רשמית: גיא לוי עוזב, אלונה ממשיכה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: רשמית: גיא לוי עוזב, אלונה ממשיכה

שליחה על ידי ניב »

זה שי ! כתב:הקטגוריה שלי להבאת מאמן שאני רוצה היא

אייל ברקוביץ 1 למרות שעדין לא אימן בשום מקום הרוח שלו והקשרים שלו יכלו להביא לפה גם שחקנים טובים וגם אווירה של וינריות מאמן שיראה לשחקנים איך לא מפסיקים לרוץ לשנייה
יצחק שום 2 מאמן שהביא אלפויות גם בארץ וגם ביון מאמן מוערך מאוד בארץ שקט רגוע שעושה את העבודה שלו אוהב כדורגל התקפי
3 המועמדים הממש נחותים שלא ממש ההיתי רוצה לראות כמו ניצם שירזי אלי אוחנה ועוד...

זה שי!
איך אתה בכלל משווה את שומי לברברי הזה?
הקשרים היחידים שלו הביאו לפה את מרקו בלבול.
בשביל להיות מאמן צריך להיות יותר משחקן טוב עם פה ג'ורה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:הקטגוריה שלי להבאת מאמן שאני רוצה היא

אייל ברקוביץ 1 למרות שעדין לא אימן בשום מקום הרוח שלו והקשרים שלו יכלו להביא לפה גם שחקנים טובים וגם אווירה של וינריות מאמן שיראה לשחקנים איך לא מפסיקים לרוץ לשנייה
יצחק שום 2 מאמן שהביא אלפויות גם בארץ וגם ביון מאמן מוערך מאוד בארץ שקט רגוע שעושה את העבודה שלו אוהב כדורגל התקפי
3 המועמדים הממש נחותים שלא ממש ההיתי רוצה לראות כמו ניצם שירזי אלי אוחנה ועוד...

זה שי!
ברקוביץ' ?! שהקבוצה הכי גדולה שהוא אימן היא הילדים של נשר. ככה לזרוק אותו ישר לליגת העל ? בחיים לא.

הכי אני רוצה את ראובן עטר, אם לא הוא אז יצחק שום. אם לא שניהם, תמצאו מישהו נורמלי (לא קלינגר/שירזי). אם גם זה לא, אנחנו בצרות.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

bs war כתב:
ברקוביץ' ?! שהקבוצה הכי גדולה שהוא אימן היא הילדים של נשר. ככה לזרוק אותו ישר לליגת העל ? בחיים לא.

הכי אני רוצה את ראובן עטר, אם לא הוא אז יצחק שום. אם לא שניהם, תמצאו מישהו נורמלי (לא קלינגר/שירזי). אם גם זה לא, אנחנו בצרות.
אני מאמין שזה יסגר בין עטר קלינגר ושום.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ניב כתב:
איך אתה בכלל משווה את שומי לברברי הזה?
הקשרים היחידים שלו הביאו לפה את מרקו בלבול.
בשביל להיות מאמן צריך להיות יותר משחקן טוב עם פה ג'ורה.

תאמין לי שמה שהוא למד באנגליה ממאמנים כמו קווין קיגן אף מאמן בארץ לא ילמד
אי אפשר להשוות מה אתה חושב שעם ברקוביץ יבוא לפה אתה חושב שהשחקנים שלך יעשו שוכנה הוא יקרע אותם
יביא לפה אווירה שונה יביא וינריות יביא כדורגל התקפי וזה מה שב"ש צריכה
מה גם שהוא משוגע ואל תגיד שהקהל שלנו לא כי כולם משוגעים אצלנו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

זה שי ! כתב:

אי אפשר להשוות מה אתה חושב שעם ברקוביץ יבוא לפה אתה חושב שהשחקנים שלך יעשו שוכנה הוא יקרע אותם
זה שי !

למד לריב איתם אולי...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:

זה שי !
שי בשביל להגיע לצמרת הכדורגל הישראלי עם כדורגל התקפי צריך קבוצה מאומנת עם אופי, שחקנים יצירתיים והגנה טובה. צריכים להיות משהו בסגנון ברצלונה הישראלית. ואנחנו ממש לא כאלה.
צריך לא לצאת מפרופורציות, לשחק כדורגל מאוזן, לא תמיד התקפה התקפה התקפה. צריך כדורגל חכם וטקטי, כמו באנגליה (כן, לא כמו ברצלונה). שים לב שכל הקבוצות הטובות בעולם (חוץ מבארסה) הן קבוצות שמשחקות כדורגל לכאן ולכאן, כדורגל מאוזן בלי נטייה מסוימת להתקפה או הגנה.

סמל אישי של משתמש
five

שליחה על ידי five »

יצחק שום או ניצן שירזי. שני השמות שהכי קרובים והכי מתאימים לב"ש. שני מאמנים התקפיים תקשורתיים עם כדורגל "שמח".

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

טוב.

אז בעמדת המאמן כבר צפויה לנו עונת מלפפונים חמה ומרתקת. אני יודע שכרגע הדברים רחוקים מאוד מהמציאות אבל המאמן שהייתי רוצה לראות פה יותר מכולם זה ראובן עטר. עזבו מאמן. ב-נ-א-ד-ם! לא מכיר אותו אישית אבל הרבה אוהבים לעבוד איתו, רק שבחים והילולים מרעיפים עליו.

הרבה אנשים לא טועים.
יש אנשים שפשוט קשה להגיד עליהם משהו שלילי. ראובן הוא אחד מהם.

אבל אני מניח שהאמזונס יגיע לתחום באר שבע עד שהוא ידרך כאן. :מתגלגל מצחוק: :מתגלגל מצחוק:

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ניב מקסימום אלונה תבעט לו בפרצוף חחחחח
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תודה על הכל!
על זה שעמדת על שלך גם בימים קשים וסגריריים!
על זה שהגדרת לכאלו שקוראים לעצמם אוהדים וחשים עצמם כאילו הם מינימום בעלי הקבוצה או נשיאי הכבוד (עוד מילה שבין המשמעות שלה לבין אותם אנשים אין כלום) - איפה עובר הקו האדום שבו אסור להם להתערב, גם אם לא עשית את זה בדרך האלגנטית ביותר!

לצערי, יש כאלו שלא ממש מעריכים את המסע המפרך הזה שעברנו יחד השנה - אבל עזוב, הם יצעקו ויקללו כמעט כל מאמן שינחת פה (לא שאני רואה הרבה כאלו שהם יותר טובים ממך עומדים אצל אלונה בתור). גם אם תבוא לפה כמאמן של קבוצה יריבה, לצערי תספוג עלבונות וקללות מאותם עלובי נפש (ואתה יכול לשאול את האחרון שהביא לפה תואר משמעותי).
אבל כדאי שתמיד תזכור שיש פה גם עוד הרבה אנשים שיודעים בדיוק שהתאמת העונה לקבוצה, כמו כפפה ליד. יודעים ומבינים לאן ניסית להוביל את הקבוצה ומה החזון שלאורו רצית להצעיד את הקבוצה.
אנשים שתמיד ישמרו לך פינה חמה בלב כמי שהחזיר אותנו בעידן המודרני של הפועל ב"ש אל מקומנו הטבעי, אל הארץ המובטחת...
על כל אלה - תודה גיא לוי ובהצלחה!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

אריק כתב:שיהיה לו בהצלחה. עשה הרבה דברים יפים לצד כמה טעויות שאינן קשורות בצד המקצועי.
בכל אופן רצוי להחתים מאמן בתקופה הקרובה ולהתחיל בהכנות לעונה הבאה שם זו אופרה אחרת
וכצעד ראשון צריך למצוא חוליית הגנה כמעט חדשה.
אני לא הייתי אומר כמעט חדשה אלא חדשה לגמרי...

חשוב מאוד להחתים מאמן עוד השבוע בכדי לא לאבד זמן יקר יהיה בפגרה הרבה מלפפונים חמים
שהייתי רוצה לראות חלק מהם מגיעים אלינו.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

Eran1 כתב:
אני לא הייתי אומר כמעט חדשה אלא חדשה לגמרי...

חשוב מאוד להחתים מאמן עוד השבוע בכדי לא לאבד זמן יקר יהיה בפגרה הרבה מלפפונים חמים
שהייתי רוצה לראות חלק מהם מגיעים אלינו.
אל תשכח שאתה צריך בלמים גם כאופציות מהספסל אז הייתי משאיר את נדב קידר וזורק את כל השאר.
גם פדלון יכול להישאר אלא אם כן יביאו את רוני גפני, מעבר לזה אין מגנים שמאליים ראויים אחרים שיבואו לפה, פדלון לגמריי בסדר.

אבל בעיקרון כן..כל ההגנה הביתה...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:גם אם תבוא לפה כמאמן של קבוצה יריבה, לצערי תספוג עלבונות וקללות מאותם עלובי נפש (ואתה יכול לשאול את האחרון שהביא לפה תואר משמעותי).
!

כן וגם בנה את אותה קבוצה עלובה שירדה ליגה ... בפעם האחרונה תקן אותי עם אני טועה הבריח את הקהל הגדול של הפועל ב"ש שיחק בצורה מגעילה הקהל לא סתם שנא אותו
הרי אתם אומרים עם ניצחונות הקהל תמיד אוהב אז איך זה שאת גוטמן אף אחד לא אהב חוץ מכמה מצחיקים משער 5 !
גוטמן לא יודע לבנות קבוצה לשנים כמו גם גיא לוי הם מאמנים שבאים לשנה גג שנתים והולכים עם לא מביאים להם את מה שהם רוצים הם מאמנים שיודעים לאמן רק עם יש שחקנים טובים
עם הסגל של ב"ש השנה ועם התקציב הגדול והקהל הגדול ההינו צריכים לעלות ליגה לפני 4 5 מחזורים לפחות !
למרות הכל תודה לגיא אבל אני לא מצטער שהוא עוזב
הקהל של ב"ש לא עיוור הקהל של ב"ש הוא הלקוח והלקוח תמיד צודק
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: ברקת ממשיכה גיא לוי לא ..!

שליחה על ידי אדומה דרומית »

bs war כתב:
"שמעתי את גיא וחשבתי שזו אני שמדברת"

זה מה שאלונה אמרה בתחילת העונה, משהו כזה. הם כל הזמן דיברו על כך שהם מבינים אחד את השני ושהמטרות שלהם משותפות.
פתאום הבדלי גישה?

כמו שבמהלך העונה הוא ידע עליות ומורדות עם האוהדים, כמו שהשחקנים ידעו עליות ומורדות במהלך העונה, מה לעשות? דברים משתנים.
והציטוט שלך כבר לא רלוונטי היום. הכבוד ההדדי נשאר, הקוו המקצועי לא. קורה.
מותר לאנשים לשנות את דעתם, גם לגיא וגם לאלונה.

שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך גיא, תודה על עונה מעניינת ועל עליית הליגה.
עלה והצלח

אלונה תמצא מחליף ראוי ויהיה בסדר !

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ברקת ממשיכה גיא לוי לא ..!

שליחה על ידי bs war »

אדומה דרומית כתב:
אלונה תמצא מחליף ראוי ויהיה בסדר !
מקווה מאוד, כי בינתיים חוץ מראובן עטר ויצחק שום אני לא מצליח לחשוב על מישהו ראוי.

שלח תגובה