סיראז' נאסר : תמה הסאגה חתם על חוזה ל- 3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: סיראז' נאסר - התרגיל והתגובה המתבקשת.

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא יודע אם להושיב אותו ביציע, אני כן הייתי מעמיד אותו למכירה למרבה במחיר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

טוב גיל לשם שינוי מקשיבים לך, נאסר לא בסגל מחר כי לא מוכן לחתום על הארכת חוזה.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 26873.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מעניין יהיה לראות האם התחילו במלחמת התשה רצינית מול השחקן שלא תסתיים עד שיחתום על חוזה\יעזוב, או שכבר בשבוע הבא יתקפלו והוא יחזור לסגל\להרכב.
אם שני הצדדים יחליטו להמשיך לעשות שרירים ולהתבצר בעמדותיהם מכירה תהיה עדיפה לכולנו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

הוא צריך להבין, הארכת החוזה אינה על מנת לסנדל אותו למועדון אלא לדאוג לאינטרס של המועדון מבחינה כספית.
ולדאוג שהמועדון ירוויח ממכירתו.
אם זה לא מעניין אותו לדאוג גם לאינטרסים של המועדון שהביא אותו מהמגרשי חול בטורען אז שיישב ביציע ויעבור לג'ודו.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

כמו שבמקובל בכל העולם מוכרים את השחקן בשנה האחרונה למרבה המחיר במידה והוא לא מעוניין לחתום על הארכת חוזה.

רק שימשיכו ככה! אלונה לאט לאט מפנימה שהיא חייבת להפסיק ולהיות הגברת הנחמדה של הכדורגל, ושעליה להתחיללדאוג בראש ובראשונה לאינטרסים של הקבוצה, מפני שהספורט הישראלי בכלל והכדורגל בפרט מלא אך ורק באינטרסים אישיים.

אפרופו חוזים עתידיים מישהו יודע כמה זמן נשאר לדוידזאדה בחוזה?
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

מהלך טוב של המועדון .אם הסוכן שלו חושב שהוא יכול לשחק משחקי לחץ צריך להשיב לו באותה מטבע.
מה גם שנאסר ממש לא שחקן קריטי לקבוצה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

זה לא שחור ולבן כמו שמנסים לצייר את זה.
השחקן חתם לחוזה של מספר שנים בשכר מסוים וראוי ששני הצדדים יכבדו את החוזה.
אם המועדון רוצה לגזור קופון על נאסר היה מכובד יותר לבוא לשחקן בסוף העונה הקודמת,
לתת הצעה משודרגת להארכת חוזה ובמידה והיה מסרב לשקול אפשרות למכור אותו למרבה במחיר.
זה לא רציני רגע לפני פתיחת העונה, אחרי מחנה אימונים ואחרי שהמאמן בונה עליו, לזרוק פצצה.
השחקן מצידו מכבד את החוזה, אני לא מבין על מה יש לבוא אליו בטענות. מעבר לכך אף אחד לא יודע
מה הציעו לו, למה הוא סירב וכו'. חוצמזה למיטב זכרוני הוא נרכש בסכום של 200 אלף שקל בערך
והוא משתכר חוזה מאוד צנוע,אז נכון שהוא קיבל במה אבל לא הושקעו בו מיליונים.
בלי קשר, אני מאמין שהנושא ייפתר והוא יפתח איתנו את העונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:זה לא שחור ולבן כמו שמנסים לצייר את זה.
השחקן חתם לחוזה של מספר שנים בשכר מסוים וראוי ששני הצדדים יכבדו את החוזה.
אם המועדון רוצה לגזור קופון על נאסר היה מכובד יותר לבוא לשחקן בסוף העונה הקודמת,
לתת הצעה משודרגת להארכת חוזה ובמידה והיה מסרב לשקול אפשרות למכור אותו למרבה במחיר.
זה לא רציני רגע לפני פתיחת העונה, אחרי מחנה אימונים ואחרי שהמאמן בונה עליו, לזרוק פצצה.
השחקן מצידו מכבד את החוזה, אני לא מבין על מה יש לבוא אליו בטענות. מעבר לכך אף אחד לא יודע
מה הציעו לו, למה הוא סירב וכו'. חוצמזה למיטב זכרוני הוא נרכש בסכום של 200 אלף שקל בערך
והוא משתכר חוזה מאוד צנוע,אז נכון שהוא קיבל במה אבל לא הושקעו בו מיליונים.
בלי קשר, אני מאמין שהנושא ייפתר והוא יפתח איתנו את העונה.
אריק, עוד לפני פתיחת העונה הציעו לו חוזה מאוד מכובד והוא סירב. אחרי מחנה האימונים הציעו לו הארכת חוזה פעם נוספת והוא שוב סירב.
זכותו לא לחתום על חוזה, זכותה של הקבוצה להושיב אותו ביציע/למכור אותו למרבה במחיר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב: אריק, עוד לפני פתיחת העונה הציעו לו חוזה מאוד מכובד והוא סירב. אחרי מחנה האימונים הציעו לו הארכת חוזה פעם נוספת והוא שוב סירב.
זכותו לא לחתום על חוזה, זכותה של הקבוצה להושיב אותו ביציע/למכור אותו למרבה במחיר.
איך אתה יודע שהציעו לו חוזה מכובד? כי זה היה רשום איפשהו? אולי מכובד בעיני המועדון זה נמוך
בעיני השחקן? אם גישת המועדון היא הארכת חוזה או שחרור, האולטימטום היה צריך להיעשות כבר בסוף
חודש מאי, היו צריכים לחתוך לכאן או לכאן ואין מה למרוח את זה. חשוב לזכור, השחקן מכבד את החוזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אריק כתב:
איך אתה יודע שהציעו לו חוזה מכובד? כי זה היה רשום איפשהו? אולי מכובד בעיני המועדון זה נמוך
בעיני השחקן? אם גישת המועדון היא הארכת חוזה או שחרור, האולטימטום היה צריך להיעשות כבר בסוף
חודש מאי, היו צריכים לחתוך לכאן או לכאן ואין מה למרוח את זה. חשוב לזכור, השחקן מכבד את החוזה.
זה מה שנאמר לי לפני חודשיים על ידי גורמים בקבוצה -
viewtopic.php?f=2&t=9255&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;

כרגע גם הקבוצה וגם השחקן מכבדים את החוזה. אף גורם מהקבוצה לא אמר בשום שלב שנאסר לא יקבל משכורת.
כפי שאמרתי בהודעה הקודמת שלי בנושא - זכותו לא לחתום על חוזה, זכותה של הקבוצה להושיב אותו ביציע/למכור אותו למרבה במחיר.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

זו בדיוק הנקודה אריק.
מה שהוא עושה לגיטימי ומובן, ןמה שהקבוצה עושה לגיטימי ומובן.
הוא מכבד את החוזה, וגם הקבוצה מכבדת את החוזה.
הוא מתאמן עם הקבוצה ומקבל את משכורתו בזמן ללא איחורים וללא משחקים.

רק משהו קטן ארסנל יצאה למשחקים טרום עונה והצטלמה עם המדים החדשים, ומי לא נמצא שם??
נכון... ואן-פרסי שלא מעוניין להאריך את החוזה, ותהיה בטוח שהכנה לקויה תפגע בו בעונה הקרובה, אבל זה מקובל גם אצל המועדונים הגדולים בעולם(בכל הקשור לפרסומות כנ"ל מודריץ').

איננו יודעים מה הציעו לו, ואם אני שם את עצמי בנעליים של נאסר אני לא חותם על שום חוזה אלא אם כן יש בו סכומים שאנחנו יודעים שהוא לא יקבל, ומחכה כמה חודשים כדי שהסוכן שלי, דודו דהאן, ישדך אותי לקבוצה דרג שני בבלגיה, קפריסין, פולין או משהו בסגנון, ואני יתחיל קבל חוזה של מאות אלפי יורו.

הקבוצה עושה כל מה שביכולתה לשמור על נכסיה, ורווחת הקבוצה הרבה יותר מעניינת אותי מרווחתו של נאסר, גבישף דוידזאדה או כל שם אחר שיעלה פה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

yedidel כתב:טוב גיל לשם שינוי מקשיבים לך, נאסר לא בסגל מחר כי לא מוכן לחתום על הארכת חוזה.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 26873.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הקשיבו גם הקשיבו וגם היה מי שקרא את הטופיק ופעל בנושא....

ככה משיגים מקצוענות !

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סופסוף עשו את הדבר ההגיוני והמתבקש לשם שינוי.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ועוד משהו.....
הוא שאמרתי, אם כבר מפסידים את נאסר מכיוון שהוא רוצה לעזוב ועוד מדבר על ינואר (לפחות לדברי מקורביו...) אז למה שלא נרוויח שחקן צעיר שירוץ מעכשיו על חשבונו ?

- לוטם זינו

לוטם נתן משחק טוב אתמול והוא ממשיך להשתפר באופן עקבי , אני מקווה שזו תהיה עונת הפריצה שלו ואם זה על חשבון שחקן שמצהיר שהוא רוצה לעזוב אז אין לי עם זה בעיה,בדיוק ההיפך.

וכמו שכתבתי, גם למען שכולם יראו ויראו.

שאפו להנהלה על הצעד המקצועי והנכון כפי שמתבקש היה לעשות.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

גיל שגיב כתב:ועוד משהו.....
הוא שאמרתי, אם כבר מפסידים את נאסר מכיוון שהוא רוצה לעזוב ועוד מדבר על ינואר (לפחות לדברי מקורביו...) אז למה שלא נרוויח שחקן צעיר שירוץ מעכשיו על חשבונו ?

- לוטם זינו

לוטם נתן משחק טוב אתמול והוא ממשיך להשתפר באופן עקבי , אני מקווה שזו תהיה עונת הפריצה שלו ואם זה על חשבון שחקן שמצהיר שהוא רוצה לעזוב אז אין לי עם זה בעיה,בדיוק ההיפך.

וכמו שכתבתי, גם למען שכולם יראו ויראו.

שאפו להנהלה על הצעד המקצועי והנכון כפי שמתבקש היה לעשות.
אין שום קשר בין נאסר, שחקן אגף יצירתי, ללוטם זינו, קשר אחורי שלא ממש הפגין שהוא יודע לשחק קדימה עד עכשיו.

שלח תגובה