הכירו את ת'ון
Re: הכירו את ת'ון
שאף אחד לא יקח לשמעון מהתהילה, הבנתם?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וסרמיליה מפרסים שארביטמן נפצע ובספק למשחק
- The red one
כן, הם רוצים להוציא עוד אבל הגבילו אותם ל5 הם עושים כרגע את כל המאמצים על מנת לאשר עוד כי יש ביקוש מטורף לפחות לעוד אוטובוס מלא אחד.maor20094 כתב:US מפרסמים שיש 5 אוטובוסים מלאים ויש ביקוש עצום לאוטובוסים
רק אני מאוכזב קצת מהעירייה?
להעמיד כמה אוטובוסים מסובסדים, או לפחות לפנות לרכבת בבקשה לדאוג לרכבת מירושלים ללוד בסיום המשחק. עם רכבת ב-22:05 נניח שיוצאת מירושלים מספיקים לרכבת האחרונה לב"ש ולתחנות המרכז.
היה עוזר מאוד.
להעמיד כמה אוטובוסים מסובסדים, או לפחות לפנות לרכבת בבקשה לדאוג לרכבת מירושלים ללוד בסיום המשחק. עם רכבת ב-22:05 נניח שיוצאת מירושלים מספיקים לרכבת האחרונה לב"ש ולתחנות המרכז.
היה עוזר מאוד.
- The red one
לגבי אוטובוסים מסובסדים יש בזה משהו.
לגבי רכבות זה קצת יותר כאב ראש..מניח שבדקו את האופציות האלה..בכל מקרה לעשות החלפה 2000 איש באותה תחנה זה לא בטיחותי ואני מניח שהרכבת לא אישרה את זה.
יאללה איפה שמעון שיפתח כבר אשכול??
לגבי רכבות זה קצת יותר כאב ראש..מניח שבדקו את האופציות האלה..בכל מקרה לעשות החלפה 2000 איש באותה תחנה זה לא בטיחותי ואני מניח שהרכבת לא אישרה את זה.
יאללה איפה שמעון שיפתח כבר אשכול??
בחצי הגמר חזרתי מירושלים ברכבת שאחרי המשחק של מכבי. הכל עבר חלק.
ולמה שלא?
אוהדי כדורגל הם לא חיות.
אולי עדיין לא מאוחר.
ולמה שלא?
אוהדי כדורגל הם לא חיות.
אולי עדיין לא מאוחר.
חחחחח הצחקת אותי, ממזמן אוהדי כדורגל בכלל וארגוני האוהדים בפרט נחשבים עבריינים בפוטנציה בעיניי העוסקים בדבר.yossi כתב:בחצי הגמר חזרתי מירושלים ברכבת שאחרי המשחק של מכבי. הכל עבר חלק.
ולמה שלא?
אוהדי כדורגל הם לא חיות.
אולי עדיין לא מאוחר.
- The red one
גם אני חזרתי רכבת שלנו והכל היה בסדר אבל שנכנסו פנימה אנשים נדחסו ודחקו כאילו זה רכבת של 100 מקומות.yossi כתב:בחצי הגמר חזרתי מירושלים ברכבת שאחרי המשחק של מכבי. הכל עבר חלק.
ולמה שלא?
אוהדי כדורגל הם לא חיות.
אולי עדיין לא מאוחר.
זו הייתה רכבת ישירה, תהיה בטוח שאם היה ישיר ב״ש-ירושלים היה יוצא. כשזה עם החלפה וכולם בבת אחת צריכים להחליף צריך ולתפוס רכבת אחרת זה בעייתי, גם קו הרכבת הזה לירושלים בעייתי לתימרון. אלו לדעתי הסיבות שלא הוציאו רכבות.
יאללה שמעון הרגת אותנו, כבר הלילה לא הצלחתי להירדם ואנחנו 3 ימים לפני המשחקRedHell כתב:מעניין מתי מישהו ייקח יוזמה וייפתח נושא משחק רישמי
העניין טופל.שמעון יבצע בקרוב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא חיות, אבל...yossi כתב:בחצי הגמר חזרתי מירושלים ברכבת שאחרי המשחק של מכבי. הכל עבר חלק.
ולמה שלא?
אוהדי כדורגל הם לא חיות.
אולי עדיין לא מאוחר.
תיזכר במה שהלך בשפע לפני הגמר. אולי נקודת המבט תשתנה מעט.
ואללה כנראה שרק ככה שמעון מבין, בהתחלה עוד רמזתי בעדינות...blueman כתב: יאללה שמעון הרגת אותנו, כבר הלילה לא הצלחתי להירדם ואנחנו 3 ימים לפני המשחק
דיברתי אתו אישית. זה כבר לא היה סבירRedHell כתב:
ואללה כנראה שרק ככה שמעון מבין, בהתחלה עוד רמזתי בעדינות...
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אין ספק, להבא אני חושב שתפרוץ לו למשתמש ותפתח בשמו.גדי כתב:
דיברתי אתו אישית. זה כבר לא היה סביר