קודם כל אני לא מסכים איתך.
שנית, יודע מה זה לחץ של הקהל? מספיק שהקהל היה נרתם ללחץ ואי השביעות כמו שהשחקנים הביעו בתגובותיהם, היית מקבל פנדל מהיציע. אבל כרגיל אנחנו טובים מדי.
לא היית מקבל כלום כי לא היה כלום.
היום יש ואר,לא לחץ קהל ולא נעליים.
השופטים בואר נבחנים על זה כל שניה נראה לך מעניין אותם שם למעלה ביציע לחץ קהל?
אחלה שיפוט,כן ירבו.
לא היית מקבל כלום כי לא היה כלום.
היום יש ואר,לא לחץ קהל ולא נעליים.
השופטים בואר נבחנים על זה כל שניה נראה לך מעניין אותם שם למעלה ביציע לחץ קהל?
אחלה שיפוט,כן ירבו.
הואר לא משנה החלטה אם יש ספק לגביה. כלומר מספיק מגע קל ותקבל פנדל.
משחק שצריך לנצור! לא כדי לזכור אלא כדי ללמוד ממנו.
כל מה שאסור לעשות עשינו, הפסדנו משחק שאסור היה להפסיד. אבל זה לא סוף העולם.
יהיה לוז צפוף וקשוח לכולם ויהיו משחקי נפל לכולם, החכמה היא ללמוד ולהשתפר מזה.
ברדה טעה בהרכב, בעיקר בציוות של מדמון על מרטינש וביחזקאל החסר תועלת.
ברדה טעה כשהכניס את אליאס במחצית, באריירו ואליאס ביחד זה קישור שלא עובד ולא מסוגל לדחוף קדימה, הוא בחילוף הזה גמר לנו את הסיכוי לצאת קדימה.
ברדה טעה גם עם סטויאנוס שנכנס לעמדה שהוא לא טוב בה עם מחויבות לעבודת הגנה שגם בה הוא לא מצטיין.
היה צריך להסיט את באריירו לבלם ולהכניס את גורדנה ואולי היינו מצילים את המשחק.
כשיש לך שכל והבנת משחק אז אתה מנצח כמעט כל מאבק מול שחקן מהיר אבל בלי הבנת משחק (אנסה).
לא יודע מה הנתונים של סבטקוביץ' מאתמול, אבל ביציע זה הרגיש שחוץ מפעם אחת שאנסה הצליח לסחוט ממנו פאול באזור החצי, הוא ניצח אחוז משמעותי מהמאבקים מול אנסה למרות שלכאורה יש כאן מיס מאצ' מטורף בגלל המהירות של אנסה.
לא צריך להיות דרמטי, תעשה זום אין ותגיד לי כמה כדורים נטו לשטח מאחורי ההגנה אנסה קיבל בשביל לנצל מהירות. לא כשהכדור כבר ברגל שלו כי פה אתה לא מחדש לי כלום
לא ציני, אני באמת שואל
על מה ההתרגשות?
מספרים רגילים של אנסה, אפילו טובים באופן יחסי לעצמו. תבדקו סטטיסטיקות של עונה קודמת. אין לזה קשר לסבטקוביץ. הבחור לא קשור לענף כשאין שטח.
כשיש לך שכל והבנת משחק אז אתה מנצח כמעט כל מאבק מול שחקן מהיר אבל בלי הבנת משחק (אנסה).
לא יודע מה הנתונים של סבטקוביץ' מאתמול, אבל ביציע זה הרגיש שחוץ מפעם אחת שאנסה הצליח לסחוט ממנו פאול באזור החצי, הוא ניצח אחוז משמעותי מהמאבקים מול אנסה למרות שלכאורה יש כאן מיס מאצ' מטורף בגלל המהירות של אנסה.
שחקן מעולה לליגה. באם היה גם מהיר, עם הנתונים שלו, היה בליגה אחרת.
גם ויטור, בטח כיום לא מהיר, אבל אינטיליגנציית המשחק שלו נדירה.
לא צריך להיות דרמטי, תעשה זום אין ותגיד לי כמה כדורים נטו לשטח מאחורי ההגנה אנסה קיבל בשביל לנצל מהירות. לא כשהכדור כבר ברגל שלו כי פה אתה לא מחדש לי כלום
לא ציני, אני באמת שואל
פעם הבאה אבקש מרן בן שמעון וסבטקוביץ' להשאיר את אנסה שירוץ לבד כדי שהוא יצליח לנצח יותר מאבקים.
אני זוכר 3 מאבקים רצופים ממש בקצה הרחבה שאנסה איבד את הכדור לסבטקוביץ' בגלל נגיעה ראשונה רעה/טכניקה עלובה.
אני זוכר פעם שאנסה נשלח על ידי גלזר בכדור ארוך עם היד ובמקום לרוץ על הקו עד הסוף ולקחת את השחקן שלו באחד על אחד הוא החליט לחתוך לאמצע לתוך 3 שחקני אשדוד.
שפי אגב ניצח 6 מתוך 9 מאבקים בזמן המועט ששיחק, ככה שזה כניראה לא משהו מופרך לבקש מאנסה.
פעם הבאה אבקש מרן בן שמעון וסבטקוביץ' להשאיר את אנסה שירוץ לבד כדי שהוא יצליח לנצח יותר מאבקים.
אני זוכר 3 מאבקים רצופים ממש בקצה הרחבה שאנסה איבד את הכדור לסבטקוביץ' בגלל נגיעה ראשונה רעה/טכניקה עלובה.
אני זוכר פעם שאנסה נשלח על ידי גלזר בכדור ארוך עם היד ובמקום לרוץ על הקו עד הסוף ולקחת את השחקן שלו באחד על אחד הוא החליט לחתוך לאמצע לתוך 3 שחקני אשדוד.
שפי אגב ניצח 6 מתוך 9 מאבקים בזמן המועט ששיחק, ככה שזה כניראה לא משהו מופרך לבקש מאנסה.
זה כן משהו מופרך לבקש מאנסה כי הם שחקנים שונים עם יתרונות שונים, עזוב רגע את הרמה של השחקן.
את אנסה אני אקח כדי לשחק מתפרצות מול קבוצה עדיפה עליי, כשנפתחים לי שטחים במשחק חוף לחוף או במשחק מול הגנה גבוהה בצורה מוגזמת כמו נתניה של בני לם. הוא צריך לקבל את הכדור לשטח מאחורי ההגנה ולזיין את הבלם פעם אחרי פעם במירוץ להגיע אליו.
עם שאפי אני יכול לשחק במגוון של סוגי משחקים כי יש לו מגוון של יכולות
זה כן משהו מופרך לבקש מאנסה כי הם שחקנים שונים עם יתרונות שונים, עזוב רגע את הרמה של השחקן.
את אנסה אני אקח כדי לשחק מתפרצות מול קבוצה עדיפה עליי, כשנפתחים לי שטחים במשחק חוף לחוף או במשחק מול הגנה גבוהה בצורה מוגזמת כמו נתניה של בני לם. הוא צריך לקבל את הכדור לשטח מאחורי ההגנה ולזיין את הבלם פעם אחרי פעם במירוץ להגיע אליו.
עם שאפי אני יכול לשחק במגוון של סוגי משחקים כי יש לו מגוון של יכולות
מה שאתה תיארת מתאים מצוין למחצית השנייה.
10 שחקנים, המון שטח ומתפרצות, מיכה ביום טוב, כמה פעמים הוא עשה תנועה נכונה לעומק?