הבנתי אותך מצויין וגם אם לא, חזרת על עצמך כל כך הרבה פעמים בנושא הזה שהרעיון הכללי הובן. לא מסכים, נקודה.shovalb9 כתב:
שוב לא הבנת אותי אז בוא אני אחדד את זה.
כן אני בעד שחקני נוער אבל לא בכל מחיר, ומאותה סיבה גם ציינתי 3 שחקנים שאני רוצה שישולבו מהשנתון הזה ולא כל הקבוצה. שים לב שפעם אחר פעם הדגשתי כשחקני סגל ומשלימים, כמו מי? טוויטו, כמחליף לדוידזאדה הוא דוגמה מצוינת. שחקן נוער שהוכיח את עצמו בנוער ומקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בבוגרים, כשחקן מוכח יותר מוצב לפניו ברוטציה. אתה מעדיף שנהיה כמו במכבי חיפה וששמואל שיימן השכיר, שעלה הרבה כסף יהיה מחליף? שים לב גם שאנחנו קבוצה עולה ומבוססת כספית רק על אלונה. לכן, כדי להקל על המצב, שילוב שחקני נוער בסגל הרחב, המנויים באצטדיון החדש,מכירה של שחקנים עולים לחול(ברור שנמצא להם מחליף), וכספים מתחרויות (מיקום בליגה, השתתפות באירופה) יבססו אותנו וכך אם יקרה מצב למרות שאף אחד לא רוצה שאלונה תעזוב, אז נהיה מוכנים לכך.
סטיתי קצת מהנושא, אך דן ביטון יקבל הזדמנות בבוגרים כי הוכיח את עצמו בנוער, ומדיניות המועדון תומכת בכך. שלא יהיה לך ספק, אני חושב שהם צריכים לקבל דקות בזמנים המתים של המשחק, כשאתה מוביל 3-0 בדקה 70, שחקן נוער יטרוף את הדשא במטרה להוכיח את עצמו, וזה מוכח.
טוויטו הוא לא מחליף לדוידזאדה, לא בקבוצה שיש לה יומרות לאיים על כל התארים בכל עונה.
חביביאן הוא לא מחליף להובאן. ואבו לאבן כבר הוכיח שהוא לא מחליף לארבייטמן.
כשגדלו כאן כישרונות גדולים כמו ברדה, בניון ובונפלד, הם השתלבו בקבוצה הבוגרת במהירות. לא הגיבוי לגיבוי, לא כשחקנים להשלמת הסגל ולא אף קטגוריה שאתה מנסה לאייש כאן.
כשדור פרץ עולה בהרכב מכבי, אתה לא מרגיש שמדובר השחקן נוער, כשגרבלי שיחק בהרכב שלנו ירדו לי שנתיים מהחיים.
לא הרצות ולא ניסיונות ולא שפשפים ולא נעליים, הימים הללו נגמרו. אם אתה כשרון גדול שיכול לבוא לידי ביטוי בסגל הבוגרים בטווח הקצר, אני אשא אותך על כפיים להרכב, אם אתה צריך בישול איטי- קדימה ללאומית.