הקנייתי שעשה לאלישע כאב ראש....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
gate5

Re: הקנייתי שעשה לאלישע כאב ראש....

שליחה על ידי gate5 »

sumsum כתב:מישהו 'מפמפם' לתקשורת על גובה התקציב
מישהו רוצה שהקהל יוזן בידיעות שהתקציב הוא אדיר 'הגדול בתולדות המועדון' גם אף אחד לא טרח להכחיש שהתקציב הוא תקציב שיא.
כל פרשן טורח לציין שאלונה הכניסה את היד לכיס והגיע גם לגרב
אז הבדיחה כאן על חשבון מי?
תקציב גבוה? ממש לא
תקציב נמוך? התשובה כנראה באמצע 14-15 מליון תקציב..
עם זה ב"ש שהיא ללא בסיס, לא יכולה להביא שחקנים איכותיים...מה שאותי מפתיע שמשום מה המועדון היה מוכן בזמנו לשלם על מהראן ראדי עלות שכר של 2.5 מליון שקלים והכסף הזה לא הושמש לחיזוק אחר והשחקן שאמור לבוא במקומו (אוסיאקו) הולך לעלות בסביבות 600 אלף שקלים ברוטו!
אז פומפם עניין התקציב הגבוה ולא הוכחש על ידי המועדון (עוזר למכור מנויים כנראה) ולקהל שוב יש צפיות..וכנראה עולם כמנהגו נוהג.
תגיד לי סומסום איזה זכות בכלל יש לך לבוא ולהגיד דברים רעים על ההנהלה ?
תראה חצי מהליגה לא יכולה לפתוח עונה!!!!!! עזוב להעמיד תקציב מינימאלי - לא יכולים להעמיד תקציב כדי להישאר בליגה!!!!!!
יש לך את אחד מ 5 התקציבים הגבוהים בליגה ויש לך הנהלה מאד מקצועית ( לא תמיד בצד המקצועי אלה בצד הניהולי ) .
איך יש לאנשים בכלל פרצוף לבוא ולהגיד דברים רעים שקשורים לתקציב וניהול? איך ?

אתה ועוד כל אלה שמלכלכים על אלונה צריכים זינו. מגיע לכם זינו. מגיע לכם מישהו שיבוא וינער אתכם כדי שבאמת תעריכו שנעשה כאן משהו שלא היה בהפ' באר שבע.

תתחילו לכבד ולהעריך כי זה לא יהיה לנצח!!!!! אתה וכל מי שמזלזל באלונה עוד תתגעגעו לימים של אלונה - תזכור את זה טוב מאד.

דרך אגב אין בעיה להביע דעה וגם להעביר ביקורת - אבל ראבק זה אותם אנשים וכל היום מחפשים בעיות ומחדלים ומה לא בסדר!!!! דחילאק - תשחררו כבר!

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא יכול שלא להסכים עם סומסום.
לראייה, לפני שנתיים מכבי ת״א התפארה בתקציב של 100 מליון שקל, (התקציב שהיה לפני התקציב הזה היה מלחתחילה יותר גבוהה מהתקציב שלנו בשנה שעברה) כאשר בתוך המאה מליון התבצעו כמה רכישות של מליונים יצחקי, עטר, מדוניאנין, ניבאלדו וזה לפני השכר שגם מוערך במאות אלפי דולרים והעלויות השונות שיותר יקרות במכבי כמו שימוש בבלומפילד ועוד. עכשיו בוא נאמר שלבאר שבע יש תקציב של 30 מליון שקל, העסקאות על השחקנים שהגיעו היו צריכים להיות מוערכות בקצת פחות משליש? לא זכור לי שבאר שבע שילמה 300-400 אלף דולר על העברה של שחקן מסויים, וגם לא זכור לי שיש לנו שחקן שמרוויח יותר מ130 אלף דולר. עוד בשיחרורו של שבחון ניתן היה לראות שהמגמה היא לא בדיוק להכניס את היד לכיס. רצינו שחקן והוא לא פה בגלל סכומים של 20-30 אלף דולר. למעשה המשתכר הגבוהה בקבוצה זה אלישע כנראה.
לאף אחד אין בעיה שהתקציב יהיה 20-22 מליון אבל שיגידו שכך הדבר, ברגע שיש דיבורים (שברור לכולם שמגיעים מסביבת ההנהלה) על תקציב של 30 מליון אז שיעמדו בזה ולא יפוצצו עסקאות על סכומים מגוחכים של 10 אלף דולר. אלא אם כן הסיבה לפיצוץ היא שאלישע בכלל לא סגור על אוסיאקו ובגלל זה אף אחד לא ״נלחם״ על כך..

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לי אישית אין בעיה עם ההשקעה של אלונה בקבוצה, אני מברך כל יום שהיא נמצאת במועדון.
אני רק חושב שהפמפום על גובה התקציב היה ספין ליצור באזז ולהגביר את מכירת המנויים המדשדשת בגלל הישגיה ה'לא קיימים' של הקבוצה!
והפמפום והספין הזה יוצרים צפיות מאוד גבוהות בקרב האוהדים דבר שיתפוצץ להם בפרצוף במצב של חוסר הצלחה שעלול להגיע (הקבוצה חסר מאוד שחקנים איכותיים ונאחזנו באוסיאקו כ'מוצא שלל רב' בגלל אותה אפרוריות/בינוניות שקיימת בקבוצה)
והו אז כבר זה יהיה מצב לא נעים, כי הקהל לא יאמין למועדון יותר וזה ה-אובדן הגדול.
הייתי מעדיף שיאמרו לנו...חברים אנחנו מחזיקים את המועדון מבלי באמת מטרה להסתכל לגדולות בעיניים, סטייל בני יהודה (הלוואי עלינו) ונתניה (דמות לחיקוי בלי בעלים) ובסדר, זו גם דרך לנהל מועדון, אבל חייבת שתהיה הוגנות ושקיפות מאיתנו מצופה לקנות מנויים ולעודד, את החלק שלהם הם צריכים למלא.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

העניין מאוד פשוט.
א - התקציב הוא לא 30 מיליון, כמו שהתקציב עונה שעברה לא היה 25 מיליון ולא מתקרב לכך. אני גם לא חושב שהמועדון צריך להכחיש כל שטות שעיתונאי רושם.
ב - אין עם זה שום בעיה, אלונה רכשה מותג בשם הפועל באר שבע, מעמידה את הקבוצה על הרגליים מבחינה ניהולית, חוקית (שזה לא דבר שצריך לזלזל בו לאור נסיון העבר שלנו) וכל שקל שהיא בוחרת להשקיע מקצועית הוא מבורך.

מה שכן, אני אחזור ואומר שעדיף 3 זרים בכסף שעושים שינוי מאשר 5 בזול.

סמל אישי של משתמש
red ultras

אף אחד לא מזלזל ולו לרגע בהשקעה הכספית של אלונה. רק שלדעתי המועדון כן צריך לפרסם את התקציב המקורי שלו. בשנה שעברה אלונה התארחה אצל פיני גרשון וטענה שהיא מביאה מהבית בכל עונה 8-9 מליון שקל ושתקציב המועדון הוא 25 מליון שקלים, נדמה לי שהיא קצת נהנת מהספינים האלו וכמו שסומסום אמר זה יוצר ציפיות אצל האוהדים וזו בועה שבסוף תתפוצץ לכולם. לא חושב שבכדורגל הישראלי צריך להעמיד תקציב של יותר מ18-20 מליון שקל כי זה ענף לא ריווחי ובכדי לשמור על יציבות אין טעם בפזרנות. מצד שני חשוב מאוד לתת לקהל האוהדים את האמת כמו שהיא. בנוגע לזרים אני מסכים עם המחשבה הזו רק שצריך לזכור שיש לך את סוארז שהוא איכותי, את אגידה שהוא איכותי ואת אנגובו שלדעתי הוא שחקן איכותי ואם יתגבר על הפציעה משנה שעברה הוא יהיה בורג משמעותי. ככה ש 3 זרים ״איכותיים״ יש לך. עכשיו מה תעשה עם עוד 2 משבצות של זר? לא תביא כי כבר יש לך 3 ? חסר לנו בלם וזה ידוע. השוק הישראלי לא שופע בשחקני הגנה טובים. כנל לגביי קשר יצירתי בהתקפה, אני פשוט חושב שמחפשים באיזורים הלא נכונים.. בדרום אמריקה יש עוד המון שחקנים ברמה של גלבאן לדוגמה שאפשר להביא בסכומים האלו של 120-200 אלף יורו וחבל שבמקום זה הולכים לחפש שוב לאיזורים הנידחים של אפריקה ומזרח אירופה, שם יש הרבה סוכנים ישראלים.. ואיפה שיש סוכנים ישראלים יש בעיקר קטעי יוטיוב ופלופים..

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

חכו לדו"ח של הרשות לבקרת תקציבים בסוף העונה ותדעו מה היה תקציב הקבוצה השנה.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

Amit M כתב:חכו לדו"ח של הרשות לבקרת תקציבים בסוף העונה ותדעו מה היה תקציב הקבוצה השנה.
הצחקת אותי. תקציבי המועדונים זה הסוד הכי שמור במזרח התיכון

E26

שליחה על ידי E26 »

ד"א איפה אלישע בכל הסיפור? אם הוא כל כך רוצה את השחקן אז אין לו מילה? אין לו סמכות?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ONmyOWN כתב:ד"א איפה אלישע בכל הסיפור? אם הוא כל כך רוצה את השחקן אז אין לו מילה? אין לו סמכות?
או שבאמת חשוב לו להביא חלוץ זר לקבוצה וטוב לו הסיטואציה... לא משנה מה יהיה על הנייר אני מרוצה.. נחכה ונראה מה יהיה העונה.

ועוד דבר "תקציב קבוצה לא צריך להיות יותר מ18-20 מליון" ואני שואל אותך למה מעניין אותך כמה היא תשקיע כל עוד היא יכולה?
כל דולר בתקציב זה ברכה ואם היא תשקיע 100 מליון ותשלם לברק יצחקי מתוכם 50 מליון זה לא יעניין אותי כל עוד הקבוצה בצמרת ובהתאם לתקציב, תפסיקו לנהל לה את הכסף וכמה שתשקיע יותר אני בעד... אני לא שמעתי את אוהדי מכבי תל אביב מתלוננים שיש תקציב גבוהה!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אלדר כתב:
זה לא יעניין אותי כל עוד הקבוצה בצמרת ובהתאם לתקציב, תפסיקו לנהל לה את הכסף וכמה שתשקיע יותר אני בעד...
מנצל מראש על האוף- טופיק אבל...
אם היינו בצמרת או קבוצת צמרת - אז ניחא.
הבעיה שבניגוד למכבי ת"א, לא רק היא לבדה משקיעה בהפועל באר שבע, אלא גם אנחנו תושבי העיר, גם אלו שהקבוצה לא מעניינת אותם.
אני אישית לא מכיר גוף שמנוהל בצורה פרטית, שמקבל כל כך הרבה כסף ודברים שווי כסף מתקציב העירייה, מבלי לתת דין וחשבון או מבלי שהמחירים שהוא מציע יהיו מפוקחים או מבוקרים.
בוא תגיד להפסיק לנהל לה את התקציב לנער שההורים שלו לא יכולים לשלם 3 ומשהו אלף שקל לשנה רק כדי שהוא ימשיך להתאמן במסגרת קבוצות הנוער במועדון ולכן נאלץ להיות מושעה מהאימונים.
יש לכל אחד מאיתנו זכות לומר לה מה שאנחנו רוצים ולהביע את דעתנו, בטח ובטח שכבר 5 שנים הקבוצה הזאת היא כשלון מקצועי שרק הולך ומחריף.
מילא היינו יכולים להתנחם בזה שלפחות שחקנים מקומיים מאיישים את ההרכב - אבל כשהכשלון הזה מגיע דווקא כשברוב הזמן יש רק באר שבעי בודד אחד בהרכב - זה כבר מרתיח.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

8red כתב: מנצל מראש על האוף- טופיק אבל...
אם היינו בצמרת או קבוצת צמרת - אז ניחא.
הבעיה שבניגוד למכבי ת"א, לא רק היא לבדה משקיעה בהפועל באר שבע, אלא גם אנחנו תושבי העיר, גם אלו שהקבוצה לא מעניינת אותם.
אני אישית לא מכיר גוף שמנוהל בצורה פרטית, שמקבל כל כך הרבה כסף ודברים שווי כסף מתקציב העירייה, מבלי לתת דין וחשבון או מבלי שהמחירים שהוא מציע יהיו מפוקחים או מבוקרים.
בוא תגיד להפסיק לנהל לה את התקציב לנער שההורים שלו לא יכולים לשלם 3 ומשהו אלף שקל לשנה רק כדי שהוא ימשיך להתאמן במסגרת קבוצות הנוער במועדון ולכן נאלץ להיות מושעה מהאימונים.
יש לכל אחד מאיתנו זכות לומר לה מה שאנחנו רוצים ולהביע את דעתנו, בטח ובטח שכבר 5 שנים הקבוצה הזאת היא כשלון מקצועי שרק הולך ומחריף.
מילא היינו יכולים להתנחם בזה שלפחות שחקנים מקומיים מאיישים את ההרכב - אבל כשהכשלון הזה מגיע דווקא כשברוב הזמן יש רק באר שבעי בודד אחד בהרכב - זה כבר מרתיח.
1. בגדול אתה צודק.
2. זה ממש לא קשור רק להפועל באר שבע. גם מכבי ת"א שהזכרת מקבלת כסף מהטוטו, התאחדות, זכויות שידור ועירייה. כל זה לא כספי ציבור? אין ספק שצריכה להיות יותר שקיפות ומעורבות. מקווים שועדת זליכה תעשה פריצת דרך בנושא הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

על פי ספורט 5 מסתבר שחודש המו"מ עם השחקן.
על פי ידיעות הנגב לעומת זאת אלונה הקפיאה את המו"מ בגלל התרגיל שפטריק אוסיאקו עשה להם, הכל כבר סוכם והשחקן ברגע האחרון לפניי שהוא היה אמור לטוס החליט לשפר את החוזה שלו, אחריי שכבר הגיעו לסיכום, ואלונה לא אהבה את ההתנהלות הזאת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red ultras

אלדר כתב:
ועוד דבר "תקציב קבוצה לא צריך להיות יותר מ18-20 מליון" ואני שואל אותך למה מעניין אותך כמה היא תשקיע כל עוד היא יכולה?
כל דולר בתקציב זה ברכה ואם היא תשקיע 100 מליון ותשלם לברק יצחקי מתוכם 50 מליון זה לא יעניין אותי כל עוד הקבוצה בצמרת ובהתאם לתקציב, תפסיקו לנהל לה את הכסף וכמה שתשקיע יותר אני בעד... אני לא שמעתי את אוהדי מכבי תל אביב מתלוננים שיש תקציב גבוהה!!
קבוצה בכדורגל הישראלי לא צריכה להעמיד תקציב של יותר מ18-20 מליון שקל (לדעתי)
א: כי 25 או 30 מליון לא מבטיחים הישגיות ותארים (גם לא 100 מליון).
ב: כי אלונה היא לא מיליארדרית וכבר ראינו מקרים של בעלים שהפסידו את הונם מהכדורגל, ואף גרוע מזה. (גידאמק, לוני הרציקוביץ, רובי שפירא ז״ל ועוד רבים) ואם אנחנו רוצים מועדון יציב אז רצוי שבעל הבית לא יאבד את נכסיו כל כך מהר.
תבין, אני לא אתלונן גם אם יהיה 200 מליון תקציב, אני רק אומר שתקציב שפוי בכדורגל שלנו הוא משהו לגיטימי כל עוד אתה לא עולה בכל שנה לשלב הבתים של ליגת האלופות אין טעם בהעמדת תקציבים אסטרונומים כי התוצאות בסוף העונה הם אותם תוצאות.

E26

שליחה על ידי E26 »

פרסה בעניין אוסיאוקו.
פורסם עכשיו בעמוד הרשמי של הפועל באר שבע בפייסבוק כי הקשר הקנייתי יגיע בתחילת השבוע הבא לבדיקות רפואיות כשלאחריהם יחתום על החוזה, זאת אחרי שהושג הסכם בין הצדדים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2554387" onclick="window.open(this.href);return false;

מה זה אומר לגבי קהת וסבע ? האם עכשיו אלישע עדיין מעוניין להחתים את שניהם או רק את אחד מהם ?

שלח תגובה