מיכאל אוחנה
- simply-red
Re: מיכאל אוחנה
לא מבין מה אתם ממשיכים לדוש בנושא.. אוחנה סיים את דרכו כשחקן הפועל ב"ש.
הבנתי שבכר פגוע ממנו מאוד באופן אישי וכרגע לא נראה שהוא יחזור לסגל
- The red one
מקרים שונים אבל הודעות כאלה ראינו (אולי אפילו אני כתבתי) על קואנקה והנה...simply-red כתב:לא מבין מה אתם ממשיכים לדוש בנושא.. אוחנה סיים את דרכו כשחקן הפועל ב"ש.
בשעה 9 בבוקר מניח תפיליןהראל כתב:חזר לסטורי הרגיל, השירה באוטו השטויות עם החברים.
מתנהג רגיל, התנצלות לא תיהיה כנראה.
בשעה 12 מעלה שיר באוטו ושר כמו זוהר ארגוב אחרי מנה
בשעה 14:00 בדיוק מצלם מנה בפסטה בסטה /אווזי הזהב/גפאניקה
בשעה 17:00 משחק עם שלשלני סוני
זה הילד קקה בגדול
בוא בוא אלי אני יוריד לך תקוקו ויורד לך תאף תוך כדי ערסוואת
זה שי !

- The red one
הרבן החליט ללכת לבוררות
כצפוי. מלכתחילה אמרתי שזה היה הכיוון.
מה שמוזר שלפני איזה שבועיים או טיפה יותר הייתה סוג של התקרבות בין הצדדים. אוחנה היה אמור להוציא הודעת התנצלות והסיפור היה נסגר. משום מה זה לא קרה.
מה שמוזר שלפני איזה שבועיים או טיפה יותר הייתה סוג של התקרבות בין הצדדים. אוחנה היה אמור להוציא הודעת התנצלות והסיפור היה נסגר. משום מה זה לא קרה.
בוררות זו האופציה הגרועה ביותר כשאפשר למכור בכסף גבוה או להשתמש לטרייד.
מקווה שנמצא דרך להימנע מזה.
- ForeverRed
לא טוב לנו.
מאוד אתעצבן לראות אותו במכבי בסוף.
מעניין מה קרה שם.
מאוד אתעצבן לראות אותו במכבי בסוף.
מעניין מה קרה שם.
מניח שיהיה בסופו של דבר במכבי
בכסף שייכנס הייתי הולך בכל הכח על מנור סולומון
בכסף שייכנס הייתי הולך בכל הכח על מנור סולומון
- The red one
בהחלט. אוחנה מבחינתו נמצא במקום הכי טוב שהוא יוכל להיות בו -Eelect כתב:בוררות זו האופציה הגרועה ביותר כשאפשר למכור בכסף גבוה או להשתמש לטרייד.
יבוא לבורר ויתמסכן מולו על כך שלא שיחק בעקבות אנטי שלנו, הבורר יבין שזה נכון (הרי אוחנה כשיר מקצועית), יקבע תג מחיר נמוך והופ..
קנינו אותו במליון וחצי לחצי כרטיס, כמה כבר נמוך תג המחיר יכול להיות?The red one כתב: בהחלט. אוחנה מבחינתו נמצא במקום הכי טוב שהוא יוכל להיות בו -
יבוא לבורר ויתמסכן מולו על כך שלא שיחק בעקבות אנטי שלנו, הבורר יבין שזה נכון (הרי אוחנה כשיר מקצועית), יקבע תג מחיר נמוך והופ..
אין ספק שיגיע רחוק בקריירה
על סמך מה אתה כותב זאת? יש לך תקדים?The red one כתב: בהחלט. אוחנה מבחינתו נמצא במקום הכי טוב שהוא יוכל להיות בו -
אין קשר בין מקרה אצילי למקרה של אוחנה.
ולא רואה מה רע שילך למכבי. לא מדובר פה במשהו יוצא דופן. שיחק פה שנה וחצי ולא הראה משהו עיקבי. נראה אותו שם בתחרות על מקום בהרכב. אין לו אופי לתחרות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מליון וחצי.ReDo כתב: קנינו אותו במליון וחצי לחצי כרטיס, כמה כבר נמוך תג המחיר יכול להיות?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה