עלילות אוהדי ב"ש בפייסבוק
- The red one
Re: עלילות אוהדי ב"ש בפייסבוק
שיא כל השיאים לדעתי
https://twitter.com/Haiott/status/778538989523443716" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/Haiott/status/778538989523443716" onclick="window.open(this.href);return false;
חחחחחח הריטוויט הראשון הרג אותיThe red one כתב:שיא כל השיאים לדעתי
- The red one
זאת תגובה, לא ריטוויט
נו אני לא מבין בזה אל תשגע אותי, בקיצור זה היה מצחיקThe red one כתב:זאת תגובה, לא ריטוויט
חוסלתי.
- קבצים מצורפים
-
- 2ab0ae35-28a2-4ff9-a3ef-da3662544077.jpg (146.66 KiB) נצפה 8017 פעמים
"הקהל הכי טוב במדינה", ממש קשה לעודד כשאתה מוביל.
חבורת אפסים.
חבורת אפסים.
אל תשכח מה היה כאן כשהקהל התבגר ולא הלך..South Boy כתב:"הקהל הכי טוב במדינה", ממש קשה לעודד כשאתה מוביל.
חבורת אפסים.
מחצית ללא עידוד וכו
מה שהם עושים זה עדיף מלשרוף חנות מזכרות של המועדון וכו
לגיטימי בעיניי
אם הקהל שלנו התהפך על הקבוצה זה היה אחרי שהמועדון היה בקריסה ואחרי רצף ארוך של הפסדים. על פאקינג הפסד אחד אחרי עונה מדהימה מבחינתם כולל קמפיין יפה באירופה התהפכתם ב180 מעלות? כמה אוהדי הצלחות אתם יכולים להיות?אלדר כתב: אל תשכח מה היה כאן כשהקהל התבגר ולא הלך..
מחצית ללא עידוד וכו
מה שהם עושים זה עדיף מלשרוף חנות מזכרות של המועדון וכו
לגיטימי בעיניי
הם כל הזמן מתגאים שהם הקהל הכי טוב ואני באמת לא מבין מה החוכמה הגדולה לעודד כשאתה מוביל והכול טוב, קהל אמיתי נמדד בשעות משבר והם לא רק שלא מעודדים בזמנים כאלה אלא יוצאים נגד המועדון. קהל עלוב.
הסרטון שהעלו עכשיו תגובות אפשריות - פיפי!
למי מכם שעוקב אחרי מה שקורה בפייסבוק, בעיקר ביממה האחרונה- האם מאיר ברד אכל אתרוג מקולקל או שמישהו מתחזה אליו במטרה לייצר טראפיק?
ממש מוזר מה שקורה שם.
ממש מוזר מה שקורה שם.
- The red one
כנראה אין לי לייק למקום הנכון, על מה אתה מדבר ?סניור כתב:למי מכם שעוקב אחרי מה שקורה בפייסבוק, בעיקר ביממה האחרונה- האם מאיר ברד אכל אתרוג מקולקל או שמישהו מתחזה אליו במטרה לייצר טראפיק?
ממש מוזר מה שקורה שם.
בקבוצה "אוהדי הפועל באר שבע". אותו חיים אלוש שתמיד מדבר על שילוב צעירים.משתמש בשם מאיר ברד יוצא שם ב 100 קמ"ש על אלונה, על נשים ועוד פנינים.
פוסט ארוך, עם יותר מ 150 תגובות.
- The red one
ראיתי.
רוצה לקוות שזה לא הוא באמת. בכל מקרה עשיתי שם סדר בדיון הדבילי הזה.
רוצה לקוות שזה לא הוא באמת. בכל מקרה עשיתי שם סדר בדיון הדבילי הזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נראה לי שזה מאיר ברד על אמת.סניור כתב:בקבוצה "אוהדי הפועל באר שבע". אותו חיים אלוש שתמיד מדבר על שילוב צעירים.משתמש בשם מאיר ברד יוצא שם ב 100 קמ"ש על אלונה, על נשים ועוד פנינים.
כי גם שלום אביטן וכל שאר החברה הללו מדברים על כמה אין שחקני בית ועל כמה כואב להם וכו'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא רוצה להעליב אותם, אבל אמרתי את זה גם במהלך העונה שעברה; הדבר הכי גרוע שקרה לחבורה הזו זה ה 21.5דר אדום בנשמה כתב: נראה לי שזה מאיר ברד על אמת.
כי גם שלום אביטן וכל שאר החברה הללו מדברים על כמה אין שחקני בית ועל כמה כואב להם וכו'...