די כפרה.שמעון א כתב: כן.
אני כבר לא אתפלא אם עונה הבאה יקראו למליקסון "בור תקציבי".
די.
די כפרה.שמעון א כתב: כן.
אחי אתה גונב פה דעת וזה לא מתאיםשמעון א כתב: כן.
אם לא מגיע שדרוג במקום, זה מהלך דבילי.שמעון א כתב:וואלה, לא מבין אתכם.
לא מבין את בכר וההנהלה.
גם אם הוא ישאר, ריסקו אותו מנטאלית.
ועכשיו הקהל עכשיו יאשים אותו אם לא יגיע חיזוק.
לא חושב שזה סותר, עדיין צריך חלוץ ברמה גבוהה ואם שהר ישוחרר נצטרך להביא תותח שיעלה לא מעט (סבע לא חלוץ).Totti כתב: ושוב, הכל מתוך נקודת מוצא ששהר הולך ובן בסט נשאר.
אבל אם יש כוונה לשחרר אותו ולהתחזק בסבע, כפי שזרקו כאן באחד הדיונים, הלהט למצוא מי שתקלוט את החוזה המנופח שלו מקבל מימד אחר.
לא חושב שההשוואה לקהבא ואיינבינדר (שאני מבין מאיפה היא מגיעה), נכונה.אריק כתב:
לא חושב שזה סותר, עדיין צריך חלוץ ברמה גבוהה ואם שהר ישוחרר נצטרך להביא תותח שיעלה לא מעט (סבע לא חלוץ).
חוץ מזה בעידן שבו קבהא ואיינבינדר מרוויחים מעל 300 אלף יורו נטו (לפי פרסומים) אז לא בטוח ששהר בשכר לא הגיוני.
המועדון מצד אחד בנה תקציב שמבוסס על מינימום שלב בתים באירופית ומצד שני הביא את אנסטיס וסטו שמתאימים לשלב בתים בליגת החופים ועכשיו יש פאניקה לצמצם.
מה שלא מבינים זה שמטרת העל צריכה להיות שלב בתים באירופית עונה הבאה ובשביל זה צריך קבוצה חזקה, אחרת הבור התקציבי יהיה גדול כפליים.
שמעון, לא משנה איך תסובב את זה, שהר 2018 הוא לא ישראלי מצויין.שמעון א כתב:איזה מיצוי הדדי בחייאת ראבק
מה זה וויליאם סוארס או אביתר אילוז? 10 שנים הוא פה?
כולה 3 שנים, ישראלי מ-צ-ו-י-י-ן, רוצה להשאר, טוב לו פה, וכן הוא מרוויח הרבה.
לפני חצי שנה כשחתם על חוזה כולכם אמרתם; יופי, לשמור על הישראלים הכי טובים אצלנו
עכשיו אתם עושים לי חישובים כמה הוא עולה ב 5 שנים...
אם באמת סבע מגיע אפשר לראות הרכב שבו סבע ונייגל בקלות מחליפים בינהם עמדה על החלוץ וזה מצב שבו לבן אין ממש מקום בהרכב.אלדר כתב:אתם מגבים פה מהלך טפשי ומרושל.
אם סבע מגיע במקום אז אני אומר שאפו.
אם לא??? ואללה החלקתם על בננה.
נלחמתי מאז שהשמועות החלו, אם זה לא חלחל אליכם עדיין, תצטרכו לבלוע את הגלולה שנקראת בן שהר כשהוא נגדכם.
עשיתם את מלמד מינימום סוארס. ואללה השחקן שיחק פה 8 משחקים מאז שהגיע. אוהבים להכתיר מלכים ולהוריד משחקנים שעשו קריירה שמלמד יכל לחלום עליה.
בן בסט? כבר אמרו כאן, אייבינדר של החלוצים. (בלי לגרוע מאייבינדר). מה עשה כאן בן בסט? מה לדעתכם יעשה שעדיין לא עשו? אתם פשוט הזיה.