רותם חטואל חתם
Re: רותם חטואל חתם
לא אוהב שמחתימים שחקנים בלי לשחרר אחרים. זה לא שהבאנו איזה תותח עם קבלות.
כל המאמצים צריכים להיות באיך משחררים את ספורי לפני שמוסיפים עוד פוטנציאל לממורמרים שלא רואים דקות.
כל המאמצים צריכים להיות באיך משחררים את ספורי לפני שמוסיפים עוד פוטנציאל לממורמרים שלא רואים דקות.
בהצלחה.
אסקיאס צריך להשאלה, כנראה גם חטואל למרות שאפשר להביא לו צ'אנס עד ינואר להראות אם הוא ברמה. את גל לוי הייתי משחרר.
אסקיאס צריך להשאלה, כנראה גם חטואל למרות שאפשר להביא לו צ'אנס עד ינואר להראות אם הוא ברמה. את גל לוי הייתי משחרר.
- ForeverRed
קצת נשבר לי מהשמות האלה.
שיתחילו להביא רכש שהולם את הפועל באר שבע.
בהצלחה. אפשר רק להרוויח מהחתמה כזו.
איזה ישראלי לדוגמה?ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 14:28קצת נשבר לי מהשמות האלה.
תזכור שמבחינת תקציב יש לך 200 אלף דולר פנויים לקשר אחורי זר וזהו פחות או יותר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא הייתי מטפח יותר מידי תקוות. חוץ מהחלוץ, כנראה שנראה קשר אחורי זר וזהו.ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 14:28קצת נשבר לי מהשמות האלה.
אולי אולי לקראת סוף החלון עוד זר "שישי"
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מנכ"ל הפועל ב"ש אסי רחמים, "אנחנו יודעים שמה שיש לנו כרגע, גם בעקבות שחרורם של בן שהר, נייג'ל האסלביינק ואחרים, מצריך חיזוק. הליך ההתייעלות לא הסתיים, אנחנו צריכים להתחזק כדי להמשיך להיאבק בצמרת."ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 15:34קצת לא מסתדר תקציב של 35-40 מיליון עם קבוצת הנוער המחוזקת שהעמידו כאן.
אין לי יותר מדי תקוות, רק שיספרו לנו את האמת.
"אלא שהמצוי הוא שקשה יותר להביא שחקנים זרים לישראל כי היא נחשבת למדינה אדומה. חלק מהליגות עדיין משוחקות ומסתיימות עם גמרי גביע. גם בהיבט הזה החלון התארך עד 12 באוקטובר. כך נוצר מצב שעכשיו זו רק תחילתו של חלון ההעברות".
""בעידן של היום נדרשת יותר אחריות. אם בעבר יכולת לעשות טעויות ולתקן, היום אין את הפריבילגיה הזו".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לך תבדיל בין רצון לחטואל. קצת דומים לא?
לויטה, דדיה, צדק, ויטור, ביטון, טאהא, גולדברג, קבהא, קלטינס, יוספי, סבג, זוסואה, אקולטסה, וארן, סולליך וגאנם זה 16 שחקנים, כמעט סגל שלם, בלי שום שחקן נוער.ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 15:34קצת לא מסתדר תקציב של 35-40 מיליון עם קבוצת הנוער המחוזקת שהעמידו כאן.
+ 3 זרים חדשים שיגיעו
אגב, אם הברירה היא סגל קצר יחסית ובריא יחד עם השקעה בנוער או סגל ארוך ומעט חזק יותר אני הולך על האופציה הראשונה בלי לחשוב בכלל. תסתכלו כמה אופציות הנוער מייצר בחודשים האחרונים (ואין לי ספק שבלי ההשקעה והספרדים לא היינו זוכים לראות את זה)
בלי לדעת את כל המספרים, ובלי ספקולציות יוצאות דופן נעשה חישוב מהיר...ForeverRed כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 15:34קצת לא מסתדר תקציב של 35-40 מיליון עם קבוצת הנוער המחוזקת שהעמידו כאן.
כמובן, ללא קשר 35-40 מיליון לא הכל שכר שחקנים אולי אולי 25.
אז 3 הזרים שעש לך היום זה באזור 4 מיליון שקל עלות.
עוד 2-3 זרים יגיעו ל2 מיליון בערך.
ישראלים "בכירים", צדק, טאהה, קבהה, וארן, גאנם, קלטינס וסלליך. בערך 9 מיליון עלות מעסיק.
לויטה, דדיה, ביטון, גולדברג, יוספי, סבג עוד בערך 4 מיליון עלות מעסיק.
צעירים נגיד עוד מיליון וחצי.
הגעת בערך ל 20
רק אהבה תנצח...
- simply-red
אפשר קצת פרטים על החטואל שמיל הזה?
מישהו ראה אותו משחק ביותר ממשחק אחד?
חחחח חזק החטואל שמילsimply-red כתב: ↑10 אוגוסט 2020, 19:30אפשר קצת פרטים על החטואל שמיל הזה?