טקס זיכרון משותף עם משפחות הטרוריסטים
Re: טקס זיכרון משותף עם משפחות הטרוריסטים
טקס מיותר לגמרי.
- ForeverRed
אני כבר לא מופתע מכלום במדינה הזאת.
אשמור לעצמי את המחשבות שלי על הבושה הזאת.
אשמור לעצמי את המחשבות שלי על הבושה הזאת.
*מדבר כרגע רק על הצד הישראלי, לא מספיק מכיר את המוזמנים מהצד הפלסטיני ואת זהות ונסיבות מותם של ההרוגים הפלסטיניים*
רק רוצה להזכיר שמדובר במשפחות שכולות, שאיבדו את יקיריהן בדיוק כמו רבים מאיתנו כאן, ובחרו לציין את היום הזה בדרך משלהן.
אפשר לא לאהוב או לא להתחבר, אבל לקלל אותן ולהפגין נגדן ביום כזה זה פשוט מזעזע בעיניי, חוסר כבוד וביזוי השכול הפרטי שלהן.
אין לאף אחד זכות לשפוט את הדרך שבה בחרו להנציח את יקיריהן.
רק רוצה להזכיר שמדובר במשפחות שכולות, שאיבדו את יקיריהן בדיוק כמו רבים מאיתנו כאן, ובחרו לציין את היום הזה בדרך משלהן.
אפשר לא לאהוב או לא להתחבר, אבל לקלל אותן ולהפגין נגדן ביום כזה זה פשוט מזעזע בעיניי, חוסר כבוד וביזוי השכול הפרטי שלהן.
מדויק.bs war כתב:*מדבר כרגע רק על הצד הישראלי, לא מספיק מכיר את המוזמנים מהצד הפלסטיני ואת זהות ונסיבות מותם של ההרוגים הפלסטיניים*
בטח כשמדובר באירוע פרטי, אף אחד לא מכריח מישהו לקחת בו חלק.
באם מדובר בהנצחת אנשים שפגעו בישראלים בצורה כזו או אחרת, בשטח ישראל, כן יש טעם לפגם, ויש גם לאסור על כך בחוק לדעתי.
לא מכיר את הנושא כ"כ טוב אז הערותי הן באופן כללי לחלוטין, אבל אין מקום להנציח אנשים שפגעו בישראלים על שטח ישראל, והכבוד שאני רוכש למשפחות שכולות לא רלוונטי כלל וכלל לדיון.
אם חבורה של ישראלים שכולים היו בוחרים להנציח את זכרו של היטלר, זו גם הייתה זכותם?
לא מכיר את הנושא כ"כ טוב אז הערותי הן באופן כללי לחלוטין, אבל אין מקום להנציח אנשים שפגעו בישראלים על שטח ישראל, והכבוד שאני רוכש למשפחות שכולות לא רלוונטי כלל וכלל לדיון.
אם חבורה של ישראלים שכולים היו בוחרים להנציח את זכרו של היטלר, זו גם הייתה זכותם?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אצלי לפחות מזמן הבשילה התובנה שאם היטלר היה ערבי השמאל ההזוי היה עושה את זה ואולי אפילו מעבר לזה...nir767676 כתב:אם חבורה של ישראלים שכולים היו בוחרים להנציח את זכרו של היטלר, זו גם הייתה זכותם?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1nir767676 כתב:באם מדובר בהנצחת אנשים שפגעו בישראלים בצורה כזו או אחרת, בשטח ישראל, כן יש טעם לפגם, ויש גם לאסור על כך בחוק לדעתי.
להנציח מחבלים ביום הזיכרון? האירוע הבזוי הזה הוא אירוע פוליטי שכל מטרתו הוא יריקה בפנים של השכול וביזוי היום הזה. זה דבר שאנחנו צריכים לשים לו סוף
- אורי אדום בנשמה
הדרך שלהם מסוכנת ומקוממת. וברגע שהם נותנים פומביות לעניין, אז גם הפידבקים הם פועל יוצא בלתי נמנע.bs war כתב:*מדבר כרגע רק על הצד הישראלי, לא מספיק מכיר את המוזמנים מהצד הפלסטיני ואת זהות ונסיבות מותם של ההרוגים הפלסטיניים*
ואגב... שאלת תם - האם גם ברוך גולדשטיין ונתן זאדה הונצחו בטקס ההוא?

הדרך שלהם היא שלהם. אף אחד לא חייב להשתתף. "מסוכנת" היא בטח לא.אורי אדום בנשמה כתב:
הדרך שלהם מסוכנת ומקוממת. וברגע שהם נותנים פומביות לעניין, אז גם הפידבקים הם פועל יוצא בלתי נמנע.
ואגב... שאלת תם - האם גם ברוך גולדשטיין ונתן זאדה הונצחו בטקס ההוא?
אין לי שום זכות להגיד להם איך לציין את היום הזה, הכאב שלהם גדול לא פחות משלי.
לגבי השאלה- לא מבין את הקשר, אני עדיין לא השתכנעתי שמדובר בטקס שמנציח מחבלים. אגב, אני בטוח שגולדשטיין ונתן-זאדה הונצחו בפורומים מסוימים ביום הזיכרון.
בלבלו את המוח על הטקס הזה, אף אחד בכלל לא היה שומע עליו אם כל כך הרבה אנשים בימין לא היו מפמפמים אותו כל שנייה. עכשיו הוא מקבל את ההד שהמארגנים חיפשו. מבטיח לך שבשנה הבאה יהיו יותר משתתפים.
זילות של יום הזכרון בשם הדמוקרטיה וחופש הביטוי.bs war כתב:
הדרך שלהם היא שלהם. אף אחד לא חייב להשתתף. "מסוכנת" היא בטח לא.
לגבי השאלה- לא מבין את הקשר, אני עדיין לא השתכנעתי שמדובר בטקס שמנציח מחבלים. אגב, אני בטוח שגולדשטיין ונתן-זאדה הונצחו בפורומים מסוימים ביום הזיכרון.
בלבלו את המוח על הטקס הזה, אף אחד בכלל לא היה שומע עליו אם כל כך הרבה אנשים בימין לא היו מפמפמים אותו כל שנייה. עכשיו הוא מקבל את ההד שהמארגנים חיפשו. מבטיח לך שבשנה הבאה יהיו יותר משתתפים.
זה הטקס המביך,הפאתטי והמשפיל הזה שכל כוונתו לעשות נע בעין למשפחות השכולות ולנפגעי פעולות האיבה.
לשים על אותה במה כזכרון ביום הזכרון,מי שמת שניסה להרוג חייל במחסום ונערה שנרצחה בשם השנאה אליה כי היא יהודיה הוא הזוי וכל נסיון להצדיק את זה או להבין את זה הוא מביך לא פחות ממקיימי הטקס הזה.
נע בעין למי?? מדובר במשפחות שכולות בעצמן!אדום זקן כתב: זילות של יום הזכרון בשם הדמוקרטיה וחופש הביטוי.
זה הטקס המביך,הפאתטי והמשפיל הזה שכל כוונתו לעשות נע בעין למשפחות השכולות ולנפגעי פעולות האיבה.
לשים על אותה במה כזכרון ביום הזכרון,מי שמת שניסה להרוג חייל במחסום ונערה שנרצחה בשם השנאה אליה כי היא יהודיה הוא הזוי וכל נסיון להצדיק את זה או להבין את זה הוא מביך לא פחות ממקיימי הטקס הזה.
מי אתה ומי אני שנגיד להן איך לציין את היום הזה?
אני לא תומך ברעיון, לא הייתי משתתף בטקס כזה, אבל לחלוטין זכותם לקיים אותו
כמו כל הפרובוקציות, צריך פשוט להתעלם וזה ייעלם מעצמו
- אורי אדום בנשמה
הדרך שלהם היא ממש לא ''שלהם''!! מדובר במשהו פומבי בעל משמעויות מגה אקוטיות, על כל המשתמע מכך!!bs war כתב:
הדרך שלהם היא שלהם. אף אחד לא חייב להשתתף. "מסוכנת" היא בטח לא.
הקשר הוא שהטקס ההוא מנציח באבוה טרוריסטים. ולאור כך שאלתי בעינה עומדת - האם גולדשטיין וזאדה הונצחו בו?...
מדובר באירוע פרטי במימון פרטי. מי שלא רוצה לא חייב להשתתף. זכותם לקיים אותו.אורי אדום בנשמה כתב:
הדרך שלהם היא ממש לא ''שלהם''!! מדובר במשהו פומבי בעל משמעויות מגה אקוטיות, על כל המשתמע מכך!!
הקשר הוא שהטקס ההוא מנציח באבוה טרוריסטים. ולאור כך שאלתי בעינה עומדת - האם גולדשטיין וזאדה הונצחו בו?...
וגם שאלתי בעינה עומדת- מאיפה הביטחון שהטקס מנציח מחבלים? אני עדיין לא קיבלתי הוכחה לכך.
- simply-red
במילה אחת: בג"צ