המס' 11 בקבוצה שלנו , לא ראיתי אותו באיזה חופשה או משהו כזה , אני רואה אותו יותר שעות בחדר כושר/פיזותרפיה/שיקום מאשר עם המשפחה .
שכחת לציין את יעקב גבלס, שר התעמולה של הילד, שמחזיק מסתבר בהמון "חברים" בשני גופי תקשורתסניור כתב:
כי הוא מעלה את זה כל דקה לפייס?!
מה עם מסיבת רווקים עם אבא שלו בבגרד או איפה שזה לא יהיה? מה עם צילומי פרסומות? מה עם תיעוד יומיומי של חייו לאיזה ריאליטי בשקל תשעים?!
בבוקר יש את האח השמן (ברח לי שמו) אצל הדומינגז, שלא מפסיק לשתול מסרים בתת מודע של כמה מאור עובד קשה...
אין על התעמולה שלהם, ברצינות, הם ממש ממש טובים בזה.
נערך לאחרונה על ידי RedBend ב 23 יולי 2017, 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
לגיטימי שאנשים יצפו משחקן צעיר שלא נמצא בקצב של יתר החברים לקבוצה לנצל את הפגרה כדי לסגור את הפער.
הוא לא חייב כמובן, ואין לי מושג מה היה אז מצב הפציעה שלו, אבל לא חסרים שחקנים שלוקחים מאמן אישי לקיץ כדי להיכנס בצורה חלקה לעונה.
הוא לא חייב כמובן, ואין לי מושג מה היה אז מצב הפציעה שלו, אבל לא חסרים שחקנים שלוקחים מאמן אישי לקיץ כדי להיכנס בצורה חלקה לעונה.
על זריהן? פויה! אסור!RedBend כתב:
הבנאדם מכונת יח"צ מהלכת, מצחיק שאתה לוקח את זה ברצינות.
על בוזגלו? גם ככה המנייאק כבר לא בבאר שבע, דבר חופשי.
הבנאדם מחזיק בחפות מפשע כל עוד לא הוכח אחרת.South Boy כתב:
על זריהן? פויה! אסור!
על בוזגלו? גם ככה המנייאק כבר לא בבאר שבע, דבר חופשי.
זה שהוא לא מעלה כל שני וחמישי פוסטים בסגנון "#חוזרים בכל בכוח_MB11__#המשכיות בלה בלה בלה", וכמובן לא שוכח אימוג'י של לב ויד עם שריר..
זה לא אומר שהבנאדם לא מקצוען. חאלס.
אף אחד פה לא אמר את זה. נוח לך ולאחרים כאן להגיד את זה כדי להוכיח שאתם צודקים.RedBend כתב: זה לא אומר שהבנאדם לא מקצוען. חאלס.
שמע, עברתי ברפרוף על הדפים האחרונים ואכן לא אמרת שהוא לא מקצוען.South Boy כתב:
אף אחד פה לא אמר את זה. נוח לך ולאחרים כאן להגיד את זה כדי להוכיח שאתם צודקים.
הנה, זה ציטוט שלך מלפני כמה עמודים
"חבל, מספיק להסתכל על מיגל בזמן הפציעה שעבר (שהיא פי כמה יותר קשה מהפציעה של ניב) ועל מה שהוא עשה כדי להבין איך מתנהג מקצוען אמיתי, זריהן ולצערי כמעט כל שחקן ישראלי היום רחוק שנות אור מהגישה הזאת."
זה אולי מתחכם, אבל מקריאה של מה שאתה כותב מתקבל הרושם שהבנאדם לא הכי מקצוען, גם אם לא אמרת את זה מפורשות.
הבעיה כאן היא שאנחנו לא יודעים, כל אחד זורק איזה חתיכה ומנסים להרכיב תמונת פאזל, זה לא עובד ככה.
לכן שוב, ניאלץ לסמוך ( צבא הצייצנים של בכר) על הצוות שאין דבר כזה לעשות שכונה.
אם לא הבנת את הציטוט, אמרתי שלדעתי (דעתי האישית!!!!! אני!!!!! אנוכי!!!!) ניב לא עושה מספיק כמו ששחקנים אחרים בבאר שבע בפרט ובמקומות אחרים בכלל כדי להתגבר על הפציעות. אני חושב שבהתחשב בעובדות שציינו כאן זה די בולט. אולי שחקנים כמו ויטור וההשוואות הבלתי פוסקות בין המקצוענות והאינטנסיביות של הכדורגל הישראלי בהשוואה למקומות שאנחנו שואפים אליהם יצרו אצלי רף גבוה מדי, אבל אני חושב שהוא לא עושה מספיק כמוהם. אם הוא לא היה מקצוען הוא לא היה פה.RedBend כתב: שמע, עברתי ברפרוף על הדפים האחרונים ואכן לא אמרת שהוא לא מקצוען.
הנה, זה ציטוט שלך מלפני כמה עמודים
"חבל, מספיק להסתכל על מיגל בזמן הפציעה שעבר (שהיא פי כמה יותר קשה מהפציעה של ניב) ועל מה שהוא עשה כדי להבין איך מתנהג מקצוען אמיתי, זריהן ולצערי כמעט כל שחקן ישראלי היום רחוק שנות אור מהגישה הזאת."
זה אולי מתחכם, אבל מקריאה של מה שאתה כותב מתקבל הרושם שהבנאדם לא הכי מקצוען, גם אם לא אמרת את זה מפורשות.
הבעיה כאן היא שאנחנו לא יודעים, כל אחד זורק איזה חתיכה ומנסים להרכיב תמונת פאזל, זה לא עובד ככה.
לכן שוב, ניאלץ לסמוך ( צבא הצייצנים של בכר) על הצוות שאין דבר כזה לעשות שכונה.
אני אוהב את ניב, אני חושב שהוא אחד הכשרונות הישראלים הכי גדולים שיש היום בליגה ואם אתה כבר חוזר אחורה להודעות שלי אתה יכול לחזור לעמודים הראשונים ולראות מה כתבתי עליו מהיום שהוא הגיע לפה.
ודווקא בגלל זה אני חושב שחשוב להביא אותו לרמת האינטנסיביות וההשקעה ששחקנים כמו ויטור משקיעים בעצמם ובמשחק שלהם, ואני חושב שיש לו מקום להשקיע יותר.
הוא לא חייב לוותר על החופשה הפרטית שלו, אבל אלה שכן מוותרים יוצרים סטנדרט חדש עבור אלו שכן עושים את האקסטרה בשביל להשתפר, ובנושא הזה הוא נשאר מאחור.
זהו. אולי נתקדם? העיקר שניב יהיה בריא ויחזור כמה שיותר מהר.
אתה רוצה לספר לי משהו שאני לא יודע?simply-red כתב:
קודם כל אתה צודק וגם הצדק איתך, אבל מה עם איזה "גילוי נאות"?
בחיים לא פגשתי את ניב זריהן.
ניב זריהן הבנאדם לא מעניין אותי.
באותה המידה זה היה יכול להיות כל שחקן אחר.
כל מה שאני מנסה להגיד - תשפטו אותו על המגרש! רק שם אתם באמת יכולים לראות בעיניים שלכם מה הוא שווה.
ניב זריהן הופך להיות השחקן התורן שהקהל שלנו מסמן ותכף גם יאשים אותו בכל דבר...והרוב בזכות כל מה שאתם משדרים פה..
נערך לאחרונה על ידי gilcohen ב 23 יולי 2017, 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם זריהן מעלה דברים לא ברמה כמו בוזגלו אבל גם מעלה , ומה שהוא מעלה שהוא כל הזמן על מיטת טיפולים ועם מסאז או טיפולי מכות חשמל כאלה . וזהו , אה וכמובן אוכל .
ובוזגלו עם כל המסיבת רווקים והתוכנית המושמצת התאמן תוך כדי החופשה הזו. גן אני לא סובל אותו אבל הוא עושה הכל להחלים.
בסוף לא אופתע אם הוא יחזור לפני זריהן.
ובוזגלו עם כל המסיבת רווקים והתוכנית המושמצת התאמן תוך כדי החופשה הזו. גן אני לא סובל אותו אבל הוא עושה הכל להחלים.
בסוף לא אופתע אם הוא יחזור לפני זריהן.