ליגה ספרדית

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: ליגה ספרדית

שליחה על ידי הראל »

יפה שי , מוריניו החדיר בכם את ה"חסור אמונה" כדי להרדים אותנו ולגיד שהליגה גמורה כדי שנאבד נק'..
אבל פפ לא פראייר..
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הראל כתב:יפה שי , מוריניו החדיר בכם את ה"חסור אמונה" כדי להרדים אותנו ולגיד שהליגה גמורה כדי שנאבד נק'..
אבל פפ לא פראייר..

הלוואי ואתה צודק
אבל אני עדיין בדעה שעם ישחקו באגרסיביות מול שחקני ברצלונה כמו שמשחקים נגד ריאל הפער לא היה 5 נקודות אלא פחות אולי אולי 2
ההגנה על שחקני ברצלונה כבר עברה את גבול הטעם הטוב כאילו אסור לגעת בהם כל נגיעה זה פאוול
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

גם את שלב ההתבכינות הוא החדיר בכם .
באמת ספיישל וואן.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הראל כתב:גם את שלב ההתבכינות הוא החדיר בכם .
באמת ספיישל וואן.
סטטיסטיקות רבותיי !!!
למי יש יותר צהובים ואדומים ? נגד מי יש כמעט כל שלוש משחקים טעות שיפוט
לאיזה שחקן נותנים הכי הרבה פריבילגיה
ברצלונה קבוצה טובה היא לא צריכה עזרה משופטים עם לעצור אותה זה לשחק מולה אגרסיבי אז השופטים חייבים לתת אפשרות כזאת
מעניין אנחנו רואים כמה פצועים יש לריאל וכמה לברצלונה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל

שליחה על ידי הראל »

כשאתה מנצח ומוביל אין לך סיבה לעשות פפאולים ולקבל צהובים..
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הראל כתב:כשאתה מנצח ומוביל אין לך סיבה לעשות פפאולים ולקבל צהובים..
תגיד לי מתי שרקו לרעת ברצלונה העונה?
כל נגיע קטנה במסי או צאבי או אנייסטה והשחקן של היריבה מקבל צהוב זה כדורגל או בלט
הפער רק חמש להזכירך איך זה שלריאל יש קרוב ל70 כרטיסים בעוד בארסה עם 40 בלבד אמרת שאתה מוביל אתה לא עושה פאולים ושאתה מנצח אתה לא עושה פאולים אז איך יש 30 כרטיסי הבדל כמעט בין הקבוצות הרי ריאל רק 2 משחקים בנקדות מפרידות בין 2 הקבוצות אתה רוצה להגיד לי ש30 כרטיסים ב2 משחקים ריאל מקבלים נשמע לא הגיוני
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בפטיטסטה, דמיקליס, ואן-ניסלטרוי, בואנטוטה, טולאלן, מתיסן

והיום גם הצטרף חואקין לעשירים ממלאגה, מה אתם אומרים יהיה ליגה של 3 קבוצות או שהיא תישאר מאחור כמו יתר הקבוצות?

יהיה מעניין לעקוב אחריהם

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

niv1 כתב:בפטיטסטה, דמיקליס, ואן-ניסלטרוי, בואנטוטה, טולאלן, מתיסן

והיום גם הצטרף חואקין לעשירים ממלאגה, מה אתם אומרים יהיה ליגה של 3 קבוצות או שהיא תישאר מאחור כמו יתר הקבוצות?

יהיה מעניין לעקוב אחריהם
בס"ד
מלאגה עשתה עסקה טובה מאוד עם ולנסיה,4 מיליון יורו עבור חואקין זה סכום מצחיק.
מלאגה בנתה סגל שיכול להתמודד מול קבוצות כמו ולנסיה וויאריאל על המקום באלופות (הצהירו שזו מטרתם) ולא יותר מכך.
ביום שהם אכן ישיגו את המקום שמוליך לאלופות אני מניח שיבוא גם רכש בומבסטי,עד אז היא בליגה של ולנסיה,סביליה,אתלטיקו וויאריאל.
פלגריני נראה לי כמאמן מתאים לפרויקט של הקטארים ואני מאחל לו שיצליח,התחרותיות יכולה לעשות רק טוב לליגה הספרדית.
גם לריאל וברצלונה לא תזיק עוד קבוצה שיכולה להיות מוקש לא קטן.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

niv1 כתב:בפטיטסטה, דמיקליס, ואן-ניסלטרוי, בואנטוטה, טולאלן, מתיסן

יהיה מעניין לעקוב אחריהם
מלאגה בהחלט עושה צעד חיובי כדי להיות קבוצת 3-6 ראוייה בספרד,אבל לא מעבר. כדי להיכנס לרשימת הטופ 3 שבאמת יכולה להתחרות עם בארסה/ריאל
היא צריכה להביא 2-3 קאליברים אמיתיים ולא שחקנים מעבר לשיאם. מובן לי שלמלאגה קשה להביא סטארים אמיתיים על אף הכסף וזה בגלל התחרות שלא קיימת
בספרד אבל אם היא תבנה את עצמה לאט לאט יש מצב לקבוצה ראוייה לאליפות תוך מספר שנים.
כרגע יש להם סגל מצויין להתמודד על כרטיס לצ'מפיונס,לא מעבר.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

ושוב הוכח שמסי אולי הכי טוב בעולם רק שמאחוריו יש גאוני כדורגל ובלעדיהם הוא סתם אפס וזה ההבדל מרונאלדו שלא שלא משנה מי משחק אתו הוא תמיד אדיר. שלא לדבר על ההחמצות הענקיות במשחקים האחרונים שרונאלדו בעיניים עצומות מכניס

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

בשעה טובה הקבוצה המגעילה והבלתי נסבלת הזאת נפרדת מהתואר..
רונאלדו(שוב) מוכיח שמסי אובריטד מטורף..
מוריניו(שוב) מראה שלפפ יש עוד הרבה מה ללמוד בטקטיקה לפחות.. טקטיקה מושלמת של ריאל

הכי חשוב, סופסוף חזרה האליפות למקום הטבעי שלה! אללה מדריד!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
תמונה

פשוט אושר שכבר הרבה זמן לא הרגשתי.
גול של כריסטיאנו רונאלדו בקאמפ נואו שנותן אליפות למדריד, תסריט שקיים רק בחלומות התרחש מול עיניי ואיזו צרחה ענקית של יששש גדול.רגע בלתי נשכח.
משחק הירואי של ריאל מדריד בעוד תצוגת ענק של מוריניו שפשוט ביטל את ברצלונה, כל המבקרים והאנשים שהטילו ספק באיש קיבלו שיעור בסתימת פיות.
כמה שירדתי על קונטראו אחרי המשחק מול מינכן היום הוא פשוט האכיל אותי כובע במשחק גדול, כמה שהכובע היה טעים.
אוזיל במשחק גדול עם פס גדול ששווה אליפות, אחד מהשחקנים עם הפוטנציאל הגדול ביותר שנמצאים היום בעולם וכמה טוב שהוא לובש לבן.
ונסיים עם כריסטיאנו רונאלדו, כן מסי לא מסי רונאלדו הוא פשוט שחקן ענק, ווינר מטורף שיירשם באותיות של זהב בהיסטוריית הכדורגל של ריאל מדריד ובכלל.

ריאל מדריד :מאוהב:

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

niv1 כתב:בשעה טובה הקבוצה המגעילה והבלתי נסבלת הזאת נפרדת מהתואר..
רונאלדו(שוב) מוכיח שמסי אובריטד מטורף..
מוריניו(שוב) מראה שלפפ יש עוד הרבה מה ללמוד בטקטיקה לפחות.. טקטיקה מושלמת של ריאל

הכי חשוב, סופסוף חזרה האליפות למקום הטבעי שלה! אללה מדריד!
היה ברור שזה יגיע מתישהוא (5 שנים ליתר דיוק).
קבוצה מגעילה? הכי טובה שנראה במו עינינו ואולי הכי טובה בהיסטוריה.
תמשיך עם השחצנות המגעילה של הקבוצה השנואה שלך, את מה שעשתה בארסה ב-3 העונות הקודמות לא אתה ולא עוד אלף כמוך ייקחו ממנה.
מוריניו ופפ 2 מאמנים מהגדולים בהיסטוריה וכל פעם אחד מפתיע את השני, כך שממש לא נכון להגיד שלפפ יש עוד מה ללמוד (בטח לא אחרי שהוא קיבל חמישייה בבית לפני לא הרבה זמן).
בניגוד לאוהדי ריעל (אין שגיאת כתיב) שלא יודעים לפרגן, אני מברך אותם, הם עשו עונה מדהימה וניצחו בקאמפ נואו והאליפות מגיעה להם בזכות (למרות הנבדל הקטנצ'יק...).

סמל אישי של משתמש
ron

שליחה על ידי ron »

אחרי ימים מגעילים בכדורגל שלנו באה ריאל מדריד ומחזירה את הצבע ללחיים.
משחק ענק של ריאל,מוריניו בהכנה למשחק וטקטיקה מעולים ורונאלדו במשחק מצויין עם גול גדול סתמו את הפה לכל המבקרים/"אוהדי" ברצלונה.בנוסף אוזיל עם פס גאוני של אליפות.
האליפות חוזרת הביתה :כל הכבוד:

Hala Madrid!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

izguy83 כתב: היה ברור שזה יגיע מתישהוא (5 שנים ליתר דיוק).
קבוצה מגעילה? הכי טובה שנראה במו עינינו ואולי הכי טובה בהיסטוריה.
תמשיך עם השחצנות המגעילה של הקבוצה השנואה שלך, את מה שעשתה בארסה ב-3 העונות הקודמות לא אתה ולא עוד אלף כמוך ייקחו ממנה.
מוריניו ופפ 2 מאמנים מהגדולים בהיסטוריה וכל פעם אחד מפתיע את השני, כך שממש לא נכון להגיד שלפפ יש עוד מה ללמוד (בטח לא אחרי שהוא קיבל חמישייה בבית לפני לא הרבה זמן).
בניגוד לאוהדי ריעל (אין שגיאת כתיב) שלא יודעים לפרגן, אני מברך אותם, הם עשו עונה מדהימה וניצחו בקאמפ נואו והאליפות מגיעה להם בזכות (למרות הנבדל הקטנצ'יק...).
בס״ד
גם אם לא היה קו אחד הכדור הגיע לרגליו של פויול שלא השתלט עליו בצורה טובה ומשם חדירה הכניס אותו לרשת.
שער חוקי ב-100%.

שלח תגובה