גיא לוי - תתפטר!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

Re: גיא לוי - תתפטר!

שליחה על ידי OMERREMO »

קשה לקיים דיון כשכולנו משערים ש... יוצאים מנקודת הנחה ש...
אם אף אחד מאיתנו לא יודע בוודאות דברים ו/או מקורב להנהלה אזי כולנו טוחנים מים...
אגב אפשר להטיל אשמה על אלונה כעומדת בראש הפירמידה אבל כמו בכל עסק/חברה ישנם עוד נושאי תפקידים שעליהם האחריות לכישלון/להצלחה...
אפשר למשל לשאול אם התבטאויותיו של גיא לוי נכונות והוא כן רצה את הזרים למה מיהרת/ לא בדקת קודם לכן? (כמובן רק אם הם יתבררו כסתם החתמות ואת זה נדע עוד חודש)
אפשר לשאול מדוע אסי רחמים(מנכ״ל) לא מצליח בשום משא ומתן?
אפשר לשאול מדוע הסקאוט(אם יש כזה בעל תפקיד) לא חיפש מאז אוקטובר? ואם אין כזה אז למה אין?
בקיצור... אם חלילה נרד האשמה לא תהיה יתומה או רק עם אמא (אלונה) יהיו לה עוד הרבה שותפים...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

OMERREMO כתב:קשה לקיים דיון כשכולנו משערים ש... יוצאים מנקודת הנחה ש...
אם אף אחד מאיתנו לא יודע בוודאות דברים ו/או מקורב להנהלה אזי כולנו טוחנים מים...
אגב אפשר להטיל אשמה על אלונה כעומדת בראש הפירמידה אבל כמו בכל עסק/חברה ישנם עוד נושאי תפקידים שעליהם האחריות לכישלון/להצלחה...
אפשר למשל לשאול אם התבטאויותיו של גיא לוי נכונות והוא כן רצה את הזרים למה מיהרת/ לא בדקת קודם לכן? (כמובן רק אם הם יתבררו כסתם החתמות ואת זה נדע עוד חודש)
אפשר לשאול מדוע אסי רחמים(מנכ״ל) לא מצליח בשום משא ומתן?
אפשר לשאול מדוע הסקאוט(אם יש כזה בעל תפקיד) לא חיפש מאז אוקטובר? ואם אין כזה אז למה אין?
בקיצור... אם חלילה נרד האשמה לא תהיה יתומה או רק עם אמא (אלונה) יהיו לה עוד הרבה שותפים...
מצד אחד השמועות דיברו על כך שלגיא לוי הקציבו 6 מיליון שקל לרכש, מהצד השני השמועות גם מדברות על כך שגיא לוי רצה שחקנים מסוימים והם לא הגיעו בגלל שהקבוצה לא הייתה מוכנה לשלם כסף (ולא כסף גדול מידי דרך אגב) לקבוצות.
אני באופן אישי לא רואה מצב שהקציבו לגיא לוי 6 מיליון שקל ומה שהוא בחר זה שלושה זרים צעירים, לא מוכרים ובעיקר זולים. אני באופן אישי מאמין לשמועות שכמו עם קלינגר בקיץ, גם הפעם גיא לוי רצה x וקיבל y.

אני נזהר מלקבוע עובדות בשטח ולכן אני אומר שיש לקחת הכל בערבון מוגבל.
עם זאת, מוזר לי מאוד שהקבוצה עברה משחקנים כמו חן עזרא, מוחמד גדיר ובריאן ברגוניו:
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1887864" onclick="window.open(this.href);return false;
לשחקנים כמו דיא סבע ורג'יליו הרמן סיידורף:
https://www.mako.co.il/Sports-footbal...7d5d431017.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

כולנו מקווים שגיא לוי יפגע בשחקנים שהוא הביא, אבל כרגע זה נראה שבקבוצה מהמרים. האם מדובר בהימור של גיא לוי או של אלונה, ההרגשה שלי היא שיש סיבה שגיא לוי עבר משמות כמו עזרא, גאדיר וברגוניו (אני שמעתי על לפחות עוד שני זרים איכותים שגיא לוי רצה ולא הגיעו) לשחקנים כמו סיידורף וסבע.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

ואולי??? אילו שמות שהסוכן זרק לתקשורת??
הרי די ברור שגאדיר היה הולך לסכנין מכמה סיבות
א. 5 דק' מהבית לעומת 4 שעות
ב. הוא מהמגזר

לגבי חן עזרא, אין שום ת'אנס שבעולם שנתניה תשחרר אותו לפני סוף העונה כי בלעדיו היא באמת תירד ליגה, והם מעדיפים לשמור את המכירה שלו לקיץ, שם הוא ימכר לאירופה יותר ריאלי יבוא בתור נדוניה של עטר.

אולי???? זה ההיצע שיש בשוק השחקנים?
שים לב שהשחקן הישראלי היחיד שהגיע מקבוצה לקבוצה בינואר היה תמיר כחלון והוא העדיף צמרת (וואלה צודק).
משה אוחיון שהיה אופציה סבירה העדיף לעשות טיול באירופה הקלאסית.

באמת תנו צ'אנס...
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלח תגובה