אם להיות אובייקטיבי, אז לאור המשחק הקבוצתי המזעזע בהגנה, ולאור החישוך האחורי החלש להחריד, בוודאי שלא מדובר באסון. קשה להאמין ששחקן אחד יכול לשפר הגנה גרועה + קישור אחורי מזעזע.
יחד עם זאת קשה להשתחרר מהתחושה שהיה פספוס מבחינת תרומתו לקבוצה, כי לפרקים פרגל הראה כדורגל חכם, ויש מצב שהוא היה תורם הרבה יותר משמשון ויובב בקישור האחורי.
שחרור פרגל- טוב או רע?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שחרור פרגל- טוב או רע?
1. בהגנה שיש לנו השנה, שמתחילה בקשרים באגף שלא עושים הגנה, שנמשכת ב2 קשרים אחורים שהם מתאימים מקסימום לקבוצה בליגה לאומית, ושמסתיימת ב2 מגינים חלשים ובלם בינוני ומטה (מורירה) שום בלם לא יכול לבוא לידי ביטוי מקסמילי.שי האדום כתב:
לא רק שאתה מגזים, אתה גם צריך לצאת מהבועה שאתה חי בה, בשיא הרצינות..
אתה מדבר כאילו עזורי שיחרר עכשיו מינימום את קנאברו, איזה אסון ואיזה נעליים בלם ששותף ל-34 שערים שהקבוצה ספגה אז הוא לא שחקן מעולה ובטח שעצם עזיבתו היא לא בגדר אסון.
אני חושב שפרגל היה הטוב בהגנה ביחד עם קאלה, אני חושב שפרגל לא רק עשה את התפקיד שלו אלא פעמים רבות סגר על חורים של שחקנים אחרים בהגנה.
לפרגל יש חסרונות, הוא כבר לא ילד והוא לא מהיר במיוחד. אבל יש לו המון יתרונות. ראיית משחק נפלאה, הרבה מאוד ניסיון ובעיקר המון איכויות הגנתיות. יודע לחלץ כדור נפלא, יוצא להניע כדור, יודע לצאת איתו קדימה, וכן, הוא גם נותן אקסטרה עם רגל שמשחררת בעיטות נפלאות ועם משחק ראש טוב מה שהופך אותו בכל מצב נייח לאיום מתמיד.
2. השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו האם אדלי, מורירה או קידר טובים יותר מפרגל?
3. השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו היא האם אייל שן ויוסי אופיר טובים יותר? אני חושב שגם בתור קשר אחורי פרגל טוב יותר מאופיר ושן.
4. עוד שאלה היא מדוע לדעתכם רמת גן התעקשה על פרגל ולא לקחה את אדלי או קידר או מורירה שפתח לאורך כל השנה בהגנה בתמורה לסוארז?
4. והשאלה הבאמת חשובה היא האם אתם מבינים שבוויתור על פרגל עזורי קובע עובדה בשטח והופך קשר אחורי מצוין - סוארז לבלם. זה לא הצליח עם גולרסה (שהוא בכלל מגן שמאלי), זה לא הצליח עם התפקוד של יוסי אופיר בבלומפילד כמגן ימני, זה לא הצליח עם התפקוד של פדידה ובלומישטיין בבלומפילד כקשרי אגף הגנתיים, למה שזה יצליח עכשיו? למה לקחת קשר אחורי טוב כמו סוארז ולהכריח אותו לשחק כבלם? למה לוותר על הבלם הטוב ביותר בסגל השנה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נו יפה עצם זה שאתה שואל את השאלות האלו מסביר את הכל.
חולית ההגנה השנה הראתה שלא משנה מי מוביל אותה היא תמיד בסופו של דבר תפשל, אז ככה שאני לא רואה הבדל בינו לבין שאר הבלמים.
עוד משהו מאיפה לך לדעת שסוארס הולך להיות בלם? תחכה בסבלנות...
חולית ההגנה השנה הראתה שלא משנה מי מוביל אותה היא תמיד בסופו של דבר תפשל, אז ככה שאני לא רואה הבדל בינו לבין שאר הבלמים.
עוד משהו מאיפה לך לדעת שסוארס הולך להיות בלם? תחכה בסבלנות...

משה, ההתעסקןת בקידר, אדלי, שן ואופיר לא רלוונטית.
הוא שיחרר את פרגל בגלל שהיה צריך לשחרר זר, כדי לפנות מקום לחלוץ זר.
אם הוא לא היה צריך לפנות מקום הוא לא היה משחרר גם את פרגל.
הדילמה היא בין דנילו לבים פרגל, כמו שאתה יודע אני מאוד אוהב ומחזיק מפרגל ובתחילת העונה ציפיתי ממנו להיות הבלם הטוב בליגה.
בפועל הסתכלתי טוב במשחקים בעין אובייקטיבית ולמרבה ההפתעה גיליתי שבמשחקים שהוא שיחק עם דנילו דווקא הוא זה שעשה את רוב החורים.
לצערי שחרור פרגל היה צעד נכון ומתבקש.
הוא שיחרר את פרגל בגלל שהיה צריך לשחרר זר, כדי לפנות מקום לחלוץ זר.
אם הוא לא היה צריך לפנות מקום הוא לא היה משחרר גם את פרגל.
הדילמה היא בין דנילו לבים פרגל, כמו שאתה יודע אני מאוד אוהב ומחזיק מפרגל ובתחילת העונה ציפיתי ממנו להיות הבלם הטוב בליגה.
בפועל הסתכלתי טוב במשחקים בעין אובייקטיבית ולמרבה ההפתעה גיליתי שבמשחקים שהוא שיחק עם דנילו דווקא הוא זה שעשה את רוב החורים.
לצערי שחרור פרגל היה צעד נכון ומתבקש.
רק אהבה תנצח...
מזה משנה פרגל או מורירה? גם ככה מי שלא היה עוזב עכשיו היה עוזב בקיץ... אז פרגל עכשיו ומורירה בקיץ ואם היו מביאים להם את מורירה אז פרגל היה עוזב בקיץ...