ממש לא, הפער בשיא היה 12.
אבל זה ממש לא האישיו, אלא רק אנקדוטה מתוך מכלול הדברים -שכמובן זכו להתעלמות - שקצת מפריכים את התזה לגביו.
די נו, המאמן הזה פעם היה בדרג הגבוה של המאמנים בארץ אבל היום הוא ערימה של מזל, כסתחים ויחסי ציבור מוגזמים. אוברייטד כמו שאתם אוהבים להגיד.
מעבר לזה שאני חושב שהוא בינוני ומטה היום השבועיים האחרונים שלו פה היו ביזיון לספורט ולמקצוע שלו, בתמורה לזה קיבל את הנבחרת. מה הפלא שהנבחרת נראית כמו שהיא נראית אם המינויים נעשים על פי התקשורת?
dor69 כתב:
די נו, המאמן הזה פעם היה בדרג הגבוה של המאמנים בארץ אבל היום הוא ערימה של מזל, כסתחים ויחסי ציבור מוגזמים. אוברייטד כמו שאתם אוהבים להגיד.
מעבר לזה שאני חושב שהוא בינוני ומטה היום השבועיים האחרונים שלו פה היו ביזיון לספורט ולמקצוע שלו, בתמורה לזה קיבל את הנבחרת. מה הפלא שהנבחרת נראית כמו שהיא נראית אם המינויים נעשים על פי התקשורת?
אם תשיב לב, לא הבעתי דעה על אלישע, שלמען האמת גם אני לא תופס ממנו איזה קאפלו. רק שכאשר מסלפים מציאות כדי לחזק תזה, אני מגיב ושם את הדברים כמות שהם על השולחן באופן פבלובי.
dor69 כתב:
רק תוספת קטנה -
הוא היה בדרג הגבוה של המאמנים בארץ כאשר מאמנים כמו עטר, בנאדו וכל מיני פחים אחרים נחשבו למאמנים מצוינים. זה אומר הכל.
אם תשיב לב, לא הבעתי דעה על אלישע, שלמען האמת גם אני לא תופס ממנו איזה קאפלו. רק שכאשר מסלפים מציאות כדי לחזק תזה, אני מגיב ושם את הדברים כמות שהם על השולחן באופן פבלובי.
הבעיה שלכם היא שאתם מסתכלים על העובדות יבש ולא הולכים אחורה בזיכרון ונזכרים מה באמת היה.
על העונה האחרונה שלו למשל בתקשורת יגידו לכם מקום שלישי וגמר גביע. לעומת זאת אני זוכר קבוצה שחיברה רק פעמיים יותר מניצחון אחד, ניצחה שלושה משחקי חוץ בעונה שלמה (כל זה מתנקז ל58 אחוז הצלחה) וניצחה בגביע רק קבוצה אחת מליגת העל בהארכה.
כל אחד מסתכל מנקודת המבט שלו, ואיך אמרו בדיון על לוסיו? מי שמחפש משהו מסויים ימצא אותו
עוד גנב דעת גדול.. הזימונים שלו לנבחרת והראיונות האחרונים שלו בתקשורת רק מוכיחים כמה כוח יש לתקשורת במדינה שלנו. מאמן בינוני עם הרבה חברים בתקשורת שמנפחת אותו הרבה מעבר למה שהוא באמת