רגעי נוסטלגיה נדירים!
Re: רגעי נוסטלגיה נדירים!
קשה לקהל הב"שי לקבל מאמן שיודע לשחק בצורה טקטית ולהציב מערך זהיר, כי אם זה לא 4-0 לפחות זה לא ניקרא ניצחון...
רק שוכחים שבאותה עונת גביע עם ה-1:0 הקטן ועם המאמן שכל כך מזוהה עם התוצאה הזו (למרות שבחצי גמר נתנו חמישייה לבני יהודה), ניצחנו את בית"ר בליגה ואת מכבי בגמר הגביע בביתן.
רק שוכחים שבאותה עונת גביע עם ה-1:0 הקטן ועם המאמן שכל כך מזוהה עם התוצאה הזו (למרות שבחצי גמר נתנו חמישייה לבני יהודה), ניצחנו את בית"ר בליגה ואת מכבי בגמר הגביע בביתן.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניר היקר, אם לא היית מנותק מהקבוצה במהלך הקדנציה השנייה של גוטמן אצלנו, בטוחני שדעתך היתה משתנה עליו ב180 מעלות!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אורי אדום בנשמה
אחח הגול של סגרון בטדי...מי שלא ראה את שמחת אוהדי ב"ש אחרי אותו גול - לא ראה שמחה מימיו...
כפי שהזכירו קודם - זה היה הפסדה הראשון של בית"ר באותה עונה, ולאחר שריקת הסיום שרנו לאוהדי בית"ר "בית"ר בתולה, באר שבע פתחה אותה!!". אכן היו זמנים...
כפי שהזכירו קודם - זה היה הפסדה הראשון של בית"ר באותה עונה, ולאחר שריקת הסיום שרנו לאוהדי בית"ר "בית"ר בתולה, באר שבע פתחה אותה!!". אכן היו זמנים...
אורי היקר, אם הייתם מפסיקים לתת צ'אנס להוא מהאולמות אחרי שנה ולא אחרי 7 שנים - אולי היינו ניגאלים ממנו הרבה יותר מהר...אורי אדום בנשמה כתב:ניר היקר, אם לא היית מנותק מהקבוצה במהלך הקדנציה השנייה של גוטמן אצלנו, בטוחני שדעתך היתה משתנה עליו ב180 מעלות!!

הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:
אורי היקר, אם הייתם מפסיקים לתת צ'אנס להוא מהאולמות אחרי שנה ולא אחרי 7 שנים - אולי היינו ניגאלים ממנו הרבה יותר מהר...
אודה לך מאוד אם תסביר לי רק מה הקשר..
פשוט מאוד.אורי אדום בנשמה כתב:
אודה לך מאוד אם תסביר לי רק מה הקשר..
אתה השתמשת במילים מאוד מנומסות בפתיחת הודעתך ("ניר היקר"). ניר רצה להחזיר לך באותו מטבע ולכן אף הוא רשם "אורי היקר".
הוא לא התייחס לתוכן הדברים שאמרת ולכן דיבר בלי קשר. יותר קסמו לו המילים שבהם פתחת בתגובתך.
מה חושב על תירוץ הקושיא?

לא שוכח, עדיין, אבל:מוטי כתב:
אל תשכח מי עמד בראש המערכת...
1) אם אתה יודע שיש בעיות תקציביות, תוותר על דרישה לשחקן רכש נוסף (אלין מינטואן למשל?) כדי לפנות 10,000 דולר לשחקן הכי חשוב בקבוצה.
2) החלטת להביא שוער. כנראה שעקבת אחריו, אתה מכיר אותו, משהו. עד כדי כך שאתה נותן לו לפתוח בליגה אחרי אימון אחד בלבד. אז לשחרר אותו יום אחרי בגלל שספג רביעייה נוראית? אז כנראה שלא באמת ידעת מי זה.
3) ואם כל הכתוב לעיל לא היה בהסכמתך, קום ותתפטר יום אח"כ. מאמן מקצוען זה מאמן שלא יעבוד בכל תנאי.
- אורי אדום בנשמה
dudi2002 כתב:
פשוט מאוד.
אתה השתמשת במילים מאוד מנומסות בפתיחת הודעתך ("ניר היקר"). ניר רצה להחזיר לך באותו מטבע ולכן אף הוא רשם "אורי היקר".
הוא לא התייחס לתוכן הדברים שאמרת ולכן דיבר בלי קשר. יותר קסמו לו המילים שבהם פתחת בתגובתך.
מה חושב על תירוץ הקושיא?
חחח...מה אני חושב? תירוץ מעניין

אני מסכים עם אורי
בקדנציה הראשונה אכן אהבתי את גוטמן ואת סגנון המשחק של הקבוצה..
אבל בקדנציה השניה הבחור השתנה
פחד יותר על הגו'ב שלו.. ואת זה אני לא אהבתי
סגנון מבוקר ופחדני זה לא הסגנון שלי ולא של רוב אוהדי ב"ש..
בכלל רוב המאמנים בארץ משחקים היום כמו גוטמן
פחדני ומבוקר
באים לתת גול ולהעביר זמן עד הסיום,בגלל זה הכדורגל שלנו נראה פח אשפה..
8 שערים בבמחזור האחרון של ליגת העל(4 מהם במשחק אחד)
נתון מדהים,גאווה לאבי לוזון ופמלייתו..
בקדנציה הראשונה אכן אהבתי את גוטמן ואת סגנון המשחק של הקבוצה..
אבל בקדנציה השניה הבחור השתנה
פחד יותר על הגו'ב שלו.. ואת זה אני לא אהבתי
סגנון מבוקר ופחדני זה לא הסגנון שלי ולא של רוב אוהדי ב"ש..
בכלל רוב המאמנים בארץ משחקים היום כמו גוטמן
פחדני ומבוקר
באים לתת גול ולהעביר זמן עד הסיום,בגלל זה הכדורגל שלנו נראה פח אשפה..
8 שערים בבמחזור האחרון של ליגת העל(4 מהם במשחק אחד)
נתון מדהים,גאווה לאבי לוזון ופמלייתו..
ח'ברה לשחק טקטי זה לא בושה. עובדה כבר שלוש שנים עושים את זה לבאר שבע ומנצחים אותה.
גם יונייטד בסוף העונה שעברה שיחקה טקטי, ושיחקה בשביל תוצאה.
גוטמן לא בונקרסיט, הוא לא דורש המשחקנים ליפול, גם לא דורש אחרי גול להסתגר 10 שחקנים על קו ה-16, הוא פשוט דורש מכל השחקנים לעשות הגנה (דבר שדורשים בכל העולם, אבל בישראל מאמן שדורש זאת עדיין נחשב בונקרסיט).
גם לא נדע מעולם למה הוא הועף?
מה לעשות להיות מקצוען לא משלם חשבונות אז לפעמים סותמים את הפה בשביל המשפחה.
ח'ברה אל תיפלו בסריאוטיפ שדבק בו.
עובדה בקפריסין, ליגה מאוד מצליחה היום (יותר משלנו), גוטמן נחשב למאמן מוערך, למה?
כי הוא התחיל מאפס וחבורה של וונדליסטים ועיתונאים בשקל לא הדביקו לו תווית של "בונקריסט".
גם יונייטד בסוף העונה שעברה שיחקה טקטי, ושיחקה בשביל תוצאה.
גוטמן לא בונקרסיט, הוא לא דורש המשחקנים ליפול, גם לא דורש אחרי גול להסתגר 10 שחקנים על קו ה-16, הוא פשוט דורש מכל השחקנים לעשות הגנה (דבר שדורשים בכל העולם, אבל בישראל מאמן שדורש זאת עדיין נחשב בונקרסיט).
וידידאל סונרה אולי שוער טוב שנפל למשחק גרוע כי הוא לא היה בכושר את זה לא נדע מעולם.yedidel כתב:
לא שוכח, עדיין, אבל:
1) אם אתה יודע שיש בעיות תקציביות, תוותר על דרישה לשחקן רכש נוסף (אלין מינטואן למשל?) כדי לפנות 10,000 דולר לשחקן הכי חשוב בקבוצה.
2) החלטת להביא שוער. כנראה שעקבת אחריו, אתה מכיר אותו, משהו. עד כדי כך שאתה נותן לו לפתוח בליגה אחרי אימון אחד בלבד. אז לשחרר אותו יום אחרי בגלל שספג רביעייה נוראית? אז כנראה שלא באמת ידעת מי זה.
3) ואם כל הכתוב לעיל לא היה בהסכמתך, קום ותתפטר יום אח"כ. מאמן מקצוען זה מאמן שלא יעבוד בכל תנאי.
גם לא נדע מעולם למה הוא הועף?
מה לעשות להיות מקצוען לא משלם חשבונות אז לפעמים סותמים את הפה בשביל המשפחה.
ח'ברה אל תיפלו בסריאוטיפ שדבק בו.
עובדה בקפריסין, ליגה מאוד מצליחה היום (יותר משלנו), גוטמן נחשב למאמן מוערך, למה?
כי הוא התחיל מאפס וחבורה של וונדליסטים ועיתונאים בשקל לא הדביקו לו תווית של "בונקריסט".
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
יש למישהו אולי את קלטת העליה "דרום עולה" (עונת 00-01)?
טוב את כל הקטעים למעט הקטע של העליה אני מכיר
עכשיו אני צופה בזה פעם ראשונה ויש לי צמרמורת (גם עינים דומעות)(-:
הסרט הזה הזכיר המון דברים טובים, תקופה יפה
אני מפנטז כבר שנעלה השנה ליגה והחגיגות של אז לא יתקרבו למה שיהיה היום
עכשיו אני צופה בזה פעם ראשונה ויש לי צמרמורת (גם עינים דומעות)(-:
הסרט הזה הזכיר המון דברים טובים, תקופה יפה
אני מפנטז כבר שנעלה השנה ליגה והחגיגות של אז לא יתקרבו למה שיהיה היום
מרגש, הגביע ב-97' איזה צמרמורת הייתה לי.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
את הקטעים המרכזים אתה יכול לראות באתר.dudi2002 כתב:יש למישהו אולי את קלטת העליה "דרום עולה" (עונת 00-01)?
בזמנו מישהו העלה את זה לאינטרנט אבל מן הסתם זה בטח כבר נפל מהשרת.
אבל בכל מקרה תנסה באימיול, אני חושב שיש את זה גם שם.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
היחידה בטדי והראשונה באותה עונהואדים כתב:אנחנו הקבוצה היחידיה שניצחה את בית"ר בטדי בעונה ההיא.
!
אחכ הם הפסידו עוד פעמיים...
אבי פרץ נעל שם תשער ..זה היה מדהים.