טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
לא בא להטיל ספק באמינותו של חיים זלקאי, אבל הוא מפרסם הערב שטוני מצפה להיהפך לשיאן השכר בקבוצה. מבחינתי זה מתבקש.
אחרי שפתחו לו את החוזה פעמיים בשנה האחרונה (השוו את השכר של פקהארט וקוואנקה ל-500k), במועדון לא מתלהבים בלשון המעטה לעשות זאת פעם נוספת. מה גם שהמיסוי שלו החל מהעונה הקרובה כבר לא יהיה מיסוי של שחקן זר (ממה שהבנתי זו גם הייתה הבעיה עם הובאן בזמנו) במה שהופך את העניין לכבד כלכלית עוד יותר.
יש קטע כזה שהמבצעים הכי טובים בחברות מסוימות הם ללקוחות מצטרפים (הוט אלופים בזה) בעוד הלקוחות הקיימים זוכים לעדיפות משנית.
אני יכול להבין את המרמור של טוני שמנקודת מבטו הוא ללא ספק השחקן הכי משמעותי שלנו כבר שלוש עונות, אחד שהערך הסגולי שלו לקבוצה לא התבטא בתלוש השכר עד לפני חצי שנה.
ואני יכול להבין מהיכן מגיע המרמור שכלומניק כמו קוואנקה ואדם נחמד ככל שיהיה כמו פקהארט (להלן לקוחות מצטרפים), ששניהם לא תרמו עשירית ממה שהוא תרם זכו לחוזים שמנים עוד לפני שדרכו על פיסת דשא אצלנו.
על דמויות פיקטיביות כמו סקאריונה ושות' שקבלו מעל מיליון יורו לעונה במרחק שעה וחצי נסיעה מכאן אני אפילו לא מדבר
אאם יש שחקן שמגיע לו לגזור קופון שמן זה טוני. מצפה ממי שצריך להיות יצירתי בנושא, שיכניסו בונוסים על הישגים/שערים, מענקי מיקום ומענקי הגעה לשלב בתים בצורה פרסונלית שתדגיש את זה שהוא מתוגמל יותר מהשאר- שיעשו הכל רק שיהיה מבסוט אם יש מגיע אז מגיע לו.
אחרי שפתחו לו את החוזה פעמיים בשנה האחרונה (השוו את השכר של פקהארט וקוואנקה ל-500k), במועדון לא מתלהבים בלשון המעטה לעשות זאת פעם נוספת. מה גם שהמיסוי שלו החל מהעונה הקרובה כבר לא יהיה מיסוי של שחקן זר (ממה שהבנתי זו גם הייתה הבעיה עם הובאן בזמנו) במה שהופך את העניין לכבד כלכלית עוד יותר.
יש קטע כזה שהמבצעים הכי טובים בחברות מסוימות הם ללקוחות מצטרפים (הוט אלופים בזה) בעוד הלקוחות הקיימים זוכים לעדיפות משנית.
אני יכול להבין את המרמור של טוני שמנקודת מבטו הוא ללא ספק השחקן הכי משמעותי שלנו כבר שלוש עונות, אחד שהערך הסגולי שלו לקבוצה לא התבטא בתלוש השכר עד לפני חצי שנה.
ואני יכול להבין מהיכן מגיע המרמור שכלומניק כמו קוואנקה ואדם נחמד ככל שיהיה כמו פקהארט (להלן לקוחות מצטרפים), ששניהם לא תרמו עשירית ממה שהוא תרם זכו לחוזים שמנים עוד לפני שדרכו על פיסת דשא אצלנו.
על דמויות פיקטיביות כמו סקאריונה ושות' שקבלו מעל מיליון יורו לעונה במרחק שעה וחצי נסיעה מכאן אני אפילו לא מדבר
אאם יש שחקן שמגיע לו לגזור קופון שמן זה טוני. מצפה ממי שצריך להיות יצירתי בנושא, שיכניסו בונוסים על הישגים/שערים, מענקי מיקום ומענקי הגעה לשלב בתים בצורה פרסונלית שתדגיש את זה שהוא מתוגמל יותר מהשאר- שיעשו הכל רק שיהיה מבסוט אם יש מגיע אז מגיע לו.
כבר עכשו הוא שיאן השכר אבל כנראה שזה לא מספיק בשבילו,נקווה שיתרצה ויחתום על חוזה חדש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בצדק. עם סוכן אחר, טוני כבר מזמן עומד על חוזה של 600 אלף יורו וצפונה...RedBend כתב:לא בא להטיל ספק באמינותו של חיים זלקאי, אבל הוא מפרסם הערב שטוני מצפה להיהפך לשיאן השכר בקבוצה. מבחינתי זה מתבקש.

נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 14 יוני 2018, 08:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- simply-red
ומערבה מכאןSir Alex Ferguson כתב: בצדק. עם סוכן אחר, טוני כבר מזמן עומד על חוזה של 600 אלף יורו וצפונה...
כל עוד ושני הניגרים שלנו מרוצים אני מאמין שגם אנחנו נהיה מרוצים.
בכנות, לא יודע עד כמה זה בריא למועדון כמו שלנו להגיע לסכומי שכר כאלה.
כבר בחוזה של שהר עשינו טעות גדולה. להחתים ל5 עונות בשכר אסטרונומי זה פשוט לא מוצדק.
קוואנקה גרם לנזק עצום. הבחירה לשבור עליו את תקרת השכר היא טעות קטסטרופלית שנשלם עליה עוד הרבה.
כבר בחוזה של שהר עשינו טעות גדולה. להחתים ל5 עונות בשכר אסטרונומי זה פשוט לא מוצדק.
קוואנקה גרם לנזק עצום. הבחירה לשבור עליו את תקרת השכר היא טעות קטסטרופלית שנשלם עליה עוד הרבה.
קודם כל טוני ואוגו, אחר כך השאר בכל הקשור לשכר.
הם מנייה בטוחה והם הוכיחו שמגיע להם.
הם מנייה בטוחה והם הוכיחו שמגיע להם.
אין ברירה אם רוצים להישאר בתמונת האליפות לאורך זמן.yossi כתב:בכנות, לא יודע עד כמה זה בריא למועדון כמו שלנו להגיע לסכומי שכר כאלה.
מפה לשם... לא עלה על הטיסה חזרה לארץ...
הבחור פצועה בלי הבן זוג שנימצא במונדיאל קשה לחזור 
אולי עדיף שימשיך את החופשה עם דיקסון בישראל

אולי עדיף שימשיך את החופשה עם דיקסון בישראל
- ForeverRed
"אני מקווה שהוא לא עושה דווקא כי לא האריכו לו חוזה כי לפי מה שהבנו כל הבדיקות שעשו לו עוד בשנה שעברה לא הראו על היעדרות ארוכה", אמר אחד משחקני ב "ש.
פשכצקי אתה רכיכה.
פשכצקי אתה רכיכה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מדהים איך כתב יכול לרשום משהו כמו אחד משחקני בש או מקורב או בכיר בהנהלה וזה נותן לו לגיטימציה לרשום מה שבא לו..
אולי אני גם אנסה...
בכיר בהנהלה טוען שאלונה גנבה DNA של ניימאר ומפתחת צבא של מקפיצי כדור לקרקס הרוסי ובכך תממן את עסקת סבע
אולי אני גם אנסה...
בכיר בהנהלה טוען שאלונה גנבה DNA של ניימאר ומפתחת צבא של מקפיצי כדור לקרקס הרוסי ובכך תממן את עסקת סבע
יותר מדהים שהאוהדים שלנו אשכרה אוכלים את כל הבולשיט הזה. דיונים שלמים בגלל החרטטן הזה.clark kent כתב:מדהים איך כתב יכול לרשום משהו כמו אחד משחקני בש או מקורב או בכיר בהנהלה וזה נותן לו לגיטימציה לרשום מה שבא לו..
אולי אני גם אנסה...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מדהים? בכלל לא. תגובה צפויה של המון נבער.CrazyRed7 כתב: יותר מדהים שהאוהדים שלנו אשכרה אוכלים את כל הבולשיט הזה. דיונים שלמים בגלל החרטטן הזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר