לא מובן איפה ההתלהבות של הקבוצה. לא הייתה דקה של אטרף שלנו במשחק היום וזה ההבדל. מחצית שנייה מכבי משחקים כמו הפועל רעננה. סעמק. התחננו שניתן להם אחד שירגיע אותם. כל המועדון כולל הקהל נמצאים בתרדמת, כאילו אנחנו עם 200 תארים בארון.
clark kent כתב:לא בעטנו פעם אחת לשער, סליחה, בעיטה מ20 מטר של בוזגלו בדקה 93.
משחק עלוב של האדומים.. מזכיר משחקים מתקופות אפלות.
מקווה שניצח במשחק הבית הבא ושפת תיקח מה***ים נקודות
שכחת את החמישיות שאכלנו מהם בחוץ על בסיס קבוע?
מול חצי סגל שלנו, בבית שלהם, במשחק הכי זוועתי שלנו בשנה האחרונה הם מבזבזים זמן כמו הפועל רעננה של סילבס כדי לא לחטוף שוויון.
תצוגה שמגיעים עליה לבית דין גבוה לצדק.
אמרתי מאה פעמים ואני לא יפסיק, על הכול אפשר לסלוח כל שחקן סובל מביש מזל או מפאניקה או מסתם יום רע שלא הולך לא קרה כלום, על חוסר לחימה על אדישות ושאננות אין סליחה! לא יכול להיות שנסיים עם 0 בעיטות למסגרת ב-90 דקות, שנשחק כל כך לאט, שנהיה כל כך רכים וחסרי אגרסיביות.
ככה לא נראים שחקנים שנלחמים במשחק ישיר על הצמרת, היחיד שנתן 100 אחוז זה בן ביטון ואפשר אפילו להגיד כרגיל העונה. פשוט מרגיש נבגד.
נראה שצריך להזכיר כאן: אנחנו במקום הראשון, 5 נקודות הפרש מהסגנית. לנו מחכה אשקלון בשבת, לסגנית מחכה מכבי פתח תקווה כבר באמצע השבוע בגביע ושוב פעם בליגה ביום שני.
תשתו מים,תנשמו עמוק. הכל בסדר.
פורום של פסימיים עם קוקיות.
היום הוכח לי שאנחנו לוקחים אליפו.
פאקן מכבי תל אביב נראית כמו בש לפני שנתיים,לוחצים קצת שמים גול ונכנסים לבונקר של החיים.
איזה כוח הרתעה ייצרנו מולם.
אין שם שום דבר שראוי להיקרא יריבה.
אמר FR ובצדק שבדרכ מי שצריכה את הנקודות לוקחת אותם ומכבי לקחה ובכוח.
אם לא נהיה לחוצים כמו טמפונים והדגש בעיקר על האוהדים כי משבוע הבא זה המבחן שלנו אז הכל יהיה בסדר.
South Boy כתב:תצוגה שמגיעים עליה לבית דין גבוה לצדק.
אמרתי מאה פעמים ואני לא יפסיק, על הכול אפשר לסלוח כל שחקן סובל מביש מזל או מפאניקה או מסתם יום רע שלא הולך לא קרה כלום, על חוסר לחימה על אדישות ושאננות אין סליחה! לא יכול להיות שנסיים עם 0 בעיטות למסגרת ב-90 דקות, שנשחק כל כך לאט, שנהיה כל כך רכים וחסרי אגרסיביות.
ככה לא נראים שחקנים שנלחמים במשחק ישיר על הצמרת, היחיד שנתן 100 אחוז זה בן ביטון ואפשר אפילו להגיד כרגיל העונה. פשוט מרגיש נבגד.
לא מבין למה מכבי יכולה לעשות בונקר מחצית שלמה ואנחנו לא??
בדיוק כמו המשחק בסלטיק ששיחקנו פתוח מידיי חטפנו גול ואז לך תתקן
תוסיפו לזה הגנה עם הרבה מחליפים ולא במיטבה ועוד באמצע שחקן שלנו יוצא לקבל טיפול ואנחנו יוצאים קדימה. כל המשחקים של מכבי מאז שקרויף החליף את שוטה היו לחץ מאסיבי בהתחלה וניסיון להכריע את המשחק וזה בדיוק מה שהיה מולנו ומה שגרם להכרעה
מצטער אבל קרויף עשה לנו בית ספר- גם הזמין אותנו ליזום ולא להסתגר וגם ניצל את זה עד הסוף
כן זה פשוט מאכזב, אני אף פעם לא מצפה לתצוגות כדורגל רק מצפה שלא יערבבו אותי ויגידו כמה הם מבינים את החשיבות של משחקים כאלה ויעלו לדשא כאילו הם באים להעביר את הזמן כי הם ממהרים לראות דה ווייס.
תלחמו, תאכלו את הדשא, מה שיקרה אחר כך לא משנה. מכבי רצה היום 4 ק"מ (!!!!!!!) יותר ממך, באיזה עולם אפשר לקבל דבר כזה?