עוד טור מעולה של דסקל בנושא -
"נאמנות? אצל הגרמנים זול יותר...
הכדורגל האנגלי ישרוד גם בלי האוהדים הצעירים. אבל ספק שהכדורגל הישראלי אי פעם יצמח ללא הדור הצעיר"
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 90,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
דור העתיד
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דור העתיד
הכל טוב ויפה אבל כשמשחקים מוקדם אוהדים שומרי שבת נפגעים. שלא לדבר על לשחק באור יום בחום של ספטמבר
אגב, משהו פה לא ממש מסתדר לי (למרות שכילדה גם אני באתי לכדורגלולא מאמינה שזה היה כל ךכ מאוחד כמו עכשיו): אם פעם כל המשחקים היו באותה שעה בערך והיה משחק מרכזי במוצ"ש, איך זה מסתדר?
אולי מישהו מבוגר ממני שזוכר טוב ממני יוכל להסביר?
אגב, משהו פה לא ממש מסתדר לי (למרות שכילדה גם אני באתי לכדורגלולא מאמינה שזה היה כל ךכ מאוחד כמו עכשיו): אם פעם כל המשחקים היו באותה שעה בערך והיה משחק מרכזי במוצ"ש, איך זה מסתדר?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה מסתדר, בעניין של שומרי השבת?crazyred כתב:הכל טוב ויפה אבל כשמשחקים מוקדם אוהדים שומרי שבת נפגעים. שלא לדבר על לשחק באור יום בחום של ספטמבר
פעם רוב המדינה הייתה חילונית בגלל זה זה הסתדר היום שאחוז הדתיים גדל אז ברור למה אולי זה לא מסתדר לך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
מה הבעיה? כל המשחקים היו משוחקים בין 15:00 ל-17:00. לרוב בשעה אחידה. משחק מרכזי היה משוחק ב19:00 או ב20:00.
השחקנים לא היו מתבכיינים שחם להם וזה קרוב להם מדי לחמין של אמא. והאוהדים לא היו מנסים לדחוף את השבת לכל דבר. גם שומרי השבת היו מגיעים (ברגל). היום כל אחד מחפש שייתחשבו בו ובתנאים המיוחדים שלו.
השחקנים לא היו מתבכיינים שחם להם וזה קרוב להם מדי לחמין של אמא. והאוהדים לא היו מנסים לדחוף את השבת לכל דבר. גם שומרי השבת היו מגיעים (ברגל). היום כל אחד מחפש שייתחשבו בו ובתנאים המיוחדים שלו.