מה השלב הבא? החלפת השם?
- dardasmiley
Re: מה השלב הבא? החלפת השם?
אחד הצעדים המבישים שנעשו בתקופת אלונה במועדון. לא פחות!
מאיפה יש להם את החוצפה לשנות את הסמל ואת הצבע?? מאיפה? בשם איזה מנדט ציבורי הם עושים את זה?
לדבר על זהות יודעים במועדון, לעשות פעולות? זה כבר מוגזם.
מאיפה יש להם את החוצפה לשנות את הסמל ואת הצבע?? מאיפה? בשם איזה מנדט ציבורי הם עושים את זה?
לדבר על זהות יודעים במועדון, לעשות פעולות? זה כבר מוגזם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבין את הרצון להשיג זהות וגאוות יחידה. אבל אני חושב שאנשים רצינים משיגים זאת דרך מקצועיות ועבודה מנטלית עם הילדים ולא דרך שינוי קוסמטי כזה או אחר.
רוצים שכולם ידעו שאדום זה הפועל באר שבע? שהפועל באר שבע זה הצלחה? תשיגו את זה דרך הצלחה מקצועית במגרש.
גם אם תחליפו את החולצות לצבעים של ברצלונה ותעתיקו את הסמל של ברצלונה לחולצה זה לא יהפוך אותנו לברצלונה.
עצוב שבמקום שבמועדון יתעסקו במהות וישנו דברים דרך הצלחה ומקצוענות מחפשים להשיג שינוי דרך שינוים קוסמטיים.
רוצים שכולם ידעו שאדום זה הפועל באר שבע? שהפועל באר שבע זה הצלחה? תשיגו את זה דרך הצלחה מקצועית במגרש.
גם אם תחליפו את החולצות לצבעים של ברצלונה ותעתיקו את הסמל של ברצלונה לחולצה זה לא יהפוך אותנו לברצלונה.
עצוב שבמקום שבמועדון יתעסקו במהות וישנו דברים דרך הצלחה ומקצוענות מחפשים להשיג שינוי דרך שינוים קוסמטיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בנוגע לשינוי המדים של התלבושת חוץ אני לא מבין מה כל הרעש. הרי מאז ומעולם תלבושת החוץ של המועדון לא היו קבועות (לבן, כחול ופעם אחת היה אפילו צהוב).
אפילו הקבוצות בחו"ל משנות בכל שנה את תלבושת החוץ שלהם בשביל ליצור חדשנות ורענון.
בנוגע לסמל, אני חושב שאם כבר משנים ומנסים למתג מחדש, אני הייתי חושב להחליף את הסמל של המועדון. לפני שאנשים מתחילים לקפוץ אני לא מדבר על לחשוב על סמל חדש לגמרי אלא על דרך שיציג אותו כחדשני יותר. במקרה כזה יש לעצב מספר סמלים ולתת לאוהדים לבחור כמו שנעשה בהפועל ת"א לפני מספר שנים בודדות.
משפט אחד למישל - אני אוהב אותך אבל נראה שאתה "קצת" יוצא מפרופורציות בתגובה שלך.
אפילו הקבוצות בחו"ל משנות בכל שנה את תלבושת החוץ שלהם בשביל ליצור חדשנות ורענון.
בנוגע לסמל, אני חושב שאם כבר משנים ומנסים למתג מחדש, אני הייתי חושב להחליף את הסמל של המועדון. לפני שאנשים מתחילים לקפוץ אני לא מדבר על לחשוב על סמל חדש לגמרי אלא על דרך שיציג אותו כחדשני יותר. במקרה כזה יש לעצב מספר סמלים ולתת לאוהדים לבחור כמו שנעשה בהפועל ת"א לפני מספר שנים בודדות.
משפט אחד למישל - אני אוהב אותך אבל נראה שאתה "קצת" יוצא מפרופורציות בתגובה שלך.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
בגלל תגובות כאלו אנחנו תמיד נשאר קטנים ורחוקים מקידמת הבמה של הכדורגל הישראלי.
מה אתם מבלבלים את השיכל על זהות וסמל?
הסמל של הפועל נשאר והוא הבולט מכולם וזה מה שחשוב .
הוסיפו לזה נשר וכמה מילות גאווה כרצון הילדים והנערים, so what??
עד שמביאים אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, שמנסים למצב למתג ולהניף את המחלקה הזו כמה שיותר גבוה , גם על זה אתם באים בטענות?
לגמרי הגזמתם!
מה אתם מבלבלים את השיכל על זהות וסמל?
הסמל של הפועל נשאר והוא הבולט מכולם וזה מה שחשוב .
הוסיפו לזה נשר וכמה מילות גאווה כרצון הילדים והנערים, so what??
עד שמביאים אנשי מקצוע מהשורה הראשונה, שמנסים למצב למתג ולהניף את המחלקה הזו כמה שיותר גבוה , גם על זה אתם באים בטענות?
לגמרי הגזמתם!

הפועל באר שבע וז הפועל באר שבע זו הפועל באר שבע!
לא נשר, לא שחור ולא רובה קפצונים.
כולנו, כמו צחי, גמלים אדומים ולא נשרים שחורים
לא נשר, לא שחור ולא רובה קפצונים.
כולנו, כמו צחי, גמלים אדומים ולא נשרים שחורים

עצם הרעיון הכללי והכוונה טובים.
הביצוע - זה המקום שההנהלה צריכה להתערב, ולהגיד לרונן וייס, סחטיין על היוזמה והיצירתיות, יש גבולות שאתה צריך לעמוד בהם (למשל צבע התלבושות, שם הקבוצה) ובתוך הגבולות האלו אתה מוזמן להציע כל דבר.
הביצוע - זה המקום שההנהלה צריכה להתערב, ולהגיד לרונן וייס, סחטיין על היוזמה והיצירתיות, יש גבולות שאתה צריך לעמוד בהם (למשל צבע התלבושות, שם הקבוצה) ובתוך הגבולות האלו אתה מוזמן להציע כל דבר.
אם זו הבשורה שאדון וייס מביא למחלקת הנוער אז זו פשוט בדיחה עצובה. יש בעיות הרבה יותר חמורות שדורשות טיפול הרבה יותר דחוף. "אדום מזוהה עם הפועל ת"א"... נו באמת... מעניין שבאנגליה שלוש אימפריות כדורגל בצבע אדום ולאף אחת אין בעיה של זהות.
אתם לא שמים לב לעובדה אחת...
ילדי הנוער לא מזוהים עם המועדון
ולכן החליטו לשנות את הסמל כדי ליצור משהו חדש שיוכלו להתחבר אליו
עצוב, אבל זאת האמת
ילדי הנוער לא מזוהים עם המועדון
ולכן החליטו לשנות את הסמל כדי ליצור משהו חדש שיוכלו להתחבר אליו
עצוב, אבל זאת האמת
- dardasmiley
אז תיצור להם זהות בכך שתחליף את הסמל? זה נשמע הגיוני למישהו? להפך! תחבר אותם לסמל תלמד אותם לאהוב את הסמל אל תחליף אותו. גם אם תצליח אתה תיצור זהות למשהן אחר... לא להפועל ב"ש
- ForeverRed
לא מבין מה אתם עושים סיפור מכל דבר. אז הוסיפו כמה קשקושים לסמל של הנוער... אז מה???
לא יודע כמה המהלך הזה יתרום וסביר שיתברר כמיותר, אז חרב עולמנו? קרס המועדון? אבדה הזהות? קצת פרופורציות אנשים.
לא יודע כמה המהלך הזה יתרום וסביר שיתברר כמיותר, אז חרב עולמנו? קרס המועדון? אבדה הזהות? קצת פרופורציות אנשים.
מה שנוגע לאלונה/ציפורה/מוטי כל מה שיעשו רוב המשתמשים כאן יהיו אנטי אז ככה שהנושא הזה לא מצביע על הדעה של רוב אוהדי הם באר שבע
פשוט מטריד שהצוות החדש עסוק בשטויות כאלה ולא בבעיות הבאמת מהותיות של המחלקה.ForeverRed כתב:לא מבין מה אתם עושים סיפור מכל דבר. אז הוסיפו כמה קשקושים לסמל של הנוער... אז מה???
גם אם היו משנים את הצבע לצהוב כחול עדיין הייתם מגנים על ההנהלה... מקצוענות עאלק. משתינים עלינו בקשת
עוד פניני שטויות מפי רונן וייס:
"מפריע לי שיש עוד קבוצה בישראל כמו הפועל ת"א שיש לה עוד תלבושת אדומה כמו של הפועל ב"ש".
"שבע בארות זה הכוכבים ומכל באר אנחנו נשיג כוכבים. בלאק איגלס אקדמי זה מושג שלקוח מאקדמיות מחו"ל. אני מושפע ממנצ'סטר סיטי ושינוי הסמל נותן לי אפשרות ליצור קשר עם מנצ'סטר סיטי והוא נבחר אחרי חשיבה אסטרטגית. לסיטי יש שלושה כוכבים בסמל והם שינו אותו ב-1997 ואין לכוכבים שום משמעות של אליפויות אלא פרשנות כללית. השחקנים רבים על הסמל ורוצים לקבל את הסמל הזה".
1. מפריע לו שגם להפועל ת"א יש חולצה אדומה... באמת פה זו הליגה היחידה בעולם עם שתי קבוצות באותו צבע.
2. שינוי הסמל נותן לו אפשרות ליצור קשר עם מנצ'סטר סיטי? מה זו הבדיחה הזו?
פשוט מביך שבזה מתעסקים המנהלים המקצועיים שלנו.
"מפריע לי שיש עוד קבוצה בישראל כמו הפועל ת"א שיש לה עוד תלבושת אדומה כמו של הפועל ב"ש".
"שבע בארות זה הכוכבים ומכל באר אנחנו נשיג כוכבים. בלאק איגלס אקדמי זה מושג שלקוח מאקדמיות מחו"ל. אני מושפע ממנצ'סטר סיטי ושינוי הסמל נותן לי אפשרות ליצור קשר עם מנצ'סטר סיטי והוא נבחר אחרי חשיבה אסטרטגית. לסיטי יש שלושה כוכבים בסמל והם שינו אותו ב-1997 ואין לכוכבים שום משמעות של אליפויות אלא פרשנות כללית. השחקנים רבים על הסמל ורוצים לקבל את הסמל הזה".
1. מפריע לו שגם להפועל ת"א יש חולצה אדומה... באמת פה זו הליגה היחידה בעולם עם שתי קבוצות באותו צבע.
2. שינוי הסמל נותן לו אפשרות ליצור קשר עם מנצ'סטר סיטי? מה זו הבדיחה הזו?
פשוט מביך שבזה מתעסקים המנהלים המקצועיים שלנו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בתמונה יש עיט ולא נשר.
גם Eagles הם עיטים ולא נשרים.
ומה בדיוק הקשר בין נשר לנגב?
יש מעטים בנגב אך זהו בהחלט לא בית הגידול שלהן.
לא הפריע לי בכלל עד שקראתי את ההסבר המתנשא והבכלל לא מלומד.
טוב יעשה אדון וייס אם יפנים שלאוכלוסיה בנגב יש טיפת שכל בקודקוד.
וסתם הערת אגב. אם אתה מושפע ממנצ'סטר סיטי. למה אתה צריך להשפיע על כולם?
קנה חולצה כחולה/שחורה של הסיטי תלה בחדר שלך ואל תנסה את משנתך המיותרת על אחרים.
גם Eagles הם עיטים ולא נשרים.
ומה בדיוק הקשר בין נשר לנגב?
יש מעטים בנגב אך זהו בהחלט לא בית הגידול שלהן.
לא הפריע לי בכלל עד שקראתי את ההסבר המתנשא והבכלל לא מלומד.
טוב יעשה אדון וייס אם יפנים שלאוכלוסיה בנגב יש טיפת שכל בקודקוד.
וסתם הערת אגב. אם אתה מושפע ממנצ'סטר סיטי. למה אתה צריך להשפיע על כולם?
קנה חולצה כחולה/שחורה של הסיטי תלה בחדר שלך ואל תנסה את משנתך המיותרת על אחרים.