shovalb9 כתב:אגב דר זה עשה לנו טוב בנתיים, המינוי החדש של מנהל המחלקה. מקווה שיהיה מקצועי ולא יעשה קומבינות...
זה והמאמן החדש, אביטן גם תרמו למקום החדש שלנו
אביטן הוא המנהל המקצועי וחוגג המנהל האדמנסרטיבי, ואני גם מקווה.
אבל ייקח עוד4 שנים עד שנתחיל לראות פירות...
shovalb9 כתב:
רגע, סדר לי תראש אז- אביטן המנהל המקצועי, חוגג האמנסרטיבי, ומי המאמן?
בלי קשר, לא חייב 4 שנים עד שנתחיל לראות פירות- אי אפשר לדעת מה יקרה (יוסי עלה בגיל 16 )
יוסי בניון מתפרץ אחד למאה שנה אלא יעבדו עם הילדים מהבסיס וזה לוקח זמן וצריך להתחיל מגיל ילד...
לגביי המאמן כפי שטוטי אמר שמעון ביטון וזה דיי תמוה כי הוא גם עוזר מאמן היחידי של אלישע...
מחר ,יום שבת 03.01.15, בשעה 12:30 בוסרמיל סיבוב ד בגביע המדינה לנוער
הפועל השלושה באר שבע מארחת את מ.ס. אשדוד. בואו לתמוך בנוער ותהנו משמש אחרונה לפני הסערה באמצע השבוע ומשיחות על ספסרים, עכברים ומה שביניהם.
נערים א ישחקו מחר ב11:00 ברייסר נגד נשר, גם כן בגביע.
קבוצת הכדורסל תשחק ביום ראשון בחוץ נגד לוד.
וכמובן ביום שני הפועל מובלי באר שבע בחוץ נגד מכבי תל אביב.
עוד מחר בבאר שבע - ב12:00 קבוצת הנוער של מכבי ב"ש מארחת את המקום השלישי בליגת העל לנוער, קריית שמונה. קבוצת נוער נהדרת ומאומנת היטב על ידי סלאח חסרמה. בשורותיה משחק ניגרי צעיר וחדש בשם ג'ון אוגו. כן כן, ג'ון אוגו. הוא חלוץ והוא סקורר רציני כבש 6 שערים ב3 המשחקים האחרונים(!!) ששניים מהם היו נגד מכבי חיפה ומכבי תל אביב.
קצת לא מובנת לי ההחלטה לשבץ את המשחק הזה דווקא במגרש בנווה נוי ולא ברייסר .. אבל זה מה שקבעו. יהיה מעניין לעקוב.
בהגרלה נקבע כי הקבוצה תצא למשחק חוץ נגד הפועל רעננה בשמינית הגמר. המשחק ב14.12. רעננה מתחתית הליגה הראשונה לנוער, במשחק הקודם השלושה ניצחו אותם 1-2 בחוץ.
אגב 14.12 משחק גביע בחוץ נגד רעננה ו21.12 משחק בית בליגה נגד אותה רעננה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:בהגרלה נקבע כי הקבוצה תצא למשחק חוץ נגד הפועל רעננה בשמינית הגמר. המשחק ב14.12. רעננה מתחתית הליגה הראשונה לנוער, במשחק הקודם השלושה ניצחו אותם 1-2 בחוץ.
אגב 14.12 משחק גביע בחוץ נגד רעננה ו21.12 משחק בית בליגה נגד אותה רעננה.