מח' 27 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, יום ש' 18.4 , 20:30 , טרנר
- Itay
- Title: CrazyRed
Re: מח' 27 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, יום ש' 18.4 , 20:30 , טרנר
0 היגיון בלהגביל את הדרום שלא ראה רבע טיל מאז הפסקת האש, נקווה שההחלטה השערורייתית הזו תבוטל עד המשחק.
בשני המפגשים מול פ״ת פגשנו בדיוק אותו דבר, קבוצה שמלבד מעברים מהירים אין לה יותר מדי מה למכור, אם נדע ללחוץ אותם גבוה כמו בבלומפילד זה יחנוק אותם לחלוטין, נקווה שהפעם זה ייגמר עם 3 נקודות, אסור לנו להפיל יותר בטרנר.
בשני המפגשים מול פ״ת פגשנו בדיוק אותו דבר, קבוצה שמלבד מעברים מהירים אין לה יותר מדי מה למכור, אם נדע ללחוץ אותם גבוה כמו בבלומפילד זה יחנוק אותם לחלוטין, נקווה שהפעם זה ייגמר עם 3 נקודות, אסור לנו להפיל יותר בטרנר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש שבוע בין המשחקים, פשוט לנסות להימנע מצהוב או לעלות עם אליאל פרץ כקשר אחורי
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- שיש
- Title: קרייזי-רד
שומר מבחינת צהוב ולא מבחינת עומסדר אדום בנשמה כתב: ↑15 אפריל 2026, 20:42יש שבוע בין המשחקים, פשוט לנסות להימנע מצהוב או לעלות עם אליאל פרץ כקשר אחורי
- MikiRed
- MikiRed
- dor69
- שיש
אם נשחק כמו נגד מכבי מבחינת המחויבות וניהיה חדים בהתקפה זה יכול להיגמר מהר במידה וזה לא יקרה נצטרך לעשות התאמות ולשחק בצורה בוגרת כדי לא להיות חשופים, גם לשמור על יתרון מינימלי זה חשובז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑15 אפריל 2026, 18:09הקבוצה היחידה שלא ניצחנו העונה, ויש סיבה, המאצ' אפ מולם בעייתי לנו.
גם במשחק בפתח תקווה וגם במשחק בטרנר, הם לא גנבו נקודה, אלא לקחו אותה בזכות, ולפרקים גם היו טובים יותר והיו יכולים לנצח.
הם בנויים בצורה מושלמת לחסרונות שלנו. יש להם בלם שיודע להניע כדור ולשלוח חצים ארוכים למעלה ששוברים את הלחץ שלנו (רוטמן), קיצונים מהירים שעושים בעיות למגינים שלנו (טאבי במשחק הראשון שהגול הגיע מכדור אליו לאגף, דיארה שהחליף את טאבי והתחיל את השער בטרנר, והיה לבד פעם נוספת ובמקום למצוא שחקן לבד ברחבה חצי מסר חצי בעט לאליאסי ואחרי זה גם החטיא אחד על אחד עם אליאסי, כשבצד השני יש את סונגה, עוד קיצוני מהיר שעשה לנו בעיות במשחק הראשון), חלוץ מטרה שיודע להיות קיר וכתובת לכדורים הארוכים (קוסטה), ושחקן שיודע להצטרף ולבוא מאחור (רועי דוד, יונתן דהן).
דיברנו לפני המשחק השני בטרנר, שסגנון המשחק הרגיל שלנו יתקשה מולם, כי בכל פעם שאנחנו לוחצים הם שולחים כדורים למעלה, ואם הם חוטפים כדור אז ישר טסים למתפרצת או התקפת מעבר כמו שעשו בגול שלהם באיבוד של אחמד.
יכול להיות שאחרי מכבי הכושר של קינגס ביחד עם ההתלהבות מחזרת הקהל והלחץ הגבוה יצליחו לייצר שער מהיר ואז עוד שערים ולגמור את המשחק מוקדם. מצד שני, חייבת להיות לנו תוכנית חלופית וחייבים לבצע התאמות כי עומר פרץ יודע מצוין מה החסרונות שלנו וגם יש לו את הכלים כדי שוב לנצל אותם ולכן הפעם אנחנו חייבים לדעת להיערך ולהגיב לזה טוב יותר מבשני המשחקים הקודמים.
- yedidel
תבדקו במייל רק שם הכרטיס הגיע
- סימיוני
מבאס אותי מאוד מאוד שלא נהיה במשחק. מקווה שההנחיות ישתנו בכל זאת.
עולה למשחק הזה עם אותו הרכב , רק בלי גנאח שלא יודע לרוץ אחרי שחקני האגף המהירים של הפועל פ"ת. במשחק כזה מעדיף את רועי לוי או אחמד. מקווה שנראה משהו מכנעאן. שולח את ונטורה מחר לפסיכולוג שיעבוד איתו על איך משלבים משחק פיזי עם שקט נפשי והימנעות מצהוב.
עולה למשחק הזה עם אותו הרכב , רק בלי גנאח שלא יודע לרוץ אחרי שחקני האגף המהירים של הפועל פ"ת. במשחק כזה מעדיף את רועי לוי או אחמד. מקווה שנראה משהו מכנעאן. שולח את ונטורה מחר לפסיכולוג שיעבוד איתו על איך משלבים משחק פיזי עם שקט נפשי והימנעות מצהוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- 4 לב אדום
תהיו אופטימיים - עכשיו הגיע לי מייל עם זכייה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- 4 לב אדום
מצד הפועל פ"ת :
סונגה (שבר בגולגולת) ונידם (קרע בהמסטרינג) גמרו את העונה וייעדרו מהמשחק בשבת.
סונגה (שבר בגולגולת) ונידם (קרע בהמסטרינג) גמרו את העונה וייעדרו מהמשחק בשבת.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Itay
רן קוזוך:
״אסור לנו למצמץ מול הפועל פתח תקווה. ברגע שאתה ממצמץ מולם, הם יכולים למצוא את הדרך להכות אותך. הם לקחו לנו ארבע נקודות יקרות העונה ואנחנו צריכים למצוא את הדרך גם התקפית וגם הגנתית כדי להתמודד איתם. אני חושב שיש לנו את הדרך אבל אנחנו צריכים לדעת ליישם אותה״
״מילת המפתח היא גישה. זה מה שיהיה חשוב עד סוף העונה. הגישה שלנו מהיום ועד המשחק האחרון היא הכי חשובה עבורנו והיא זו שתקבע לאן אנחנו הולכים״
״אנחנו מרגישים טוב ברוך השם אחרי מכבי ת״א, האנרגיות והאמונה חזרה למרות שאני האמנתי בהם כל הזמן. אנחנו לא מתעסקים בלשלוח מסר, אותנו מעניין מה אנחנו עושים, היו לנו משחקים שלא שיחקנו טוב ומול מכבי היה משחק מצויין, מכל משחק יש דברים טובים שאנחנו לוקחים ורוצים לשפר ויש גם רגעים פחות טובים שאנחנו שמים עליהם דגש״
״היו לי שיחות על אמונה עם השחקנים כי היה איזשהו נרטיב כללי שאנחנו לא מספיק טובים או חסרים שחקנים מסויימים, בהסתכלות שלי החבר׳ה האלה שמו את הפועל ב״ש במקום ראשון ובגמר גביע, אני חושב שהניצחון מול מכבי נתן להם את היכולת להבין כמה טובים הם יכולים להיות וכמה הם צריכים להאמין בעצמם ועם זאת חשוב שגם נזכור מה הדברים שמביאים אותנו להיות שם״
״מיגל ואופיר ייעדרו, מיגל לא סיים את העונה ועוד נצטרך אותו בהמשך בליגה ובגמר גביע״
״אנחנו לא מתעסקים בלו״ז משחקים ולא יודעים איך המשחקי חוץ ישפיעו, נגיע למשחק הקרוב ואחרי זה נעשה חישובים״
״אני מרוצה מאבו רומי וג׳אבון שהצטרפו אלינו, אני גם שמח שיש לנו שחקנים בסגל כמו יוני שחזר לכשירות מלאה ומסייע לנו.
וגם שחקנים כמו אליאס ורועי לוי שתורמים ועוד יתרמו לנו״
״אני לא יכול כרגע לעדכן האם דן יחזור אלינו העונה, הלוואי וזה יקרה זה נמצא כרגע אצל הרופאים אבל בסוף מי שמחליט זה הקב״ה״
״אסור לנו למצמץ מול הפועל פתח תקווה. ברגע שאתה ממצמץ מולם, הם יכולים למצוא את הדרך להכות אותך. הם לקחו לנו ארבע נקודות יקרות העונה ואנחנו צריכים למצוא את הדרך גם התקפית וגם הגנתית כדי להתמודד איתם. אני חושב שיש לנו את הדרך אבל אנחנו צריכים לדעת ליישם אותה״
״מילת המפתח היא גישה. זה מה שיהיה חשוב עד סוף העונה. הגישה שלנו מהיום ועד המשחק האחרון היא הכי חשובה עבורנו והיא זו שתקבע לאן אנחנו הולכים״
״אנחנו מרגישים טוב ברוך השם אחרי מכבי ת״א, האנרגיות והאמונה חזרה למרות שאני האמנתי בהם כל הזמן. אנחנו לא מתעסקים בלשלוח מסר, אותנו מעניין מה אנחנו עושים, היו לנו משחקים שלא שיחקנו טוב ומול מכבי היה משחק מצויין, מכל משחק יש דברים טובים שאנחנו לוקחים ורוצים לשפר ויש גם רגעים פחות טובים שאנחנו שמים עליהם דגש״
״היו לי שיחות על אמונה עם השחקנים כי היה איזשהו נרטיב כללי שאנחנו לא מספיק טובים או חסרים שחקנים מסויימים, בהסתכלות שלי החבר׳ה האלה שמו את הפועל ב״ש במקום ראשון ובגמר גביע, אני חושב שהניצחון מול מכבי נתן להם את היכולת להבין כמה טובים הם יכולים להיות וכמה הם צריכים להאמין בעצמם ועם זאת חשוב שגם נזכור מה הדברים שמביאים אותנו להיות שם״
״מיגל ואופיר ייעדרו, מיגל לא סיים את העונה ועוד נצטרך אותו בהמשך בליגה ובגמר גביע״
״אנחנו לא מתעסקים בלו״ז משחקים ולא יודעים איך המשחקי חוץ ישפיעו, נגיע למשחק הקרוב ואחרי זה נעשה חישובים״
״אני מרוצה מאבו רומי וג׳אבון שהצטרפו אלינו, אני גם שמח שיש לנו שחקנים בסגל כמו יוני שחזר לכשירות מלאה ומסייע לנו.
וגם שחקנים כמו אליאס ורועי לוי שתורמים ועוד יתרמו לנו״
״אני לא יכול כרגע לעדכן האם דן יחזור אלינו העונה, הלוואי וזה יקרה זה נמצא כרגע אצל הרופאים אבל בסוף מי שמחליט זה הקב״ה״
- Melikson24
רועי לוי איסט גאנח(
)
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן דיופ לופז
אליאסי
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן דיופ לופז
אליאסי
- הראל
- Title: אין
מחצות הפסקת אש גם בלבנון, אז אולי יסירו את המגבלה ויהיה טרנר מלא ?