פינה פסימית מחזור 4

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: פינה פסימית מחזור 4

שליחה על ידי RedHell »

אביאל כתב:1 מ-6 בבית.
בדיוק על זה חשבתי, מקווה שלא נצטער על זה כל כך.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

בנתיים אנחנו יכולים להחליק. קצת צבירת הנקודות של קבוצות הליגה, חיץ ממכבי פ״ת, לא בשמיים

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אביאל כתב: לא מסכים. הפועל בש מפסידה משחקים כאלה עוד בטקס הפתיחה.
מסורתית אנחנו לא קילרים. השנה בשלושה משחקים חשובים ששלטנו בהם (תון בבית, מכבי ת"א, והיום) זה לא השתנה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אני שואל את עצמי אם יבוא יום שבו אני גם אתרגש כל כך לקראת משחק חשוב וגם אשמח בסיומו.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

הכי פסימי זה שאנחנו אפילו לא מתקרבים לדעת להתמודד עם קבוצות שמתגוננות- שוב נקודת התורפה הכי בולטת של שנה שעברה שגרמה לנו לאבד המון נקודות.

תרופה לזה זה אך ורק מהלכים מתוכננים מתוחכמים כשבאופן כללי ההנחיה צריכה להיות משחק אגפים ובעיטות מחוץ לרחבה. גם כדי להגיע למצב בעיטה צריך להיות מתוחכם ולכן חייב לעבוד על המהלכים המתוחכמים עוד לפני.

באופן פרטי- ראיתי שוב את המשחק . הובאן היה החלש ביותר במשחק לטעמי,נאווקמה ואוגו הטובים יותר

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אצטדיון חדש ואין חדש תחת השמש.
שוב נאיבים,לוזרים,חסרי ביצים וחסרי יכולת.
כל התנאים לאנוס את חיפה וזה נגמר בהטרדה מינית במקרה הטוב.
לגבי האיצטדיון,מגיע לנו כזה,הגיע הזמן.
אבל אני חייב להגיד שבקצב הזה הוא לא יהיה ביתי ולא נעליים.
מישהו צריך להזכיר לקהל שהוא זה שאמור להניע את הקבוצה ולא ההיפך שהקבוצה לא מצליחה להבקיע,עידוד חלש,ציפיתי ליותר

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

משחק מזעזע , באמת.
מבכר עם ניהול משחק כושל , ועד לאחרון השחקנים.
ציפיתי מהם שיאכלו תדשא (הצהבהב שלנו) , היינו 12 שחקנים(11 , והקהל המטורף) מול עשרה שחקנים משחק שלם , ובמקום לתת הצגה , פשוט שיחקנו נורא , קרנות מביכות , מסירות פשוטות שלא הגיעו ליעד , מבאס.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

קרן אחת לא עברה את השחקן הראשון.
בוזגלו הפך מהמרים הטוב בליגה למביך בליגה, חבל, לא בכוח, אפשר לתת גם לאחרים לנסות.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

מאוכזב מבכר.
תחילה עם הרכב חברתי שהכניס את ארביטמן כדי לרצות אותו. לא שווה הרכב בחיים.

דבר שני - ההוצאה של אוגו במחצית , היה הכי טוב אצלנו והיה מאוד חסר , לא היה מי שיעצור את המתפרצות שלהם. הייתי מוציא את ראדי שהיה חלש.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מי שווה הרכב אז? ברדה? ברדה לא חלוץ שצריך לפתוח איתו. הוא מקסימום טוב להיכנס כחילוף כי הוא נכנס עם הרבה התלהבות. ברדה צריך לשחק במשבצת של ראדי.

עם כל הכבוד, אוגו לא מסוג השחקנים שעוצרים מתפרצות. הוא מקסימום היה חוזר לאט אחורה עם הריצה האדישה שלו. המתפרצות היו באגפים, לא דרך האמצע.
RedHell כתב:קרן אחת לא עברה את השחקן הראשון.
בוזגלו הפך מהמרים הטוב בליגה למביך בליגה, חבל, לא בכוח, אפשר לתת גם לאחרים לנסות.
הוא נתן לראדי... ובחופשיות הוא עדיין נהדר. הבעיה שלו תמיד הייתה בקרנות, זה לא חדש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סוארס- משהו רע עובר עליו.
ארבייטמן- עשנ לכולנו טובה ותגיד למקורבים שלך שיסתמו איזה חודש לפחות.
מליקסון- גבר,אתה חייב להיות יותר תכליתי,שתי משחקים אחרונים שום מסירת עומק שלך לא מגיעה ליעד.
בוזגלו- אמנם מהפחות רעים,אבל נושא הקרנות החזיר אותי 5 שנים אחורה ששיחק במכבי,גם שם לא היה עובר בקרן את השחקן הראשון.
26,000 חלוצים ואך אחד לא גולר,פריצה אחד שווה את כולם.
בלומפילד שנתיים אחורה,אותה סיטואציה,אדום מוקדם ומכבי שוברת אותך לחתיכות וזה כל ההבדל.
ושאלה אחרונה: מתי כבר תנצחו משחק שהוא חגיגה?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הפערים בין מכבי אלינו אז היו פי אלף יותר גדולים מהפערים בינינו לחיפה כרגע.
אז הם היו כבר ביתרון, משהו שאתם נוטים לשכוח.. מן הסתם שזה ישבור אותנו. ולמרות הכל נגמר "רק" 3-1.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הפועלעולה כתב:הפערים בין מכבי אלינו אז היו פי אלף יותר גדולים מהפערים בינינו לחיפה כרגע.
אז הם היו כבר ביתרון, משהו שאתם נוטים לשכוח.. מן הסתם שזה ישבור אותנו. ולמרות הכל נגמר "רק" 3-1.
קשקוש.
אז זה היה האלופה מול הטוענת לכתר.
היום זה היה הטוענת לכתר מול הקבוצה הכי מפורקת בליגה,אז על איזה הבדלי פערים אתה מדבר?

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

יציע הדרומי לטעמי הוא המאכזב ביותר ביום הזה . עזבו את התפאורה שהיה מדהים...
ציפתי להרבה יותר מהיציע עצמו , יש הרבה מה ללמוד.. מיציע אולטראס אני מצפה שיעודד 90 דק, שכולם שם ישתפו פעולה עם האיש גדר, ציפתי שהיציע הזה יהיה כמו שיש לקופים מחיפה ולפנא מכבי ולאולטרה הפועל, אבל זה רחוק מהמציאות ..
צריך לפזר את האנשים מטעם הארגון לאורך כל היציע ולא בתור גוש רק ככה זה ישחוף את כל היציע עצמו לעידוד הרבה יותר חזק.

אני חושב שבכללי צריך להפסיק את העידוד המסיבי בחימום של השחקנים ולשמור תכוחות והכל למשחק עצמו .

יש הרבה מה לתקן בצד האוהדים שלנו, תרבות העידוד חייבת להיות קיימת , כרגע זה מזכיר תגוש של ה 20 אנשים שמעודדים וקופצים בוסרמיל שבשער 5

ראיתי תשידור החוזר, מדקה 60 כבר מתחילים לשמוע את האיש גדר במערכת ההגברה שר שירים ומנסה להעיר את היציע, יותר שומעים אותו בשידור מאשר היציע....
חבל, מקווה שנגיע מתישהו לרמת עידוד וביצועים כמו שהקופים עושים בצפוני בסמי עופר.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

באר שבעי באדום כתב:יציע הדרומי לטעמי הוא המאכזב ביותר ביום הזה . עזבו את התפאורה שהיה מדהים...
ציפתי להרבה יותר מהיציע עצמו , יש הרבה מה ללמוד.. מיציע אולטראס אני מצפה שיעודד 90 דק, שכולם שם ישתפו פעולה עם האיש גדר, ציפתי שהיציע הזה יהיה כמו שיש לקופים מחיפה ולפנא מכבי ולאולטרה הפועל, אבל זה רחוק מהמציאות ..
צריך לפזר את האנשים מטעם הארגון לאורך כל היציע ולא בתור גוש רק ככה זה ישחוף את כל היציע עצמו לעידוד הרבה יותר חזק.

אני חושב שבכללי צריך להפסיק את העידוד המסיבי בחימום של השחקנים ולשמור תכוחות והכל למשחק עצמו .

יש הרבה מה לתקן בצד האוהדים שלנו, תרבות העידוד חייבת להיות קיימת , כרגע זה מזכיר תגוש של ה 20 אנשים שמעודדים וקופצים בוסרמיל שבשער 5

ראיתי תשידור החוזר, מדקה 60 כבר מתחילים לשמוע את האיש גדר במערכת ההגברה שר שירים ומנסה להעיר את היציע, יותר שומעים אותו בשידור מאשר היציע....
חבל, מקווה שנגיע מתישהו לרמת עידוד וביצועים כמו שהקופים עושים בצפוני בסמי עופר.
הקהל של בש לא מבין מה המשמעות של יציע עידוד.
סוסים מתים שאין להם כוח לקום בבוקר עשו מנוי לדרומי..
אני הבנתי שיהיו דגלים, שהכסא שלי לא מובטח, עשיתי במערבי וקוויתי שפינתי את מקומי בשער 5 לדור החדש.
מסתבר שאללה ירחמו.. חייב להמשיך עם הדגלים, וחייב להמשיך לעמוד.
האנשים שלא שייכים לשם כבר העונה יבינו ויפנו את מקומם לחבר׳ה רעננים יותר... אין מה לעשות. יש אצטדיון שלם לשבת בו, להצטרף לעידוד כשנוח, וגם לעמוד רק בהתקפות.

שלח תגובה